Dagens shopping

image821
blommig kjol, H&M 198:-


nagellack, H&M 29,50 :- st. Suddig bild med ni ser iaf färgerna :)

image823 
och så en bild på hur det orangea lacket ser ut på :)

+ att jag köpte två par svarta strumpbyxor och ett par svarta tygskor till palle :)


Hår & sånt

Som säkert många vet så går jag frisörlinjen och där gör vi frisyrer och sånt mest hela dagarna. Så jag tänkte varför inte dela med mig lite av mina verk? :) Här kommer min senaste läggning och så en rosettfrisyr jag slängde ihop på fem minuter när läggningen var i torken :)

 
läggning med rockabilly stuk

  
rosettfrisyren. hade dock kunnat jobbats lite mer på den :)

Dagens outfit

image814



♥ Jeans, Miss sixty
♥ T-shirt, Topshop (Kate Moss kollektionen)
♥ Blommig scarves, GinaTricot
♥ Väska, H&M

Klippning av granne

Har precis klippt min granne :) Fin fint blev det. En kort page, bobbad nacke... ja ni fattar :) Fortfarande sol ute så jag är nöjd :) Och ännu nöjdare blev jag när jag kom på att jag ska köpa lite snygga strumpbyxor imorn för pengarna jag fick för klippningen :) Det blir bra det!

Nu kommer Truls och vill att vi ska kela och hans önskan är min lag :)

image813

Jag älskar våren!

Nu har jag precis varit ute och gått i en timme. I SOLEN! Jag älskar solen! Såhär blå himmel som det har varit sedan i lördags skulle det alltid vara. Det är ju så underbart! Man vill bara att skolorna ska stoppa undervisningen och låta oss vara hemma i det fina vädret, visst? :)

image812
en fin solig bild

Nytt helgjobb!

image811




Den 28 Juni börjar jag mitt nya helgjobb.. På Schack Matt! För er som inte vet vad det är så är det en stor  klädbutik i Sölvesborg som säljer märken som Veromoda, Only, Esprit, Boomerang, Jack & Jones m.m. ;) Och det ska bli sjuuuukt kul! Fick schemat idag. Varje lördag i höst utan två som är röda dagar. Härlig! :)

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!

GRATTIS TILL MIG! :)


image810

Hejsan!

Nu tänker jag skriva precis samma som igår kväll, nämligen att jag precis har tagit ett bad efter träningen och att jag snart ska börja skriva vidare på min romananalys. Det tar ju sin lilla tid. Men först ska jag nog gå och göra mig en macka eller två. Det är ju viktigt med mat efter träning :)

Imorn har vi seriepremiär mot Lörby. Kunde vi fått en sämre start? Tror inte det. Och till råga på allt så är Anzo och Calle borta, och några är skadade. Tråkigt! Men vi får göra vad vi kan för att slå dom ändå :)

Nu ska jag plugga. Puss!

Dagens outfit

image809


♥ Blommig kjol, H&M
♥ Linne, Ginatricot
♥ Leggings, H&M
♥ Lackskärp, Lindex
♥ Svarta tygskor, Dinsko
♥ Svart, kort "jacka", H&M

God morgon!

Idag är jag glad! Solen skiner för fullt, ingen skola för jag ska till salongen och igår blev jag klar med halva min romananalys! Det känns så härligt! Hoppas att solskenet håller i sig. Hade varit roligt att träna i lite finare väder ikväll... Vet inte hur många kunder jag har idag på salongen, men jag vet iaf att Palles mamma ska komma och klippa och färga sig. Får se vad vi hittar på med henne :)

Vad ska ni göra idag?


image808

Blöööt

Har precis tagit ett varmt bad nu. Det behövdes efter kvällens träning kan jag säga. Var helt dyngsur när jag kom hem. Det regnade inte mycket med det kom sånna små, små droppar helt tiden och efter en och en halv timme så rann det från en :) Så det var skönt med ett bad! Passade även på att skrubba mig med skrubbhandskar. Fattar inte varför jag inte har provat det förrän nu? Det är ju tusen ggr smidigare än skrubbcreme... Ja ja.. :)

Just nu sitter jag och håller på med fortsättningen av min romananalys. Det går inte jättebra. Tycker mest det liknar en resension och inte en analys.. Men men. Bara jag fåt ett godkänt så :)

Ska lägga migoch kolla på vänner sen vid tio tiden hade jag tänkt :) Så ni får sova så gott sötisar :)
Puss och godnatt!


