testing testing

håller på å försöka lära mig photoshop...

                                                        

                                                   la la la
image413


Gårdagens shopping

    

  • Svart axelremsväska med rosett, H&M 98 :-
  • Hello Kitty strumpor i ull, H&M 69 :-
  • Svarta lacktights, Veromoda 259:-
  • Hello Kitty tee, H&Ms barnavdelning 98:-
  • Svart stickad basker (köpte även en grå), H&M 59:-

Dagens outfit med ny jacka :)

image407

  • parkas, Vila (NY!)
  • senapsgul sjal, H&M
  • axelremsväska, H&M
  • lacktights, Veromoda (NYA!)
  • vita tygskor, Le coq
  • vit klänning med mudd, Veromoda

natti natti

Första inomhusträningen för säsongen ikväll, det var grymt kul (även om jag är ganska jättedålig inomhus haha). Imorn är det salongen 9-13 som gäller. Cicci kommer kvart över 9 så ska jag slinga klippa och färga henne lite, och vid halv 12 kommer Daniella som jag ska färga utväxten på. Full rulle med andra ord. Efter det ska jag klippa mormor här hemma. På kvällen har vi öppet hus på skolan så då ska jag och Viki stå och rulla permanent hela kvällen, kuuuul :/  På fredag kommer syster till skolan så ska jag permanenta henne igen. Blir en hel del frisörande, roligt :)


Nu ska jag se om det är ngt bra på tvn, ha det så bra allihopa! puss och godnatt


the best song ever

jag tröttnar aldrig på den, den är så jäkla bra! :)



låt mig sooova

hatar att gå upp tidigt. helt idiotiskt att skolan börjar klockan åtta. och ännu mer idiotiskt är att bussen går klockan tio i sju.  nu kom viki och my så jag hinner inte skriva mer. nu ska vi ha färglära och makeup. puss

latmask

dålig uppdatering här på senaste, men det har sina skäl. kommer nog inte blir mycket skrivande några dagar framöver heller, har en del att stå i. bla klippningen som ska fotas som jag har pratat om innan, massor av matte som ska pluggas, färgningar och klippningar på salongen, öppet hus i skolan.. ja listan kan göras lång. nu ska jag iaf vila en stund framför tvn, får se om det blir en liten tupplur. jag brukar alltid sova på dagen när jag kommer hem från skolan. mamma kallar mig pensionär för det :P men det är så skönt! har ett halvt marabou daim också som ligger och skräpar, kanske skulle ta och äta upp det? :) så får det bli.

ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi när tid finns :)

som ny

den röda faran har blivit lite lackerad på skärmarna, och titta så fin den blev :)

image404



sen vill älskling också vara med på en bild ;)


image405

Dagens outfit

 

image403

  • kofta, Veromoda
  • grå ribbade strumpisar, H&M
  • stövlar, Dinsko

kollar in mig som brunett till höger om spegeln ;)


me and my girls on the floor like what?

har nu anlänt till dajan. vi ska snart laga lite tacos och efter det blir det fest och idol :) får se vart vi hamnar sedan.

vad ska ni göra ikväll?


nya myskoftan

image402


en riktig myskofta enligt mig. 399:- veromoda.

ledig dag!

hur skönt som helst att vara ledig på en fredag :) tänk om man hade kunnat ha det så varje vecka. jag och palle har varit i stan och tittat på lite kläder och skor. jag köpte en finfin kofta :) ni får se den lite senare. också fikade vi på ritz. elme hade kommit på ngn nu chokladtårta, och guuud så god den var! helt underbar. :) dom hoppade även på mig allihop och frågade om jag kunde jobba hit och dit. bestämde iaf att jag ska jobba fredagen på höstlovet, plus att jag ska "vara tillgänglig" om dom behöver extra personal. alltid bra med lite extra pengar vid jul ju :)

Puss!

danskarna invaderar

helt galet vad många danskar jag har stött på idag! både på tåget, i stan och på badhuset. danskar överallt helt enkelt. haha. förstår inte ett dugg av vad dom säger, det kvittar hur jag än försöker. ja ja.

har som sagt simmat nu. cyklade först ner till stan, solade, cyklade vidare till badhuset där jag simmade en kilometer, och nu är jag hemma :) ska köra ner till ica och hyra en film och köpa frukt nu :) ha en bra kväll allihopa!

