ett gratis presentkort på H&M eller the body shop hade väl inte varit fel?

Eller varför inte ett presentkort på Veromoda, Siba eller på ngt annat roligt ställe? Eller kanske en gratis biobiljett. Ni har säkert redan hört talas om sidan gratisbio.se där man kan registrera sig och samla ihop poäng för att sedan byta ut sina poäng mot presentkort. Jag har redan fått ihop över 200 poäng så snart har jag ett presentkort ngnstans :)

Vill ni också bli medlemmar kan ni bli det genom
denna länken så får ni 75 poäng redan nu. Bra va :)



Efterlysning!



Är det någon som har köpt dessa skor från H&M.se och ångrat sig och vill sälja dom vidare? Jag måste ha ett par! Hur snygga som helst, älskar modellen med kilklack och snörning. Kunde inte få en bättre bild på den eftersom dom var slutsålda... My god, I'm in love :)

skinn

Härligt att se att skinnkjolar hänger med ett år till. Då kan jag få mer användnig utav min som jag köpte på Gina i höstas. Denna snyggingen kommer från H&M och kostar endast 98:- Nästan gratis ju! :)



Det var värre än vad jag trodde...

Var hos massören idag för att han skulle kolla på min sträckning och behandla med laser för att det ska läka snabbare. Jag trodde inte att han skulle känna ngt speciellt eftersom det inte har gjort så ont idag. Men han hittade ett jack i muskeln och det är ju inte så bra... Så han behandlade med laser (gjorde faktiskt ont!!) och masserade lite lätt. Sedan satte han på ett fett bandage som jag ska ha där nu tills det inte gör det minsta ont längre.. Kul! Dessutom ska jag tillbaka på måndag så ska han göra ytterligare en laserbehandling. Och nu till det värsta. Förmodligen kommer jag inte kunna träna riktigt eller spela macth på 2-3 veckor. Det är ju jättelång tid! Och jag som trodde att jag skulle kunna spela redan imorgon... Shi fick jag...

Men som tur var så blev matchen imorn inställd så då missar jag iaf inte den :)




Håll nu tummarna för att det ska läka snabbt så att jag
kan vara med och spela match redan nästa fredag!


En förbannelse över svarta led?

Det är nästan så att man kan tro att någon har lagt en förbannelse över Svarta Led, våran hemmaplan. Det är ju nämligen så som jag tidigare har sagt att vi inte hade förlorat en enda hemmamatch på två år fram till i fredags då vi förlorade mot Ronneby. Igår var det dags för en ny förlust på hemmaplan. Det låter som en bortförklaring men det var en orättvis förlust. Vi hade hela matchen och dom hade i princip ingenting. Men i slutändan är det ju målen som räknas tryvärr, och igår hade vi inte turen på vår sida. Vi tar nya tag och ser fram emot matchen på fredag! Då ska vi väl ändå lyckas vinna?

Och på tal om otur så hade jag en väldans otur igår. Jag kände redan på uppvärmningen att det var något som  störde i baksidan av högerlåret men tänkte att det nog inte var ngt med det. Men 35 minuter in i första halvlek så skulle jag slå en frispark och då small det till. Aj aj aj, en sträckning i baksidan av låret. Kunde inte fortsätta i andra utan fick istället sitta vid sidan av och se målen rulla in. Det är nog förresten det värsta som finns, att sitta vid sidan av och inte kunna göra något. Jag menar, är man inne på plan och spelar så kan man iaf försöka göra något av det och kämpa vidare men på bänken kan man inte det. Men min tröst i förlusten blev väl iaf att jag inte var inne på ett enda bakåtmål... Om man nu ska se det positivt.

Snart dags för träning, det blir dock till att titta på för min del idag. Imorn ska jag på någon laserbehandlig för sträckningen. Hoppas att det hjälper bra så att jag kan vara med och spela på fredag... Vill verkligen det!!!


