HAHA!

Pappa har köpt en ny dator med inbyggd webkamera och jag testade den lite innan. Det fanns en massa roliga funktioner på den. Haha kolla bara på andra och tredje bilden. bäst :) haha.


image833

image834

image835


4 dagar kvar till Kreta!

image830

image831

image832


Behöver jag säga att jag längtar?

Försenad födelsedagspresent

I måndags kväll efter träningen så kom Emma och Daniella och plingade på dörren och överraskade mig :) Med sig hade de en försenad födelsedagspresent. Det var detta superfina armbandet från KyssJohanna :)

image828


Har ju helt glömt bort att visa mina andra födelsedagspresenter. En sak jag fick av Palle var detta armbandet, även det från KyssJohanna:

image829


FINA VA? :)

Tråkiga måndag...

Hejsan!

Då var det måndag igen... jag hatar måndagar. Men vem gör inte det? Hela veckan framför sig... och inte blir det bättre av att vi har fått sjukt svåra samhällsuppgifter som vi ska lösa. Det sista som händer i den kursen ifs, men ändå! Jag vill ha sommarlov nu! och jag vill ha Kreta nu. Jag längtar snart ihjäl mig.

Idag har vi haft finishklippning i skolan. Pappa fick ställa upp som modell. Efter det gjorde vi läggningar. Börjar bli en aning tjatigt nu men idag lyckades jag iaf. inte varje dag det händer att man blir nöjd med en läggning :)
Ikväll blir det träning och fika. Vi vann matchen igår förresten. Gött :) Kul att det har börjat så bra för oss! Vi har redan vunnit dubbelt så många bortamatcher, dvs 2/2! förra året vann vi ju endast en borta match, men vi vann istället alla hemmamatcher :)

Vad gör ni idag? :)

Denna hade hängt fint i min gardrob

image827

Vi vann!

Det blev vinst ikväll. 5-1 vann vi med. Fast det var vi som gjorde alla målen. Nina gjorde nämligen ett snyggt självmål i sista minuten. Och de roliga var att Nina sa innan matchen att hon kände på sig att hon skulle göra mål. Dock sa hon inte i vilket mål.... haha :D

Nu ska jag lägga mig och titta på Scrubs sen ska jag sova. Sovmorgon till 10 imorn så jag behöver inte ta bussen förrän klockan 9! Sjukt skönt! :) brukar gå upp vid halv 6-6 annars, men imorn blir det 8. Det kallar jag sovmorgon!! :)

image826

ganska mysig va? :)

image825

Snart dags för match...

Här sitter jag och laddar upp lite inför matchen :) Håller på och kokar makaroner också. Och så ber jag till gud att jag ska kunna spela trots mina jävulska skoskav... be lite ni också? :)

Nu är även jag en buzzador

Att vara en buzzador innebär att man kan få produkter hemskickade till sig för att testa dem och sedan skriver man ett litet omdöme om dem. Detta tycker jag låter toppen! Alltid roligt att få hem små paket :) Och detta är helt gratis!! :) Till mina vänner har jag skickat ett mejl där jag har bjudit in er, men det står i mejlet att det kan vara skadligt vilket det inte är! Utan klicka isf på öppnat mejlet längst upp!

Och till er andra så kan ni gå in på
den här länken och registrera er! Busenkelt! Och glöm inte att skriva in mitt användarnamn NathalieElina i rutan om vem som tipsade er!

Blåsan hänger med...

Hej!

Uppe före tuppen idag, det var inte igår det... Men när solen skiner går det faktiskt ganska bra. Hoppas att den blåa himlen håller i sig! Ikväll är det match, andra hemmamatchen för iår. Dock hänger min blåsan kvar som jag skrev om i förra inlägget. Har haft den i fyra dagar nu och den är helt fylld med blod. Men vi får väl se hur det blir med det. Rödakorsarna får lägga om det och så gäller det för mig att bita ihop :)

Idag ska vi ha vår första skäggklippning här i skolan... hmm... undra hur det kommer att gå? Palles morbror har iaf varit snäll och sparat ut sitt skägg så att han nu mera ser ut som en Alkaida-medlem :) Men det ska nog gå bra! Han kommer väl ändå raka av det efteråt så :)

Ha en bra dag! :)

image824

I'm back!

Hejsan :)

Vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte direkt haft lust till det.. men nu så:)
Jag har precis varit ute och gått nu. Lånade mammas löpardojjor vilket jag INTE skulle ha gjort. Har värsta feta blodblåsan på båda hälarna nu. Tänkte visa en bild, men nej... det är helt enkelt för groooose... ;)

Senare blir det träning. Får väl ifs se hur det går nu med mina hälar... :/ men jag ska iaf dit! :)
och efter det blir det hem till palle och titta på hans brors nya lägenhet :)

Hade ni en trevlig valborg igår? Vad gjorde ni för ngt?