snygga ankelboots från bianco


inspiration




Snyggt! Kavajen, byxorna, skorna. Jag vill ha!

Gårdagens outfit



♥ Klänning,
Only
♥ Lacktisght, Veromoda
♥ Stövlar, Dinsko

äntligen ledig

Nu har jag jobbat klart för idag så nu är jag äntligen helgledig :) skönt. jag är riktigt trött, blev inte så många timmars sömn inatt, så jag ska lägga mig och vilka en stund nu. Fast jag är sjukt sugen på en Ben&jerrys. Vad ska jag göra åt det? haha.



God natt :)

Nu är jag precis hemkommen från Veronicas avskedsfest. Riktigt sorgligt att hon ska åka, men samtidigt sjukt kul för henne! :) Nu ska jag kolla lite vänner, som vanligt, sen ska jag sova. Imorn blir det jobb :) Puss!

Snygga skor från H&M

Tre par riktigt snygga skor. Alla tre från H&M. Funderar på att kanske beställa dom svarta. Eller är det någon som har sett dom i butik? Känns alltid bästa att prova innan man köper ;)



God morgon!

Idag är det fredag vilket innebär att jag jobbar på salongen idag. Blev precis klar med min första kund, en klippning :) Har en lite lucka nu innan nästa, skönt :) Ikväll ska jag på avskedsfest hemma hos min kompis Veronica som åker till USA som aupair på måndag. Sorgligt va? Fast jag tror att hon kommer ha jätteroligt och uppleva en massa fantastiska saker så jag önskar henne all lycka till :)

Vad gör ni idag?




Favoriter hos only

Här är mina favoriter från Only. Vilka är dina favoriter? :)








Only

Söt tee




Jag tyckte denna t-shirten var himla söt. Med ett bra budskap också :)
Ni hittar den
här för 269:-

Önskeoutfit



Såhär hade jag velat se ut en utekväll :)

Bloglovin!



Gillar du min blogg och vill följa den?
Lägg till den på bloglovin så missar du inget inlägg :)
Klicka här för att lägga till :)


mmm...



Vilket snyggt McDonalds M Jude Law har i pannan va? :)

God morgon

Sitter i skolan och håller på med ett Buddhismarbete. Är det någon som kan ngt om Buddhismen som ni vill dela med er av? Det går inte så bra för oss :)



God natt!

Nu ska jag lägga mig. Fast först ngt vänneravsnitt såklart, annars kan jag inte somna :) Sov så gott alla söta läsare, vi hörs igen imorn :) Puss!



fönvågor

Fönade lite vågor på en damdocka igår på lektionen. Blev ganska coolt och kaxigt eftersom hon har häftiga färger med, eller vad säger ni? Kanske inget man skulle ha till vardags men kan vara coolt om man ska ut eller så ;)


 
 


Vilken lyx va!



Såhär såg det ut idag i skolan. Anna-Lena, vår lärare (till höger i bild med stor bebismage) skulle visa hur man kunda göra likadana vågor som man får med en trippeltång, fast med en plattång. Då fick jag vara modell för jag hade längst hår :) Inte varje dag man blir stylad av 6 frisörer samtidigt :)

Dagens outfit




♥ Stentvättade jeansleggings,
only
♥ Droppfärgade tee, MQ
♥ Ankelboots, Dinsko

Ingen träning idag heller

Det blev ingen fotbollsträning idag heller så nu är jag hemma. Funderar på att åka till badhuset och simma så att jag får lite träning idag iaf. Så får det nog bli. Vill inte sitta stilla en dag till. Tråkigt bara att det inte blev ngn träning. Hade varit roligt. Men men. Det kunde jag ju räkna ut innan egentligen.

Paus

Hej!

Är på salongen nu men har lite paus. Blev klar med min kund för en stund sen. En kund som inte var att leka med, haha. en kille på 14 år som blonderat håret hemma. Kan ni tänka er hur det såg ut? Vitt i botten och alldels gult och orange i topparna. Inte snyggs alls. Och att färga det mörkare fanns inte för honom. Så jag fick ge mig på det omöjliga. Men det blev faktiskt riktigt bra tillslut :) Skam den som ger sig som Paula sa :)

Klockan sex är det träning så jag hinner inte hem imellan. Blir inte mycket bloggande idag som ni förstår. Men vi hörs ikväll iaf :) Puss!

panik

Godmorgon allihopa!