PUSS!

snyggt!

image401


en riktigt cool outfit, och ett extra plus ger jag till byxorna! från
asos.

pheobe buffay eller emma ekdahl?

Min kära vän emma har börjat blogga! Ni får inte missa hennes blogg som jag tror kommer blir en succé ;)
Förövrigt så följde Emma med mig till mörrum igår för att titta på hockey. allt blir alltid mycket roligare med henne! :)

Gå till
Emmas blogg!

image400

goddagens :)

nu har jag precis kommit hem från invigningen i skolan. shit vad mycket folk det kom, hade inte alls förväntat mig det. massa högt uppsatta gubbar, rektorer lärare och sånt som var där. vi bjöd på snittar, cider och musik. vi tvåor guidade alla gästerna, treorna var uppdelade i tre grupper där de representerade tre olika stilar (romantisk, extrem och klassisk) och ettorna serverade snittarna. ikväll kommer våra handledare från salongerna dit :)
carro tog en massa bilder under dagen så jag lägger upp dom så fort hon skickat dom :)

funderar på att ta en tur till badhuset efter middagen och simma lite :) blir nog så. känns lite ovant att inte röra på sig nu när vi inte har några träningar för tillfället. ska bli skönt att komma igång med det snart igen, även om det är skönt att vara ledig.

Puss!

Dagens outfit

  • Här kommer en dagens, dock skitdålig bild. Så blir det när man inte har ngn blixt på mobilen :P

    image399

  • jeans, Whoops (filipino)
  • vit långärmad tee, H&M
  • svart/mörk blå stickad kort tröja, Veromoda
  • Röd vinterjacka, North Bend
  • Svarta stövlar, Skopunkten
  • Mössa, vantar & halsduk

jag är så förvirrad

folk förändras hur jäkla snabbt som helst. från en dag till en annan kan de vara en helt annan person, jag är trött på det! fattar inte att folk inte kan prata och säga hur det känns eller vad dom tycker, nej istället håller dom käften.



image398

Hipp hipp hurra!

Som sagt så är det Linnéas trettonårsdag idag. Har precis gett henne mina presenter. Hon fick en rutig klänning med fickor, hårmasker och ansiktsmasker, läppglans, tvål och peeling av mig :) Snart blir det tacos och efter det kladdkaka och glass :)

Min bil är på lackering och det är inte roligt alls. Får ta tåget till mörrum sen, och hur kul är det när jag är van vid att köra nuförtiden? Inte roligt alls. Missar första perioden pga det med. Men men, gilla läget :)

Puss!

tidig morgon

uppstigning klockan 6 idag, mindre kul. Har suttit här i skolan sedan 20 i 8, börjar 10 över. Har ju som sagt bara makeup och färglära idag så det ska nog gå snabbt. Idag fyller min syster år också, så vi ska fira henne lite. Hon har beställt tacos till middag, och jag blev inte ledsen för det :) Senare ikväll blir det en tripp till mörrum. Nr 13 ska för tredje gången få en chans i a-laget, får se om det blir mer än 2 min denna gången :)

Ha en bra dag! Puss!

ängelpoäng på mig enligt Emmi :)

image396



image397

jag tycker så synd om dom, lär ju inte ha mycket att äta. och de blir alltid så glada när jag kommer :) den vita är min favorit. han är inte lika hagalen som de andra, utan han väntar på sin tur, och när han får en brödbit går han iväg och äter upp den, sen kommer han tillbaka, ställer sig lite vid sidan om och tittar på mig :) sötnos!

idrottslektion?

det här höll vi på med på idrottslektionen idag (jag var dock inte med). En hinderbana med ögonbindel? Idrott? Det var iaf roligt att sitta bredvid å titta på :)

  

hemmaspa

nu har jag precis legat i badet en stund, skönt! Hade Davines inpackning i håret, och en djuprengörande, självvärmande mask i ansiktet. Hade mitt Davines ljus tändt också, som tydligen ska lukta kärlek :) (hur nu det luktar?)