Lite shopping :)

image805

Espadrillos, 149:- på H&M



image806

En till blommig topp att ha som kjol, 98:- på H&M
(Bild lånad av
Ellinor)


image807

Blått nagellack, 29,50:- på H&M


Sen köpte jag även två rösa hårspännen med en ros på :)

20-tals mode

Idag började vi vårt andra arbete i kursen kultur och stilhistoria. Jag och Emelie fick uppgiften att skriva om svenskt 20-tal. Det vi ska lägga störst vikt på är hur modet såg ut då (dvs. kläder, skor, hår, smycken... allt!) Så nu undrar jag om det är någon av er som har lite erfarenhet eller intresse av 20-tals mode och skulle kunna tipsa oss lite? Länka gärna till någon bra sida, eller skriv vad du kan om ämnet :) Jag är tacksam för all hjälp!


image804

God morgon

image803

Dagens outfit

image802

♥ Chinos, H&M
♥ Vit body, Ginatricot
♥ Vita tygskor, Le Coq

(snyggt med blött hår och sunkigt omklädningsrum)

Vad ska en romananalys vara bra för?

Sitter just nu och skriver en romananalys... vilket jag tycker är helt onödigt! Vad kommer jag att ha för nytta av det i framtiden liksom...? Jag blir faktiskt lite irriterad på sådana här uppgifter. Ja ja, nu ska jag försöka fortsätta... Senare ska jag till polisen och skaffa ett nytt pass. Smart att det gick ut förra veckan och att vi ska resa om 6 veckor.. haha. Tänk om vi inte hade upptäckt det?!

Puss :)

Nyheter från cocoo.se

Läste precis ett mejl från cocoo.se där hon visade upp sina nyheter för denna månaden.
Fanns mycket söta saker, och jag tänkte tipsa er om mina favortier:



pandahalsband, 295:-


budskapsarmband, 165:- (finns i flera olika färger)


rosettärhängen, 195:-


blommiga örhängen, 175:-


Har du några favoriter? :)

Reslutaten av den fria klipp & färgen!

Före:
 

Efter:
    
 

Bilderna ger inte klippningen ett dugg rättvisa. Det är supersvårt att fånga den på bild.
Ska försöka ta lite fler bilder där man ser designen i nacken osv. ..


Nu är jag så gott som klar med min fria klipp och färg. Hade velat skära ur den lite till och så där, men i det stora hela så är den klar :) Idag klippte jag det sista och la slingorna. Dock blev dom inte som jag vill så jag fick göra om dom, och därför hann jag inte riktigt klippa det sista. Men får väl fixa det på måndag innan redovisningen :) Ni som såg mina inspirationsbilder till klippningen kan nog se att jag inte klippte alls som ngn av dom. Gick lite på känsla istället :)

Det jag har gjort med den är att jag har klippt av allt hår ungefär 10-20 cm överallt (kortare på vissa ställen osv). Efter det klippte jag ur den, och fixade designen ungefär så som jag ville ha den. Efter det färgade jag hela håret i en 4N (den blev dock märkare än så tycker jag). Sedan klippte jag den nästan färdrig, la i slingorna (K (koppar) och KR (kopparröda) men de blev inte alls som jag ville. När jag hade lagt i dom syntes det endast en svag, svag röd färg efter dom. Så jag blandade till lite blekning och rätt som det var så kom dom fram. Mysko... De måste ha lagt sig under färgen :) Meningen med slingorna var alltså att de skulle bli riktigt knalligt orange.

Vilken hjälte!

image789



Vilken hjälte Valter Törnberg är! När han gick ut från banken efter att ha uträttat sitt ärende stod han öga mot öga med en av rånarna. Men istället för att slänga sig på marken som alla andra sprang Valter till bilden och hämtade sin kamera och ett metallverktyg. När rånaren stod fyra meter ifrån honom och siktade mot hans bröst med ett automatvapen knäppte Valter "sitt livs bild". Och inte nog med det.. Han slog rånaren med metallverktyget i huvudet så att han tuppade av. Haha. Vilken kille :) Läs själv mer här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2245106.ab

image790

Fy fan...

image788
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Jag finner inga ord..