Pussohej

God morgon :)

Ska alldeles strax köra till jobbet men tänkte att jag skulle uppdatera lite först. Idag känns det inte lika tungt att köra till jobbet eftersom det är jättemolnigt. Igår var det dock värre. Stekande värme i serveringen, blå himmel och en massa strandklädda kunder som kom in och köpte frallor att ha med sig till stranden. Det kändes INTE bra. Men jag hade tur och fick sluta redan klockan två så då begav jag mig ner till tredenborg och solade och badade i ngn timme :)

Ikväll är det dags för match igen. Tre hemmamatcher på en vecka, inte illa det. Hoppas det går bättre idag bara. Eller det SKA gå bättre. Ramdala ikväll, och Listerby på fredag. Inga lätta matcher men vi är starka på hemmaplan. Innan matchen i fredags hade vi inte förlorat hemma på två år. Ganska bra ändå. Roger säger att nu ska vi slå det rekordet och inte förlora en hemmamatch på minst 20 matcher :)

Vad ska ni göra idag?

jobb

Nu är det dags för jobb :( Buhu.. vill inte. Kolla in den superblåa himlen liksom! Jag vill ligga på stranden idag, inte jobba och servera en massa sura människor lunch :(

Jag har hittat världens finaste lägenhet...

Denna hade jag sjukt gärna velat ha om jag hade gått ut skolan och haft en fast lön... Men nu har jag ju inte det så det får tyvärr vänta ett eller två år. Men drömma kan man ju alltid. Lägenheten är helrenoverad och hur snygg som helst. Dessutom har den ett sovloft som jag alltid har velat ha, verkar sååå mysigt och det är sjukt häftigt och snyggt! Ligger centralt i K-hamn, 2:a, en månadshyra på 1200:-... Dock kostar den 800 000 med det får det vara värt :) Ja, ni ser ju själva! Alla bilder är lånade från hemnet.se.


toaletten


sovloftet

 
sovloftet och trappan upp dit

 
vardagsrummet


hallen


köket (sjuuuukt snyggt!!!!!!)


köket


hallen och vardagsrummet

Jag tröttnar aldrig

Man skulle ju kunna tro att de flesta har tröttnat på denna looken som har varit den stora hela sommaren. Enkelt linne, mönstrad, kort kjol och gladiatorsandaler... Men det har inte jag! Jag tycker fortfarande att det är supersnyggt och jag tänker fortsätta att gå omkring klädd såhär tills vädret och temperaturen sätter stopp för det :) Så de så!


asos.com

God kväll!

Har fått mycket kommentarer och tillsägningar om att jag ska börja uppdatera oftare så jag får väl helt enkelt försöka göra det :) Har dock inte så mycket att berätta idag. Min sista lediga dag, imorn blir det jobb igen. Tråkigt. Tur att det var lite fint väder idag iaf, så jag har legat på stranden i några timmar och fått lite färg :) Men vid två fick mamma köra hem mig för jag orkade inte längre. Är ju sjuk och har lite svårt att andas så ville helt enkelt hem till min säng och vila :) Ikväll var det träning. Jag var där hela tiden, var med på lite passningsövningar å så men inte på spel och löp. Fick stå och träna mitt tillslag med vänstern mot ett nät eftersom Roger tydligen har bestämt sig för att jag ska få en bra vänsterfot så att han kan få sina inåtskruvade hörnor från höger och sina inlägg från vänster kanten :) Men jag måste erkänna att det hade varit roligt om jag lyckades bli "tvåfotad" ;)

Nu ska jag köra ner till stan och handla lite gott + halstabletter hade jag tänkt. Har blivit beroende av Vicks honey nu när jag varit sjuk. Verkligen superbra! :)

Puss!