image392


Nu ska jag lägga mig och titta på vänner igen. Har gjort det hela dagen (förutom när jag sov) Har varit så himla trött hela dagen idag. Imorse när jag åkte till skolan sov jag när vi körde förbi min hållplats så jag fick åka med ända till resecentrum och ta en stadsbuss till skolan. Kom 20 minuter försent, men sånt händer! :)

Sista skoldagen imorn för denna veckan, ingen jobbig dag heller. Har frisör och makeup hela dagen :) På torsdag är det ju invigning av de nya salongerna och på fredag är vi helt lediga :) Ska bli skönt med en lång helg! Och bäst av allt är att jag inte ska jobba på lördag, och vi har ingen match heller = HELT LEDIG. Det var ett ganska bra tag sen jag var helt ledig på en helg, så det ska bli underbart :)

Sov så gott! :) Puss&Kram!

tro det eller ej..

men jag har sovit "middag" tills nu.. haha. aj då. dax att vakna kanske?

sovdax

nej nu ska jag gå och lägga min bredvid min lilla prins som redan ligger nerbäddad i sängen. (Trullemannen menar jag för er som inte fattar det hehe) Ännu en tråkig skoldag imorn, är så trött på det så jag kan spy. Tur att vi har en ganska lugn vecka. Invigning av de nya salongerna på torsdag, alltså ingen praktik på. Börjar 2 och slutar väl ca 4. Och på fredag är vi förhoppningsvis helt lediga. Har endast en mattelektion då men vi ska försöka få den inställd :)

God natt på er allesammans :) puss!

god kväll

Hejsan allihopa :)

Nu har jag precis kommit hem. Har varit ute och flängt med Daniella och Virre ikväll. Vi tittade på fotboll på strandvallen, träningsmatch mellan Giffarna och Mjällby. Trevligt. Sen åkte jag till klubbstugan för ett individuellt samtal med Roger. Pratade lite om nästa säsong och sådär :)


Nu var det då tänkt att jag skulle försöka mig på matten igen, som jag gav upp innan. Jag förstår verkligen ingenting. Och jag ska ha räknat 15 sidor tills imorn, hur ska det gå till? Tobbe får helt enkelt ägna hela lektionen åt mig imorn..

Vad har ni gjort idag då? :)
Puss!

Dagens outfit

  • image391

























  • Jeans, Acne
  • Jacka, Vila
  • Skor, Le Coq
  • Linne, Koola Anna
  • Sjal, H&M
  • Väska, Friis&co
  • Äpplehalsband, Veromoda

ha?

linjernas lutning och k-värde? jag fattar ingenting... någon som är bra på det och har lust att hjälpa mig lite? :/


aj aj aj..

har en ruskig huvudvärk. kan bero på att jag ligger back ungefär 15 sidor i matten, hm. med andra ord gäller det alltså att räkna på som fasen nu...

godnatt

Nu går jag och lägger mig, godnatt allihopa! :)

..några till

image390


Den i mitten skulle jag inte tacka nej till, så himla söt!

mysig klänning

image389


asos.com

I love them

image388

Min absoluta favoritserie av alla tänkbara är Vänner! Det är så jäkla bra. Håller på
med säsong fem för ungefär hundrade gången nu och jag tröttnar inte :)
Någon mer än jag som älskar vänner? (Emma du behöver inte svara för jag vet
redan att du älskar det lika mycket som jag, fast du kan ifs svara ändå :) )

långpromenad

Nu ska jag ut på en lång promenad. Behöver samla tankarna lite...

Nattie i ett nötskal...

Har precis klippt Emma. Kom på NU att vi har ett arbete för Anna-Lena som ska vara inlämnat om någon vecka, där vi ska fota när vi klipper någon, rita upp hur vi klippt och sådär... Emma hade varit perfekt! Men men.. Det är ju försent att tänka på nu :/

Så.. Någon som har lust att klippa sig? :)

....

Myself and I we've got some straightening out to do..