Too short :/

Jag tycker inte alls att Rihanna passar i sin nya, korta frisyr. Hon ska ha det lagom kort, lagom är bäst!

Alldeles för kort:
image786

Perfekt längd:
image787


Vad tycker ni?

Dagens outfit

image785


♥ Jeans, BikBok
♥ Fordal, Ginatricot
♥ Sjal, BikBok
♥ Fransväska, H&M

Hemma, snart dags för ny match

Hemma från matchen nu. Den slutade 1-0 till dom, men jag tycker mer att det var deras förlust än våran då vi hade ungefär 5-6 ordinarie spelar borta. Så vi gjorde bra ifrån oss ändå :) Nu håller lillasyster på att göra lite soppa till oss som vi ska hälla i oss, sedan ska jag upp till leden igen för ännu mera fotboll. Herrarna har ju sin hemmapremiär idag :) Ska bli skoj! Synd att det regnar bara...

Vad ska ni göra en lördag som denna? :)

image784

Macth i ösregn

Japp, nu blir det match i ösregnet... Mindre kul. Och en annan sak som är mindre kul är att vi inte har fok till ett helt lag så min lillasyster och två andra i hennes lag ska vara med... Och vi har premiär på fredag. Ser ju lovande ut!!

Hörs sen :)


Om du lämnade mig nu


Det var då det...

image783
En bild på mig från början av ettan som jag hittade hos Viki.. haha.

En styck snygg Daniella

  

Se så snygg hon blev ;)
Dock välidgt dåliga ljus på bilderna...
Vi gjorde inte riktigt som på bilden eftersom
hennes hår var ganska slitet och behövde
klipas en del. Dessutom hade hon inte lika
lång lugg som hon på bilden så vi körde på
en kortare variant istället :)

Helkväll med Daniella!

Ikväll ska jag umgås med Daniella. Det ska bli superkul för det var sjukt längesen sist! Jag ska klippa och färga henne och så ska vi titta på så ska det låta och kanske ngn film? :) Vi får se vad som händer helt enkelt! Imorn är det hemmapremiär för herrarna. Ska bli kul att se! :)

Vad ska ni göra ikväll?

image779
Såhär var det tänkt att Daniella ska se ut när vi är klara :) Tror ni jag klara det?

Hejsan :)

Har inte mycket att uppdatera er om just nu, mer än att jag är i skolan och nyss har haft bild. Nu börjar frisörlektionen så jag måste rusa :) Puss!

Jag vill ha den!!

image778

199:- hos Ellos

Kolla in benen....

image777

Sjuuuukt vita ju! Fast jag ska inte säga ngt... :)

Nu är jag slut i rutan..

Sjukt vad trött jag är idag! Trots att jag fick sova tre timmar längre i morse än vad jag gjorde igår... hmm. Varit på salogen hela dagen, roligt! :) Haft tre kunder, en klipp och sling och två barnklippningar :) Kul kul! Båda barnen blev sååå nöjda så det var extra roligt :)

Ingen träning idag, ganska skönt. Jag hade nog knappt orkat det. Har gått runt och gäspat hela dagen lång. På  lunchen åt jag och mamma förresten lunchbuffé på thai! Det var smaskens :)

Nu ska vi äta bakad potatis och sen ska jag köra hem till palle :)

Vi hörs kanske senare :)

Önskeoutfit

image776


Jag vet att jag har haft med skorna ungefär 263 ggr innan, men jag kan inte få nog av dem :)

Angelina Jolie höggravid?

Har magen redan hunnit växa så mycket? Jag tyckte att det var nyss hon blev gravid.. Haha, jaha där ser man. Hon är i alla fall lika vacker som vanligt... Vilket barn är det nu i ordningen? Fjärde? Femte?

image775

Enkelt och snyggt

image774

Varför kan inte jag också få ha lika långa, fina ben som Cameron Diaz?

zzz...

Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Det borde vara förbjudet att gå upp före
klockan 7.. Jag återkommer när jag vaknat :)

Vilken underbar klänning!

Jag gillar verkligen denna klänningen som Carrie Underwood bär. Långklänningar är trots allt riktigt hett, även om jag nog aldrig skulle få för mig att bära det... Men kanske en vacker dag :) Blommönstret på den är fab och ringningen och att den sitter åt under brösten gillar jag mycket! Dessutom är hennes hår helt underbart! Hon visar att man inte behöver ha värsta uppsättningen eller hollywoodlockarna för att vara snygg på röda mattan.  Nej det räcker helt enkelt med snedlugg och lite volym så voila!!

image772


Vad tycker du?

Vart är Engla?

Ingen har väl missat att lilla Engla är försvunnen sedan några dagar tillbaka? Usch, jag tycker att det är så fruktansvärt hemskt! Det är verkligen som Englas mamma säger att sånt här händer inte i verkligheten utan bara på film. Jag kan verkligen tänka mig vilken panik hennes familj och vänner känner just nu. Personligen får jag känslan av att det kan vara ett brott. De har ju gripit en 42-åring och jag tror inte att den röda saaben på bilden och mannens tidigare domar för försök till väldtäkt osv. bara är en slump. Men man vet ju aldrig.

En sak som jag tycker är riktigt skrämmade är att mannen greps i skåne, och hans lastbil undersöks nu av Kristianstadspolisen. I Kristianstad går jag ju i skola! Det är tre mil från där jag bor! Det är riktigt ruggigt tycker jag...

image773

Jag hoppas av hela mitt hjärta att lilla Engla snart hittas oskadd...

Minitisdagsshopping

Jag har letat efter en mönstrad kjol hur länge som helst, men inte hittat ngn jag gillar. Och helst ska den ju såklart vara blommig! Så idag när jag gick in på H&M såg jag en blommig tunika som jag tyckte hade ett fint mönster. Kom genast att tänka på att Ellinor användt sig av en tunika som kjol, och varför skulle inte jag också kunna gör det? Så jag köpte den för ynka 98:- och så småningom ska jag klippa av ärmarna på den och lägga upp den liiiite :) Kommer nog bli toppen tillsammans med en vit body i sommar :) Såhär ser mönstret ut:

image770



Var även och letade efter en brun, gärna lite större axelremsväska att ha i sommar. Men jag hittade ingen snyg. Men så gick jag förbi en brun, lite mindre väska med fransar på och tänkte WOW eftersom jag öven har letat efter en fransväska. Så den fick följa med mig hem för 129:- :)

image771

Jag börjar gilla det mer och mer...

image769


Vad tycker ni om den nya byxtrenden? :)

I want them so bad

image768


Jag har sagt det innan men jag säger det igen; JAG VIIIILL HA DOM!!!!!

Den fria klippningen är nu påbörjad :)

Idag började vi med den fria klippningen och färgningen som jag pratade om igår. Dock är den långt ifrån klar än. Det jag hann med idag var att klippa av en hel del längder på den, och klippa designen ungefär så som den ska se ut. Klippte även ur den en hel del. Och till sist så färgade jag henne med en 4N (dvs nästan svart). Nästa vecka ska jag klippa klart henne och lägga lite coola slingor i luggen :)


image766

 
image767

Me in action :)

God morgon

Hej på er :)

Trots en sömn på fem timmar inatt är jag ovanligt pigg. Och skönt är väl det. Idag blir det en stressig och innehållsrik dag. Vi börjar kvart över åtta och då ska vi hålla på med vår fria klippning i ungefär tre timmar...  Efter det har vi svenska (?). Vår bok skulle vara utläst till idag och jag har inte ens kommit halvvägs... Sen har vi samhälle där vi ska ha en debatt om globaliseringen. vår grupp är inte jätte förberedda om man säger så. Sen ska jag hem, äta en bit och sedan till salongen för att göra pappa snygg. Direkt därifrån till träningen som börjar halv åtta... Jag kommer nog slockna rätt tidigt ikväll :)

Vad ska ni göra idag?


Tack!