<3



jag vill ha klänningen
jag vill ha skorna
jag vill ha skärpet
och om jag hade passat i hatt
hade jag velat ha den också

Sjukling :(

Hur typiskt är det inte då att man ska gå och bli sjuk när man är ledig tre dagar på hela sommaren?! Sjuukt typiskt! Det började igår med förkylning och halsont och idag har det blivit värre. Buhu :( Ikväll ska jag iaf försöka rycka upp mig för att åka hem till Palle på lite grillning. Tills dess ligger jag i sängen och äter B&J chocolate fudge brownie och tittar på sex and the city! :)

                        

Shopping

Igår var jag i Helsingborg med familjen för lite shopping på IKEA och väla. Funderade ett tag på att köpa en massa orange detaljer till mitt rum på ikea (har turkosa nu) men ångrade mig i sista stund. Och nu har jag ångrat mig igen. Hade varit tufft och annorlunda med orange matta och gardiner! :) Köpte iaf med mig en tavla hem, samt ljus och väggdekoration (den som alla har).

 



Inne på väla blev det mest shopping på gina eftersom det ligger så långt från där jag bor och jag inte besöker det så ofta. Kom ut därifrån med 6 plagg för under 500-lappen! Här snackar vi billigt! Det var ju slutrea där så de mesta reaplaggen kostade 49:-, perfekt! :)

   
  
(klicka för större bilder)



Bild 1. Röd kjol med knappar, 49:- ord. pris 249:-
Bild 2. Röda kjolen igen. Vit tee med tryck, 99:-
Bild 3. Blommig topp med rygguringning, 49:- ord. pris 149:- (Shortsen är de nyinköpta från MQ)
Bild 4. Vit/grå tee (H&M), 49:- ord. pris 99:-. Marinblå chinos, 199:-
Bild 5. Röd/vit randigtopp, 49:- ord. pris 99:- (och så chinosen igen)
Bild 6. Blommig chiffon klänning, 49:- ord. pris 249:-


Invigning av skorna

Nu har jag varit ute och sprungit en runda för att testa min nya löparskor. Oj vad lätt det gick när man har riktiga skor :) stor skillnad mot skorna jag brukar springa i. Blev endast en liten runda på 3 km för att jag inte skulle få skorskav. Får bygga på rundan efterhand som skorna börjar anpassa sig till fötterna :)



Min löparoutfit, haha. Skor från Adidas, byxor från ? och SGIF-linne från puma :)

Lite bilder från Emmas fest







Emma, Jennie och jag.

Fler bilder finns på min bilddagbok, Nathalie89 (18 juli)

Adnama goes blondie :)

I torsdagskväll slingade jag Amanda för hon ville bli blond igen. Är helt imponerad av hennes hår som håller än efter tre blekningar och en permanent. Skönt det, eftersom jag använde mig av en riktigt stark blekning med mycket 12% väte med endast liiiiite liiiite 3% i. Såhär blev iaf resultatet :)

Före:



Efter:

Emma 20 år!

Hej :)

Just nu sitter vi hemma hos Emma som har lite förfest inför östersjöfestivalen! Hon fyller nämligen 20 år idag!! Grattis Em slem!!!! :D:D:D:D

Adidas CC W

Idag har jag köpt mig ett par nya löpardojor så nu jäklar ska här springas. Blev ett par Adidas CC W, hoppas dom är bra, vad vet jag lixom? ;) Rosa och fina var dom iaf ;) eller nej inte fina, varför gör man löparskor så fula för? Hatar modellen! Senare ikväll kommer mandan så ska jag slinga hennes hår. Men nu blir det plankstek alá Pappa :)
Puss och hej!


Ska jag behålla dem?




Köpte ett par jenasshorts på MQ idag.. Är lite osäker på om jag ska behålla dom eller inte. Gillar modellen jättemycket och de är supersköna. Men priset var inte det roligaste. Så vad tycker ni? :)

(I spegeln ser ni även en skymt av min nya mobil;) )

jo men visst

Andra träningen efter sommaruppehållet idag och det firade jag med en sträckning i vaden. Jaadaa!  :P

SATC

Igår köpte jag Sex and the city boxen så nu vet jag iaf
vad jag ska göra alla sömnlösa nätter framöver ;)



...

Tell me how I'm supposed to breathe with no air?

min älskling



hur söt är han inte då? :)

oh boy