Jag fick lite panik nu när jag vaknade för jag kom på att jag har kund på salongen klockan ett, efter skolan alltså. Och eftersom min bil har gått sönder så är jag inte hemma i Sölvesborg förrän klockan halv två... Aj då. Jag sa ju att min första kund kunde komma kl ett eftersom jag räknade med att ha bilen till skolan (jag går i skola ca 3 mil hemifrån) Fick lite panik men efter några telefonsamtal har det löst sig. Morfar är min räddare i nöden :)

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för en kort skoldag, 10.40-11.50. Härligt det :) Idag ska klippningen och stylingen på pappa redovisas (se ngt inlägg ner) Önska mig lycka till :)

Vad gör ni idag? :)



God natt

Nu ska jag lägga mig och titta på vänner med Alexander :) Godnatt :)

haircut

Pappa var väldigt långhårig och behövde klippas. Så jag passade på att klippa honom och samtidigt göra ett arbete som vi har i stylingteknik. "Välj ut en manlig modell 40+ som behöver en ny look. Du ska både klippa och styla din modell och sedan visa två olika sätt av styling (vardag och fest)" Passade ju perfekt!


Före
  

Efter
  


Ps. Alexanders hår blev inte grått ;)

grå?

Hej!

Just nu verkar Alexanders färg. Det ser skrämmande grått ut, haha. Jag valde att lägga i en 8SB och 9A med 9% för jag är livrädd att det ska bli gult. Nu kanske det blir på andra hållet istället? Fast det är bättre det :) Får färga honom mörk ikväll om det inte blir bra :) hehe

Vad har ni för er? :)


Dagens outfit

 



♥ Jeans leggings med slitningar, Only
♥ Tee med rygguringning, Ginatricot
♥ Skor, Dinsko

God morgon!

Sovmorgon idag, riktigt skönt. Hatar att gå upp tidigt. Skulle egentligen gått ut och gått en runda nu men det är så jäkla tråkigt väder ute så jag hoppar nog det. Kanske tar det ikväll istället. Idag har vi ljusarefärgningsmodeller i skolan. Det innebär att man ska färga någon ljusare, allstå inte bleka utan endast med vanlig färg. Det kan vara lite knepigt. Jag ska ha Alexander som modell. Får se hur detta blir... kommer troligtvis inte bli så snyggt, men då är det bara till att färga det mörkt ikväll :)

Vad ska ni göra idag?


jag slingar mig själv :)

endast 500 kr!

Kolla in vad jag hittade i  Onlys webshop! En skinnjacka i bikermodell för endast 500:- Den liknar ju precis den från H&M som var så populär förra våren. Skynda fynda! :)



Puh!

Hemkommen från ett hårt träningspass. Sjukt jobbigt var det, men gud vad det är härligt när det är över och man vet att man har kämpat stenhårt i en och en halv timme. Finns inget bättre. Nu sitter jag här och äter mackor, dricker bubbelvatten och svarar på era kommentarer. Jag tycker det är jätteroligt att ni har börjat kommentera så mycket så fortsätt med det :) Imorn börjar jag inte förrän vid ett så jag har tänkt att jag ska kolla på ngn bra film eller ett par vänner avsnitt innan jag somnar. Mysigt va? :)


en god hälsomacka med kyckling och avokado hade inte suttit fel nu.
men jag fuick nöja mig med leverpastej och tomat mackor :)

nu: spinning och core

Nu är det dags för spinning och core med laget. Galet jobbigt. Jag längtar inte alls. Eller jo jag längtar till spinningen är över. Den är inte ens rolig. Bara fruktansvärt jobbig. Men coren är däremot ganska rolig. Så önska mig lycka till :)
 




denna cykeln hade det inte gått så bra att spinna på :)

Only som webshop!

Ni har väl inte missat att Only numera finns som webshop? Jag klickade in och hittade en massa snyggheter. Klicka in du med och skynda att fynda! :) Här är några av mina favoriter:




hahaha jag dör!



