Praktik idag!

Idag har jag varit på Jenny's klipphörna, preics som igår. Idag hade jag en permanent och en klipp och färg inbokad. Dock kom inte permanentkunden (vilket inte gjorde jättemycket eftersom jag hatar permanent). Färg kunden var en klurig historia. Men det är roligt med utmaningar där man får tänka till lite, och resultatet blev kanon! :)

Nu blir det spinning och coreträning... Vill inte!

image532

jag dööööör va snyggt!

image531

Halva H&M-beställningen har kommit!

Idag när jag kom hem från salongen låg det ett H&M paket på sängen. KUUL! :) Hade beställt ett par vita tygskor, en svart parkas och en bikini. Men bikinin finns inte i lager så den kommer inte förrän i slutet på maj.... Bara den kommer innan vi åker till Kreta! Blev iaf jättenöjd med skorna, var ju rädd att det skulle vara fula med d var helt okej. Dock var dom lite stora men jag orkar inte byta till en mindre storlek.. Parkasen är sådär... Men 300 :- (ord. pris 400, hade 25%) är den definitivt värd! Så jag behåller den.


image530

natti natti...

Nu ska jag sova. Är riktigt trött trots min dagliga powernap :) (eller man kan nog inte kalla det powernap eftersom jag brukar sova 1½-2 timmar haha...) Så nu ska jag iaf gå och lägga mig. Ska bli skönt. Några vänneravsnitt får avsluta dagen. Puss och godnatt

Morgan Pålsson - världsreporter

Eftersom jag älskar HippHipp över allt annat så var denna filmen bara ett måste för mig, HippHipp-gängets första långfilm alltså. Så den har jag och Palle alltså varit och tittat på ikväll :)
Det började dock inte så bra. Har man beställt biljetter måste man hämta ut dom en halvtimme innan filmen börjar och vi klev in genom döddarna två minuter över 6, och gick och ställde oss i kön. Vi kom fram efter fem minuter och de hade då raderat vår bokning eftersom vi inte var där i tid. Hallå, skulle vi ha trängt oss genom kön? Ohh, jag blev så arg. Han sa att de redan hade sålt våra platser men det visade sig att han ljög eftersom vi fick de platserna vi hade bokat, haha. Så det var ju tur. Sedan skulle vi köpa popcorn och då visade det sig att de inte tog kort, så palle fick springa till bankomaten och ta ut pengar och där stod jag med hela kön bakom mig... mindre roligt.. Och som pricker öven i så kom det en tant och satte sig bredvid mig som luktade så mycket rök så att jag seriöst fick svårt att andas. USCH!

Men filmen var iaf bra. Hoppas att de gör en film med bara Tiffany Persson med, det hade varit klockrent :)

image529

cute

image525

Lite shopping idag

Idag blev det inget jobb som han sa att det skulle ha bilvit... Så därför körde jag och Palle in till Kristianstad och åt mat på Trendie :) Gott gott. Deras kyckling-curry baguette slår allas! Innan vi körde sa jag att jag inte skulle handla något, men det blev en del iaf. Köpte bla. en orange/röd BH med matchande trosor, ett par svarta tygskor på Din Skor (som jag har letat efter sådana... Ville köpa de vita också med jag väntar tills jag får hem mitt H&M paket) och en vännerbox (säsong fyra). Köpte även ett par vita tygskor till Pallux :)

Tränat ikväll. Spinning och Core idag. Tycker inte att det är speciellt kul men jag hoppas att det ger mig en plattare mage iaf :) Löpning passar mig mycket bättre. Har tillochmed börjat gilla det lite grann :)

Nu ska jag lägga mig och titta på vänner (ovanligt) sen ska jag sova för imorn blir det jobb på Ritz! Kom och hälsa på mig fär vettja :) Puss!

Idag blev det jobb

Typiskt att chefen aldrig kan tajma alltså. I måndags hade jag absolut inget att göra och då var det skitmycket folk på  Ritz så då hade jag lika gärna kunnat jobba. Men idag, när jag och palle hade planerat liteså ringde han in mig, och det var inte alls lika mycket folk på fiket idag. Och så får jag troligtvis jobba imorn med, jag som skulle fika med Dajan.... :( Jaja, det blir ju pengar av det iaf!

Nu gör jag absolut ingenting, dricker vatten. Måste försöka komma in i de nyttiga banorna igen som jag var så duktig på innan :) Ikväll blir det träning med, trevlans.

Nu ska jag nog spela lite sims, beroendeframkallande :) puss!

Loooooov

Skönt med lov. Nackdelen är dock att jag bara sitter hemma och glor. Brukar ju jobba röven av mig på vartenda lov annars, men detta lovet har jag sagt att jag ville vara ledig. Trots det sp hamnda jag på Ritz igår. Inte för att jobba utan för att snacka skit med mina kära kollegor :) haha. Kan helt enkelt inte hålla mig därifrån.. :)

Idag var jag duktig och ställde klockan på halv 10 för jag tänkte att jag skulle gå ut och gå en runda. Men eftersom vädret inte var alls lika fint idag som det vat igår blev jag sur och sket i det. Så nu sitter jag här istället. Ska snart köra till palle för att klippa sisådär 200 människor... Det är inte alltid roligt.

Annars har det varit en lugn vecka och helg. Tog spruta i fredags, mot livmoderhalscancer. Jag är fruktansvärt rädd för sprutor, jag hatar det. Kul att jag ska ta en till om två månader, och sen ytterligare en om sex månader. Höjdpunkten med det hela var ändå när Emelie sa precis innan jag skulle åka från skolan för att ta sprutan att det var några tjejer som hade dött av det vaccinet. Tack Emelie sa jag och sen gick jag.

Nu ska jag tvätta bort smörpaketet i mitt hår. Puss!

ett smakprov

här kommer ett litet smakprov på en bild på min modell Li (från Hv1). Alla i min klass hade ju en från ettan och stylade och fotade henne förra måndagen. jag valde att gå på temat fashion, och här är alltså resultatet från en av bilderna. det blev inte som jag hade tänkt mig, men helt okej iaf.


image524