Tack allihopa för era superbra tips och idéer i föregående inlägg :) Jag tror att det blir ungefär som på den stora bilden.. Kanska kort och rockigt. Kanske sparar lite längd i nacken? Och så tror jag att det blir mörkt, ungefär en 4a, 5a sådär... med några coola slingor. Inte markerade slignor utan sådana så att de mer flyter in i håret :) Kan ni se det framför er? Hoppas att det blir bra iaf! Jag lovar att lägga ut en bild på reslutatet när jag är färdig. Det blir nog dock inte imorn men såsmåningom :) så ni får hålla utkik :)

Nu ska jag titta på vänner och äta cheeseballs med Pallux :) Vad gör ni?

Pussen!

Jag behöver er hjälp!

Imorgon ska vi börja klippa och färga våran damdocka i skolan, HUR VI VILL! Problemet är att jag inte har en aning om hur jag ska göra med min docka. Jag vill göra ngt häftigt men ändå inte för extremt. Det enda jag är säker på är att hon ska vara mörkhårig, så det får jag väl börja med imorgon... Så nu är min fråga...

HUR TYCKER NI ATT JAG SKA KLIPPA OCH FÄRGA HENNE?
Skicka gärna länkar med bilder, eller skriv hur ni tycker att jag ska göra.
Alla förslag är välkomna :)


   
  


image764
Denna tycker jag är grymt cool...

Jobb jobb jobb

Hejsan :)

Det var faktiskt riktigt jobbigt att gå upp klockan 7 idag... Och jobba 7 timmar på det sen. Nu är jag iaf hemma och har spelat sims en stund :) jag känner att jag vill iväg och shoppa! Känner verkligen ett sug efter det idag.. Tur att det är stängt överallt så jag inte kan bränna pengar :) Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Äta lövbiff med mamma och pappa, ta ett bad, kanske gå en runda om det slutar regna. Skönt. Var längesedan.

Vad ska ni göra ikväll?

Nytt schampo och balsam!

Igår köpte jag med mig ett nytt schampo och blasam från salongen. Tigi´s Bed head self absorbed. Som ni kanske hör på namnet är det ett väldigt återfuktande schampo :) Det luktar lite apelsin tycker jag. Superbra var det! Passar utmärkt för dig med torrt hår, och det är ett ultimat schampo för dig med hårförlängning :) Schampot är 400ml och kostar 198:-, balsamet 250ml och ligger på ungefär samma pris.

image757

kvällspromenad

Nu har jag, Palle och Trullemannen precis varit ute och gått en runda. Vi gick ner till stan och inom ica för att köpa lite vindruvor och violtablettaskar :) Nu ska vi snart lägga oss i sängen och titta på vänner. Jag ska ju upp tidigt imorn för jag börjar ju jobba 8 :/ Men det är fina pengar :)

Och på tal om jobbet så ringde den nya chefen innan och sa att jag fått sommarjobb där :) Glad blev jag! Hoppas nu bara att jag får det andra helgjobbet jag har sökt. Det hade passat mig såå bra och jag hade älskat att jobba där eftersom det har med kläder att göra :) Så jag håller tummarna!

image756
Jag och Truls på promenad :)

skönhetssömn

Nu har jag precis sovit i ngn timme. Det behövs verkligen. Jag älskar att sova efter skolan :) Och eftersom dom ringde från fiket innan och frågade om jag kunde jobba mellan 8-15 imorn (8!!!!!) så kände jag att jag behövde lite extra sömn nu :)

Vad har ni för er?


image755

Dagens outfit

image754


♥ Lila strumpisar, Lindex
♥ Svart body med rygguringning, MQ
♥ Svart "fodralkjol", GinaTricot
♥ Ormarmband, Glitter

Äntligen hemma! :)

Hejsan!

Nu har jag komit hem från skolan. Hade bara en lektion idag, skönt! Och det var inte vilken lektion som helst utan det var ett frisörpass :) Vi hade permanent modeller idag :) Kul kul! Jag hade min kära vän Amanda som modell och hennes hår blev super :) Fast hon såg ut som en svamp när vi höll på :) Glömde dock att ta kort på reslutatet...  Typiskt... :P


image753


Vad har ni gjort idag? :)

Look fabulous!

image752

Det kommer bli en blomstrande vår!

image751

Nu blir det pannkokor!