 


Jag dör va roligt :)

Den perfekta studentklänningen

Nu när vi har beställt studentmössa och det så blir jag sugen på att hitta en riktigt fin studentklänning. Vart kan jag hitta en sån? MQ bruka få in många fina när det börjar närma sig. Och så klart finns det alltis många fina på internet men jag vågar inte beställa. Tycker det är så svårt med storlekar och så, och tänk om klänningen inte skulle hinna komma? Vilken mardröm... Ni som ska ta studenten i år, har ni börjat leta än? :)

 
här är två söta

önskeoutfit




lite sommar och sol hade inte varit fel.

underbar bild


Nu var den beställd :)

Nu har jag varit och beställt min studentmössa. Det blev en ganska lyxig, haha. Men man tar ju bara studenten en gång, eller hur? :) Tog en diamantmössa med vitt foder, smalt silverband, silverbrokad med en rosa diamant (står för hantverk) och där fram ska det stå Nathalie Frisör 09.  Där bak på det vita ska de stå student 2009. Blir nog bra va? :)


Daniella & jag på hennes student i somras :)

:)

Nu ska jag köra till skolan och prova ut studentmössa :) Återkommer om några timmar :)

Dagens outfit




♥ Tee, Cubus
♥ Lacktights, Veromoda
♥ Nitskärp, H&M

God morgon!

Idag har jag studiedag! Men Alexander har lurat upp min för att jag ska köra honom till hans matte c lektion på komvux. Bu. Jag som ville sova. Klockan ett ska jag vara på skolan iaf för idag ska vi äntligen få prova studentmössor! Vi frisörer har praktik varje fredag och en fredag för flera månader sen så var ABC-gruppen på skolan så att man fick prova mössor men då var ju inte vi där. Så idag ska vi prova :) Efter det ska jag hem och bara slappa hela dagen och ladda inför spinningpasset ikväll :) På tal om träning så har jag grym träningvärk i överkroppen efter strykepasset jag och Alexandet körde i ishallen igår, haha :)

Vad gör ni idag?


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig och mysa med Alexander :) Sov så gott allihop!

blondin vs brunett

Jag är lite sugen på att bli brunett igen. Men jag vet inte. Ångrar jag mig kommer jag inte kunna bli blond igen på många år. Och känner jag mig rätt så kommer jag säkert ångra mig. Men jag är så trött på att hela tiden på utväxt. Visst kommer jag få det om jag färgar mig mörk också men det är lättare att färga den själv då. Fast å andra sidan är det mycket värre med en ljus utväxt på mörkt hår än en mörk utväxt på ljust hår. Det sistnämnda kan ibland vara snyggt, om det bara är en liten bit. Men jag vet inte...

Här är jag som brunett för ett x antal år sedan


och här är jag som blond


Skulle jag färga mig mörk idag skulle jag inte vilja bli lika mörk som
jag är på den bilden där uppe utan ungefär som den här bruna nyansen:





Så vad tycker ni? :)

retuchering är sjukt








Vem som helst kan få en perfekt hud med hjälp av en dator. Dessa bilder visar att näst intill ingen har perfekt sammetshy, men det tror man när man bara får se "efterbilderna". Jag tycker att det är sjukt.

Paul Mitchells rootlifter




Jag måste tipsa en om en produkt som jag verkligen inte klarar mig utan; Paul Mitchells rootlifter. Den ingår i deras serie extrabody som ska ge volym. Jag har typiskt skandinaviskt hår med många tunna hårstrån och denna gör verkligen underverk på mitt annars på platta hår. Jag sprayar rootliftern i hela botten och sedan fönar jag håret när jag har huvudet uppochner. När jag sedan vänder mig står håret rakt upp. Haha, nej inte riktigt men nästan. Hårstråna lyfter sig verkligen från botten :) Så ni som har precis lika tråkigt och volymlöst hår som jag, prova denna! :)

Lookbook




behöver jag säga att jag längtar efter våren?

Jag vill ha en stor fin garderob!

Typ en sån här. Hur många vill ha en sån räck upp en hand? :)


Löpning och gym

Det blev tyvärr ingen fotbollsträningidag eftersom det bara kom fem stycken. Nu börjar jag bli trött på det här. Vart är alla 14 som har sagt att dom ska spela? Imorn är det spinning så då kommer väl allihop. Åh, jag blir så trött... Så jag och Alexander bestämde att vi ska springa en runda och träna på gymmet i ishallen där han spela hockey istället. Så får det bli. För jag vägrar att sitta still och inte röra på mig på hela dagen. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen :)

Puss!

vilka skapelser!