Dagens outfit

Har kommit på att man kan skicka bilder via bluetooth från mobilen till datorn (reeeedan..!) ;)
Därför är det inte världens bästa kvalitet på bilderna men ni överlever nog :)

  

  • blommig tubklänning, Whoops (Filippinerna)
  • Lacktights, Cubus (!)
  • senapsgul sjal, H&M
  • svart kofta, Ginatricot
  • Lack ballerina, Rusty Lopez (Filippinerna)

Äntligen har jag funnit ett par lacktights. På Cubus dessutomm, mest oväntade stället. Gillar dom mycket :) Det gör dock inte pappa.. "vafaaaan är det där?!" :P


jag kan inte få nog av honom..

image384

tacokväll

Nu har jag precis ätit en massa tacos. Världens godaste! Vi har det alldeles för
sällan här hemma. När jag flyttar hemifrån ska jag ha det minst en gång i veckan..
De andra dagarna ska jag ha thai-mat! haha ;) gott gott.



image383


Nu: Idol!

the fläckhams

skönt å höra att även hon är lite mänsklig.. hör och häpna!
Även Victoria Beckham får finnar ibland. Precis som om det
skulle vara konstigt...



image382

jag ber så hemskt mycket om ursäkt..

eftersom jag inte visste hur man stavade till chihuahua så skrev jag chiwawa, haha. "anonym" gillade inte detta och skev därför en kommentar. wow någon som yttrar sig. Men kan man heta anonym? Konstig namn... :S


allergisk mot mörk choklad?

Kan man vara allergisk mot mörk choklad. alltså inte vanlig utan bara mot mörk? i sånna fall är jag det. Det kliar i näsan och jag nyser när jag äter det. Men gott är det, så lite nys får det vara värt :)

image381

Nu ska jag sova. God natt på er. Dröm sött :)

nr. 13 på stora skärmen ;)

image380

synd bara att jag inte hann fixa hans kaluffs innan fotot togs...

kolla in sötnosen

Den här underbaringen bor på salogen om dagarna. En 10 veckor gammal chiwawa vid namn Elsa. Och som om det inte vore nog så brukar det vara en liten chiwawahane som heter Nemo där också. Behöver jag säga att jag är i himmelriket? :)



image379

resultatet

  

Här kommer mammar hår. Hon tyckte inte att hon var något vidare vacker ikväll så jag fick inte ta med hennes ansikte :) Fin morgonrock med va? ;) hehe. Titta bara på håret nu!

Gjorde en trekant  i nacken (blandade 4N, 5N och 5OR, för er som vill veta ;) ) Sen vävde jag ljusa slingor i hela håret, och varvade med lite mörka slingor här och var :)

Puss!

jaoo..

Har inte blivit så mycket uppdaterande idag. Har knappt varit hemma, och den lilla stunden jag var hemma sov jag middag :)

Imorn är det ingen skola utan salongen som gäller. Mamma ska komma dit så ska jag färga henna lite. Kanske visar resultat imorn :) Ni får ha en bra kväll, så hörs vi imorn :)

Puss!

permiär

Idag är det premiär för Palle i a-laget på rikigt, han har bara varit med i träningsmatcher innan. Hoppas att det går bra. Nu ska jag äta lite spagetti och köttfärssås här i mörrum sen ska jag upp till ishallen och heja :)

Daniella! hör av dig om du vill komma och titta med mig! :)

good night, sleep tight

image375

Fruktsallad

Nej, det blir nog ingen promenad. Börjar ju bli mörkt nu, lite läskigt att
gå ensam då..Ska köra ner till stan nu. Sola lite och köpa frukt så jag kan
göra mig en fruktsallad, gott gott! Sen ska jag lägga mig och titta på
Legally blonde, nej jag har inte sett den, och mysa för mig själv :)


image374

across body bag

Jag är på jakt efter några nya "axelremsväskor" som det så fint heter på svenska. Har en vit, en svart och en röd redan, men jag vill ha fler, gärna en tan-färgad och en lite större! Kollar i affärerna varje dag, men hittar aldrig någon. Samtidigt ser man tusentals gå runt med en massa fina väskor. Vart hittar dom alla? Har hittat några snygga, de flesta på asos.com.