Nu har vi precis varit ute och sprungit med laget. Jobbigt som den, men skönt nu efteråt :)
Nu gör mamma pannkakor till mig så jag ska kila och äta dom nu :)

Puss

Top model nästa?

Godmorgon allihopa :)

Haha, jag hade verkligen the wierdest dream inatt. Eller egentligen nu imorse. Tror jag började drömma den efter att Palle gått upp och gått till jobbet. Jag drömde iaf att jag var en av de 12 (?) tjejerna som gått vidare och får vara med i programmet (Top Model alltså). Först skulle vi gå på catwalken och jag sög verkligen på det. Sen så fick vi en sådär rislampa från Ikea som man kan ha på golvet. Med den skulle vi göra vad vi ville som man kunde ha på sig. Jag gjorde en klänning och ett stort klot mitt uppe på huvudet. Sen skulle vi då fotas i denna kreationen, i en rushkana. Vi skulle göra vår fulaste min och den som såg äldst ut vann.. Haha, okej? Sen ringde klockan... Men det var iaf en ganska rolig dröm :)

Nu har jag duschat och sminkat mig och allt det dära. Sitter här och äter frukost bestående av björnbärsyoghurt och Jokk bärdryck :) Ska alldeles strax köra mot Sölvesborg för att jobba på Jenny's klipphörna idag :) Min lärare från frisörskolan kommer dit idag och hälsar på så det ska bli roligt :) Sen är det snabba ryck för kvart över 6 ska vi samlas med laget för att sedan springa i en timme... Puh.

Vad ska ni göra idag? :)


image750

Tidig träning idag

Vi fick en tidigare träningstid idag så jag är hemma tidigare :) skönt. Dock blir det inte mer uppdatering ikväll eftersom jag körde hem en runda till min lilla kille :) Så ni får ha en bra kväll!

Puss :)

Snyggt från Luellas vår och sommar kollektion

image749


BLOMMIGT ÄR HETT!

Tidig morgon...

Buuu för tidiga mornar. Jag hatar det. Inte ens en dusch hjälpte idag. Då är det illa. Och som pricken över i ska vi ha kunder i skolan. Jippie! :/

Jag återkommer :)

kvällsmys

Nu har jag precis varit och köpt jordgubbar och vindruvor som jag ska ha när jag tittar på mina nya vänner avsnitt :) Tog en härlig bild på min fruktskål, men såklart funkade det inte att ladda bilden från mobilen till datorn via bluetooth, så jag får väl göra det imorn :P

Vad gör ni ikväll?

image748

Önskeoutfit

image747

Nice pic

image746

Jamie Lynn Spears ska aktionera bort sin bebis?!

Om det som står på posh24 stämmer, så ska alltså  Brittans lillasyster ska aktionera bort sin bebis!! Det står inte varför hon inte ska behålla barnet, men det är det kanske ngn som vet? Men anledningen till att hon ska aktionerna bort den är för att den inte ska hamna hos ngt av britneys fans.. Så hon ska alltså sälja sitt barn på E-bay.. I mina öron låter det här sjukt!


image745


Eller är det kanske bara ett aprilskämt, vad tror ni?

Tävling!

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Maria till ett värde av 4000:-. Det vill ni väl inte missa?! Klicka er in till henne och var med och tävla ni också! :) Reglerna för tävligen står på hennes blogg..



image744

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan. Rätt så okej första dag efter lovet ändå. Jag körde till skolan, skööönt. Vi åt lunch på stan på vårt favoritställe :) Och på hemvägen körde jag inom OnOff och köpte mig vänner säsong fem :) Så den ska jag snart lägga mig och titta lite på :)

Vad har ni för er idag?

Äntligen!

Nuuu så kan man logga in... Och jag som hade världens chans att blogga mycket både i söndags och igår, men nej då. Då funkade det inte. Hoppas att det har blivit en förbättring av bloggen nu iaf.

Är i skolan nu. Vi ska ha en debatt på samhällen nästa vecka om globalisering, och min grupp är emot. Så det sitter vi och läser på nu. Mindre roligt men det måste göras. Vi hörs när jag kommit hem :)

puss!