Kolla in vad jag hittade på den här sidan.
Det är helt otroligt vad man kan skapa med lite hår.












God morgon!

Idag är det sol ute. Woho! Klockan tolv börjar vi träna så det passat perfekt. Bara den lyckas hålla sig framme tills dess... Har drömt så sjukt mycket konstiga drömmar inatt, haha. Ni vet sådär blandat, inget hängde ihop. En sak var sjukt störande. I drömmen så hittade jag ett par grymt snygga solglasögon, lite större modell, leopardfärgade... Men precis när jag skulle titta mig i spegeln hur dom såg ut på så vaknade jag, haha. Hoppas jag hittar sånna :)

Egentligen tycker jag inte om söndagar. Men idag gör jag det för igår kom jag på en sak som jag helt hade glömt bort. Vi har studiedag imorn!! :) Så det innebär att jag inte behöver gå upp klockan 6 imorn, utan jag kan sova hur länge jag vill imorn också :) Då blir man glad när man kommer på sånt :)

Vad ska ni göra idag? :)



God natt!

Nu ska jag och Alexander gå och lägga oss. Fast först blir det några vänneravsnitt :) Hoppas att ni tittar in imorgon också :) Godnattkram!

tjäna pengar på din blogg?

Vill du också tjäna pengar på din blogg? Klicka då på länken här till väntser (double.net) nedanför min presentation, bli medlem, följ anvisningarna och börja tjäna pengar! Lite extra klirr i kassan på att göra ngt man tycker är roligt är ju aldrig fel, eller hur? :)

prickiga strumpbyxor



Är det någon som vet vart jag kan få tag på sånna här strumpbyxor? Alltså tunna svarta, men svarta prickar på. Jag vet att det finns tunna prickiga på H&M men det finns bara med vita prickar :/ Vill verkligen ha ett par som dom ovan så jag skulle vara jätte tacksam om någon kan tipsa mig om vart jag kan hitta ett par :) TACK! :)

låt dig inspireras


:)

Jag undrade över varför det genast började ploppa in en nedrans
massa besökare och på blogg.se's startsida fick jag svart :)




jag välkommnar alla nya besökare hjärtligt! :) kika gärna in igen! :)

jag tröttnar aldrig

detta är en av mina absoluta favoritlåtar alla kategorier. har inte tröttnat på den än.



gud så snyggt




hur snyggt?! från ginatricot

shoelove

Jag är riktigt sugen på ett par nya snygga partyskor med hög klack. Hittar supermånga fina på internet. Synd att det inte finns lika många fina "live". Tycker nämligen inte om att beställa skor över internet. Så svårt med storlekar tycker jag. Ibland har jag 37, ibland 38 och ibland 39. Så olika beroende på märke och typ av sko. därför blir det ju ännu svårare när man inte kan prova dom. Visst man kan skicka tillbaka och byta, men det blir så jobbigt. Får hålla utkik i butikerna istället :) Någon som har sett några snyggingar som ni vill tipsa mig om? :)





några snyggingar

kärlek




denna bilden har vi i en bok på salongen och jag älskar den!
jag tittar på den hur ofta som helst :) älskar hennes långa hår,
hårfärgen och flätan i luggen! när jag har tagit bort min hårförlängning
ska jag färga håretsådär, riktigt kallt och askigt. supersnyggt tycker jag! :)

1500 meter

Hej igen :) Nu är jag hemma från badhuset. Simmade 60 längder, dvs 1,5 km. och så lite bubbelpool och bastu på det. mysigt värre :) tycker att det är superskönt att vara där själv för då kan man verkligen koppla av. fast å andra sidan är det ju alltid trevligt med lite sällskap också :) nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra. blir ingen hockey iaf. tror jag ska sätta på en film och mumsa i mig lite ben&jerrys chocolate fudge brownie. köpte en igårkväll men orkade inte äta den då och tur var väl det för då har jag ju den nu :) gott gott.



Nu är det dags!

Nu ska jag köra och simma :) Återkommer sen.



God morgon!