image373

Den sista gillar jag extra mycket. Den kommer från asos och är både lite större och tan-färgad. Inte så farligt dyr heller (runt 220kr). Det kanske får bli en beställning på den ändå? :)

så jäkla typiskt

Jag hade verkligen bestämt mig för att åka ner till badhuset och simma en timme idag. Men såklart så är det stängt på tisdagar. Ah, jag blir så arg.. haha. Men men. jag får väl göra det imorn istället. Lite måste man ju röra på sig när vi inte har träning förrän på tisdag.. och om jag ens ska träna då. Har bestämt mig för att tån ska bli helt bra nu, och vila är det enda som hjälper. Fast en sista träning innan uppehållet hade inte varit fel ;)

Jaha, vad ska jag nu göra då? Inga läxor eller ngt jag måste göra. Kanske ut och gå? men det är ju inte alls lika roligt..  kankse gå ner till stan, sola, och gå hem? eller så tar jag bilen dit för den behöver ändå tankas ;)

ja ja.. Vad ska ni göra idag? om nu ngn vågar yttra sig...

God natt

Natti natti mina kära läsare som varken säger bu eller bä :)


plugg varvat med facebook och varm choklad

jajemän, som sagt har jag prov imorn vilket jag helt hade glömt bort. så jag har ägnat så mycket jag har kunnat av dagen till plugg. dock har det varit ganska svårt eftersom tankarna har varit någon helt annan stans hela dagen.

inlämning av reklamanalysen imorn också. dagen började inte bra kan jag säga.. när jag kom hem från skolan kunde jag nämligen inte öppna dokumentet med min halvfärdiga analys och jag trodde att jag skulle få göra om allt igen. men jag lyckades tillslut :)

nu är jag ganska trött på pluggandet. hade dessvärre behövt ta igen lite matte också eftersom jag och viki hoppade över den lektionen i fredags. men jag tror jag får strunta i det :/

jag hade förresten glömt bort hur gott varm choklad var. super :) extra gott nu i höst när det börjar bli kallt :)


image371

Nathalie goes frisörlärare

En annan rolig sak som hände idag var att Emelies pappa trodde att jag var frisörlärare när vi hade klippmodeller.. haha! Anledningen till detta var att jag gick fram till Linda och sa att hennes klippning såg fin ut. Ganska roligt ändå :) "Men hon såg ju äldre ut" var hans försvar.

Haha, jag ser alltså ut att vara lika gammal som Jenni, ca 35? Tack ska du ha pappa Emelie :D


jag måste bara få skryta lite... ;)

Vi har nu klippt färdigt våra herrdockor i en "modern killfrisyr". Idag stylade vi dom och satte upp dom på en rad. Alla fick rösta på vilken de tyckte var snyggast. Tjejerna i klassen valde ut fyra favoriter, en av dem var min :) Sen fick Per (ena frisörläraren) välja sina två favoriter och han valde min och Lindas :) Efter det valde Jennie, och hon satte min på en tredje plats :) Och så fick treorna välja sina två favoriter och de valde också min och Lindas :) Kul va? :) haha.

image370
En av våra två nya salonger i skolan, fin va? ;)

jag älskar att plugga

det är liksom därför jag gör det hela tiden. jag älskar att ha prov varje dag och inte ha något annat liv än att plugga, plugga, plugga.

formtest idag, gick bra trots att jag började plugga igår klockan åtta.
samhällsprov imorn, kommer gå mindre bra.

Filippinernabilder och chokladpudding

Det blev chokladpudding istället för godis. Men det var nästan godare :)
Håller på att ladda upp en massa bilder från Filippinerna (reeeedan) på facebook nu. Ni får ta er en titt där!

Har prov imorn, har jag pluggat? Nej för jag tycker inte att det är särskilt kul med prov på måndagar. Skit är det faktiskt. Så det får gå som det går.

Imorn ska vi ha finishmodell. Vår kära tränare Roger ställer upp och låter mig öva lite finishklippning på honom, gulligt va? ;)

Puss och god natt!

jag har dödstråkigt

Men kan det bli annat med plugg på en lördagskväll? EN LÖRDAGSKVÄLL. Prov och inlämmningar på måndagar borde vara förbjudet. Funderar på om jag ska köra ner till Ica och köpa fett med godis och hyra en film. Låter inte det bra?