Här sitter jag och äter frukost. På helegerna är det alltid extra gott att äta på morgonen, förmodligen pga att man inte går upp så tidigt. Jag är ledig denna lördagen också. Skönt! Chefen från caféet som jag också jobbar på skickade sms halv elva igår och frågaade om jag kunde jobba idag men det kunde jag ju inte eftersom jag har annat planerat. Plus att jag faktiskt behöver vara lite ledig någongång :)

Efter frukosten ska jag till badhuset och simma. Rörde inte på mig alls igår så idag måste jag :) Och efter har jag lovat att titta på Alexanders match. Hoppas han gör ett mål eller två så att det blir lite roligt att titta ;)

Vad ska ni göra idag?



Tjäna pengar på din blogg!





nelly.com

nelly.com har fått in massor av snyggheter! Kolla in dessa skorna tex, 399:- rena kapet! dessutom har dom ju en massa snygga bikinis och söta vårkläder :) och som om det inte vore nog så har dom även rea på mycket fint!






Bu :(

Fy va tråkigt att det var Bella som åkte ur Let's dance. Jag tyckte inte att hon dansade särskilt bra men hon är bra på annat och hon var rolig att titta på i programmet. Nu tycker inte jag att let's dance är roligt längre :(



Dagens outfit



♥ stentvättade jeansleggings, Schackmatt
♥ randig tröja, Schackmatt
♥ vita tygskor, H&M
♥ och så saxbältet :)

Hemma!

Nu är jag hemma efter en lång dag på salongen.fast nio och en halv timme har ändå gått snabbt. fick tyvärr två återbud. många som är sjuka nu. men jag hade ändå en färg, en klipp och en sling och klipp :) blir inget simmande idag eftersom jag inte kom hem förrän nu, så jag ska simmar imornbitti istället :) jag och palle ska ner till stan och köpa godis istället. jag är suger på mjölkchoklad!


how cool

Sjukt snygga pumps i skinnimitation från Dinsko. 399:- är ju inte så farligt heller :)




Hej! :)

Idag är jag på salongen hela dagen så därför bli det inte mycket uppdatering idag :) Har en stund över nu när min kund sitter med färg i håret :) Fullt att göra idag vilket är roligt! Ska även jobba lite extra på onsdag efter skolan, ännu roligare! :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. Och unna mig lite godis :) Och kolla på Bella i let's dance såklart! :) Ni följer väl det?

Vad har ni för er idag? :)



wow!

Kolla in dansen!




Projektarbete

Jag och min klasskompis Viki gjorde vårt projektarbete ihop. Eftersom att vi går frisörprogrammet så  visste vi redan från början att vi ville göra något som har med styling, hår och makeup att göra. Och vi visste att vi ville anlita en fotograf till att ta våra bilder. Sagt och gjort. Jag jobbar extra i en klädaffär som heter Schackmatt och vi valde därför att göra en reklamkampanj för dom. Vi hade tre fotograferingar, alla med olika teman.


Första fotograferingen, tema höst.


Andra fotograferingen, tema Happy faces


Tredje fotograferingen, tema Happy new year


Jag och Viki stod alltså för allt som hade med stylingen att göra, dvs val av kläder, smink, klipp och färg av deras hår, håruppsättningar... ja allt helt enkelt :) Modeller var våra kompisar och fotade det gjorde duktiga
Serny. (kika gärna in på hans blogg där ni kan se bilderna i större format) Dom färdiga bilderna hängde vi sedan upp på min salong, Jennys klipphörna i Sölvesborg, och på Schackmatt såklart. (Bilderna satt då inte ihop utan det var bara en tjej på varje bild) Jag och Viki blev jätte nöjda med resultatet och det blev även Schackmatt och Jennys klipphörna :)


Vilken bild gillar ni mest? :)

jag vet att det är uttjatat men...

glöm inte bort att bli medlemmar här! det är den enda gratissajten som jag tycker faktiskt funkar. jag har själv snart samlat ihop till ett presentkort i ngn smaskig butik :) perfekt nu när vårkläderna börjar komma ;) så klicka på bilden här nedan och se till att bli medlem! :)



Ett hett tips

När jag tvättar håret använder jag shampoot och balsamet "Love" från Davines. Det är en serie som gör håret mjukt och glansigt samtidigt som det tar bort friss. Perfekt för mig som har löshår! Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att tvätta mitt löshår med något annat. På salongen rekommenderar vi alltid detta till tjejer med hårförlängningar, och köper dom inte det direkt så kommer dom oftast tillbaka några dagar efter och köper det när dom har insett att vavnligt "icaschampoo" förstör håret.





Vad använder du för shampoo och balsam?

en favorit i repris


finns det något bättre...

..än när man har tränat och efteråt känner hur hela kroppen är trött men ändå pigg? jag älskar den känslan :) Nu har jag varit ute på en löp/gång runda. Samma runda som jag tog förra torsdagen. Och visst är det härligt när man känner att man har förbättrats? Jag sprang på exakt samma ställe och gick på samma ställe som förra gången, och idag gick rundan 5 min snabbare än förra veckan :) Härligt! Så nu sitter jag här nöjd och äter en apelsin :)

Vad tränar ni för ngt?



Hej!

Nu är jag precis hemkommen från skolan. Slutade halv tolv men jag och Viki stannade kvar lite och började på vår slutrapport till projektarbetet. Hade tänkt att visa er resultatet av vårt projekt sen om ni vill se :) Nu sitter jag har och dricker en naturdiet smoothie, hallon/granatäpple idag. Dom är faktiskt supergoda! Allra bäst smakar den med banan/apelsinsmak. Finns även en tredje som smakar persika/magno. Mums :)

Om en stund ska jag ut och springa en runda. Ska bli skönt att röra på sig lite. Och när jag kommer hem så ska jag sova en stund. Blev inte mycket sömn i natt. Klockan kvart i åtta är det dags för möte med en tränare som kanske ska ta över oss. Jag håller tummarna för att han vill det!

Vad gör ni idag? :)


God natt!

Nu blir det sängen. Fast jag är inte trött. Förmodligen pga att jag sov innan idag. Ganska länge. Ska sätta på några vänneravsnitt som jag kan somna till :) Godnattpuss på er!

Heidi says fuck off!

Funderar på att klicka hem denna tröjan. Sjukt snygg.
Fin till stentvättade jeans bland annat. 200kr hos
Colorez.




made in sweden

Kollar på Made in sweden med Laila, Andreas och Anders som satt i idoljuryn. Ganska bra program faktiskt. Tror inte att det är många som fattar hur stora dom här tre egentligen är. Dom är ju helt grymma! Och btw så hade vi ingen mjölk hemma så det blev inget chaite. Fick ta ett annat fruktte istället. Men det fick gå det med. Har också lite ångest övet att jag inte har hört på mig idag. Så imorn efter skolan får det bli samma löp/gångrunda som förra torsdagen.



monkifavoriter


Cashwenötter

Sitter här och knaprar cashewnötter. Det blev ingen träning ikväll, eftersom vi bara var tre stycken som kom. Roligt! Men det blir väl så nu när alla är sjuka, vissa i laget har handboll, ngn håller på att flytta, en har opererats och några pluggar. Hoppas att det blir bättre med tiden! Imorn ska vi iaf träffa en ny tränare. En ny Roger. Får se vad han har att säga, och jag hoppas hoppas hoppas att han tackar ja. Lite lättare att ragga nya spelare om man har en tränare ju, haha!

Förövrigt så har jag precis klippt mormor. Och nu sitter jag som sagt här och äter cashew. Är så himla sugen på en kopp chaite. Får nog gå och göra det. Med tycket mjölk (så att det nästan blir som en latte, men ändå inte) och lite honung i :) Smaskens! Vad gör ni ikväll?

Puss!


oversize kavaj



Hittade denna snygga oversize kavajen på Ginas hemsida.
Har länge letat efter en sån, och nu kanske jag har hittat denrätta? :) Kostar 399:-

Dagens outfit



♥ Klänning, Ginatricot
♥ Leopardtights, Schackmatt
♥ Armband med hjärtan, Ginatricot
♥ Svarta stövlar, Dinsko

Yehoo!

Såhär nervösa var jag och Viki innan provet...

 


Och såhär glada var vi efteråt!




Och här har vi intyget :)




God natt!

Nu säger jag god natt. Ska lägga mig i sängen och kolla igen lite hårteori till
och sen ska jag gott mig med min nya veckorevyn som kom idag :) pusspuss!