Solsken

Tänkte att jag skulle gå en liten runda nu, det är ju så fint väder idag. Solen skiner och himlen är alldeles klar blå. Kan vara skönt med en liten paus från reklamanalysen också..

image369

stilanalys

Tänkte att jag kunde visa lite bilder som jag tog på min lillayster till min stilanalys. Lägg märke till att jag klädde henne i både rätt och fel kläder.


image363 image364

   

Kan vi gissa vilka som är rätt och vilka som är fel? ;)

Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen. För er som undrar varför jag missade det första tåget så var det så att jag inte hade några pengar uttagna, och det tar ganska lång tid att gå från Palles till banken och sen till stationen. Så jag tänkte att jag lånar en cykel. Men när jag skulle cykla, 20 minuter innan tåget gick, så var helt plötsligt inte Palles cykel i garaget och jag hittade ingen nyckel till varken hans mammas eller pappas cykel och Palle svarade inte i sin mobil. Kul va?

Jag blev skitarg. Gick och köpte mig en Brämhults jordgubb/apalsin och en veckorevyn. Lite bättre humör. Nu sitter jag här och väntar på att jag ska få ork till att ta itu med alla läxor och prov vi har tills på måndag och tisdag. Hur mycket som helst. Till måndag: Inlämning av stilanalys, From prov. Till tisdag: Samhällsprov, inlämning av reklamanalys. Plus att vi har den stora reklamkampanjen som vi måste börja ta itu med. Och en himla massa annat. Trött på skolan, någon?


hejdå.


fan också!

Jag missade tåget hem. Får alltså sitta i Palles hus en helt timme till, ensam. KUL! och jag som har en massa plugg. Fan också!

Kanelbullens dag

Som säkert alla vet är det ju kanelbullens dag idag. Jag hade inte ätit en enda, men då kom räddningen. Vår kära lagledare Janne (som kör ut pågenbröd) hade med sig några påsar kanelbullar, som vi fick mumsa i oss efter träningen. Mumma! Tack Janne!

En rolig nyhet, en tråkig nyhtet

Roligt: Min besöksstatestik går bara uppåt och uppåt hela tiden. Skitkul!

Trålkigt: Vafan lämnar ni inga kommentarer för?! Jag vet ju att ni är ca 100 st (wow, haha) som kikar in flera ggr om dagen..

söt outfit

image362

Söt outfit från
hm.se. Extra plus till att klänningen är från deras organic cotton kollektion. Vad som kunde gjort denna outfiten ännu mera helrätt i höst tror jag hade varit om klänningen hade varit svart med färgstarka strumpisar istället.

Ingen som sitter på en reklamanalys?

Ska lämna in en reklamanalys på måndag. Jag har inte ens hittat en reklam att analysera.. Sjukt tråkigt arbete. Jag hatar svenska, varför är det en obligatorisk kurs? Jag kan redan svenska liksom, och vad har jag för nytta av att kunna antikens historia och analysera en reklam? :P

Något förslag på en rolig reklam jag kan analysera?

God natt

Nu har min lilla A kommit hit så nu ska jag lägga mig och mysa med honom :) Imorn har jag studiedag. Då ska vi äta på thairestaurangen (min favorit) och mysa hela dagen :) Får se om det blir någon plugg också.. förmodligen inte.

GOD NATT!

Fredagens shopping

Tänkte visa er det jag shoppade i fredags, eftersom det inte gick att lägga upp bilderna då.

   
Lång, vit skjorta. Veromoda 159 :-
Svart a-linje klänning, Veromoda 299:-
Kjol med hög midja/klänning med hängslor, H&M 249:-
Röd axelremsväska, Esprit 299:-


vad är det som händer?

varför kommer jag inte in på min facebook? jag har abstinens... gah!

inte det nej..

Första kvalmatchen gick åt helvete. Nu laddar vi om och ger gärnet i den andra. Fan, jag vill att vi grejar det här.

Ikväll har vi varit på lite rehab-bad med laget. Volleyboll i varmvattenpoolen, fint det :) Nu ska jag nog lägga mig och titta på Forrest Gump. Fast jag tror jag somnat innan jag ens kommit halvvägs.

Och för er som vill veta så är min nya grej Facebook (som för så många andra) Det är alltså där jag hänger hela dagarna, haha. Adda mig gärna där :)

Puss och godnatt godingar.