Gina Tricot



Snygg topp från Ginatricot som hade varit ännu snyggare om
trycket hade varit svartvitt :) för 99:- blir den din!

shoes are a girls best friend


dagens outfit



♥ stentvättade jeanstights, Schackmatt
♥ Skjorta, Topshop
♥ Vita tygskor, Le Coq

Dagens middag



Lax, sallad och sparris. Nyttigt va? :)

Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan. Vi har kundpass/modellpass, dvs att halva klassen har ljusarefärgningsmodeller och halva klassen har kunder. Jag tillhör halvan med kunder, så nu sitter jag och väntar på min kund, vår SYO Mats. Haha, det kan bli roligt, han är knäpp!

Jag överlevde spinningen igår, men det var knappt. Och idag har jag så ont i min rumpa att jag inte vet vart jag ska ta vägen, haha! Imorse hade jag sovmorgon (om man nu kan kalla att man börjar kl ett för sovmorgon?) så jag och Palle gick upp vid tio för att gå en lång runda. Det var skönt det :) Så nu slipper jag träna ikväll när jag kommer hem. Behöver verkligen plugga hela kvällen för imorn är det ju gesäll :/

Bestämde precis med min lärare Jenni att jag ska hålla en "visning" för klassen där jag ska visa lite olika färgappliceringstekniker. Så nu återstår bara att komma på vad jag ska visa, men det ordnar sig :)

Ha en bra dag! Puss

Önskeoutfit


coolt!



Jag tycker att det är coolt med trosor med hög midja! :)

Spinning och core!

Idag är det spinning och core som står på träningsschemat! De flesta vet väl vad spinning är men kanske inte core? Det är iaf ett styrkepass som fokuserar på kroppens kärna, alltså mage och rygg. Det drukar vara ruskigt jobbigt så jag förväntar mig träningsvärk imorgon :) Annars ägnar jag dagen åt att plugga på gesällprovet. Dock inte lika överdrivet som vissa i min klass, haha. Dom har stissat upp sig helt inför detta provet. Jag tror att det kommer gå bra för alla. Eller iaf så hoppas jag det. Tror med.

Känns riktigt bra att ha kommit igång med träningen igen. Låg ju mest som en sovpotatis hela hösten. Jag ha gjort upp ett litet "träningschema",  som jag ska försöka följa. Dock är det inget tvång för vissa dagar räcker ju tiden helt enkelt inte till osv. Men jag följer det så gott jag kan :)

Måndag: Spinning och core 90 min
Tisdag: Rask promenad 60 min (innan skolan)
Onsdag: Fotbollsträning 90 min
Torsdag: Simning 40-60 längder eller en löp&gång-runda på 60 min
Fredag: Simning/gång/löpning (beror på vad jag hinner efter salongen)
Lördag: Simning 60 längder (om jag inte jobbar) Rask promenad 60 min (om jag jobbar)
Söndag: Fotbollsträning 90 min, plus ev. rask promenad 40-60 min.

Jag har ingen speciell vilodag på mitt "schema" utan det blir det ibland naturligt om jag inte hinner träna någon dag, som till exempel på fredagar när jag kommer hem vid halv sju. Inte så jättekul att träna då. Om det inte blir badhuset förstås :) Och så kompletterar jag såklart detta med en nyttigare kost och mindre godis/chips/läsk. Unnar mig dock på fredagar och lördagar i lagom mängd, någon belöning måste man få :)



god morgon.

Uppe före tuppen idag. Det gillar jag inte. Jäsp.

H&M beställning




Detta har jag klickat hem från hm.se.
Med koden 1304 får man 50:- rabatt så passa på! :)

Snyggaste vårjackan ever

Jag hittade denna godbit på MQ i stan och jag föll platt som en pannkaka för den. Hur fin som helst att ha inomhus nu när det är kallare och att ha den som jacka till våren och sommaren. Tänk med en söt kjol, vitt ribbat linne och fina skor till :) Eller varför inte en söt klänning! Jag tyckte iaf att den var perfekt på alla sätt, förutom priset. 600:- kanske inte ni tycker är någon big deal men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att vilja köpa minst tre fina vårjackor till och då blir 600:- helt plötsligt ganska mycket pengar. Fast jag har ifs ett presentkort på MQ på 200:-.. haha, vi får se :)






Hanna i torktumlaren, haha!


Mina vårfavoriter från H&M




Längtar du lika mycket efter våren som jag gör?
Tänk att kunna klä sig i söta klänningar och kjolar
utan att behöva ha en tjock stor jacka på sig :) mmm..

träning nästa!

Idag är det dags för fotbollsträning. Hoppas att det kommer några. Känner dock på mig att det kommer bli folkfattigt idag :( Men vi får väl se. Jag är på plats iaf och jag hoppas att du också är det! :)

påväg hem till mig

'

fin va? :)

Bloggbråket



Klicka här för att se klippet

ledig lördag

Idag har jag varit ledig. Inte många lördagar jag är det så jag passade på att ta vara på tiden. Ställde klockan på 9, körde hem från Palle vid halv tio och vid halv elva befann jag mig på badhuset för en liten simtur. Slutade på 60 längder. Badade lite i bubbelpoolen, satt i bastum en stund med inpackning i håret och sen körde jag hem :) Åkte ner till stan en runda för att kolla lite i affärer. Det tråkiga var att allt snyggt jag kollat in på rean på MQ var slut. Verkligen allt. Hittade iaf en apsnygg jeansjacka. Tog foto på den så kan visa den sen.

Nu har jag precis varit ute och gått en runda. Snart blir det tacos.
Och sen får jag väl unna mig något gott :)
Puss!

nice



tjohoo!!

Det går verkligen framåt för mig med min motion och viktnedgång. Idag var jag på Stadium och såg till min förtjusning att de hade rea på en massa runningsaker. Jag köpte mig en Runningjacket på barnavdelningen (!) för 149:-. Skulle egentligen kostat 400:- så där gjorde jag ett kap :) Tanken är att jag även ska köpa mig ett par running pants, men det får bli när det närmar sig vår. och så vill jag ha ett snyggt gymkit och jag kan ha när jag styrketränar ;) haha.

När jag kom hem från skolan så blev jag så sugen på att testa min nya jacka så jag slukade en naturdietsmoothie och sedan begav jag mig ut. blev en kombinerad gång/löp runda på en timme. mycket skönt och jag kände mig duktig efteråt. men jag undrar vart all kondition jag hade i somras har tagit vägen? hmm..

har även pluggat på gesällprovet 2 timmar idag så jag är nöjd. tror att det kommer gå galant för alla i hela klassen :) inget att stressa upp sig för egentligen ju :)

   

det börjar dra ihop sig..

allt börjar verkligen närma sig nu. om en vecka skriver jag den teoretiska delen i gesällprovet, och om endast 17 veckor är det jag som står där och ska göra det praktiska provet. hjälp. men det ska nog lösa sig. kuggar jag på ett moment eller två är det inte hela världen. bara till att öva järnet på dom och göra om dem efter någon månad. och snart är det ju även student, bal och allt det där. och efter det väntar sommaren som förhoppningsvis bjuder på mycket roligt :)

gratis mode!




jag har provat de flesta "gratissidor" men jag tycker att det är
gratismode som funkar bäst! så bli medlem du  också genom att klicka på
 länken där uppe, börja samla poäng och få presentkort påp till exempel H&M, ikea eller dinsko! :)

<3

jag skulle nog kunna göra vad som helst för dessa skorna.



god dag!

som jag skrev i mitt förra inlägg har jag börjat mitt nya nyttiga liv, och jag kan meddela att det fortfarande håller i sig. än så länge har jag rört på mig varje dag detta året med undantag för den 1/1 (har ju sina förklaringar) känns bra! trodde inte att jag skulle klara av att hålla det så bra som jag har gjort med tane på att jag har ätit godis och onyttigheter i princip varje dag hela hösten, och inte rört på mig ett enda dugg. palle är den som är mest förvånad, men han är också stolt över att jag faktiskt har gått in för det:)

idad var det första konstgrästräningen för denna säsongen. 7 st var vi. men när vi räknade efter så skulle vi kunna vara 20-22 st. och då har vi inte räknat med dom som har sagt att de ska sluta. så nu återstår det bara för alla som har sagt att dom ska komma att dom också gör det. för det funkar inte att bara snacka. och så återstår det fårstås även att hitta en tränare. men det ska nog lösa sig, eller hur julia? :)

2009

Idag har jag börjat jakten på en bättre vikt med att ha gått en snabb runda. Man måste ju börja någonstans. Kanske skulle ha som nyårslöfte att blogga mer och oftare också? Det tål att tänkas på. Ikväll blir det kalas igen. Dom på Schackmatt tror inte att jag är klok så mycket som jag är på kalas, haha :)