Jag och Viki i Lisebergsbanan


Söta toppar från Monki


Första dagen avklarad :)


Yes, idag har jag jobbat min första dag på Schack matt (en butik med märken som veromoda, only, espirt m.m för er som inte vet) Det gick kanon tycker jag! Allt hände idag och jag fick testa på det mesta med både presentkort, bonuskort, hemlåning, byten, tillbakalämning och sådär, så det var roligt :) Känns som att det här är ett jobb som passar mig perfekt ;)

Alldeles strax ska jag packa ner lite saker, och sedan ska jag köra och hämta Emelie i Åhus och sedan ska vi vidare till My i tyringe. Och ännu senare så ska vi hem till Viki i Hässleholm och sova där eftersom imorn kör vi ju till Göteborg och Liseberg! Tjoho! Ska bli dökul :) Vi ska köra min lilla röda faran, får se hur det går ;)

Puss!

Önskeoutfit




T-shirt, shorts, skor från Monki. Ring från Topshop.

På söndag bär det av

Jajemän, på söndag ska jag Viki och My till Liseberg! Skulle varit två till med dom bangade ur i sista sekund. Förvånad? Hmm... Kanske blir så att Empa med följer med, det håller vi tummarna för! :) Ska bli hur kul som helst iaf. Hoppas bara att det är fint väder. Någon som vet hur vädret ska bli i Göteborg i helgen?


Förvandling utav Daniella

Mycket Daniella här i bloggen nu, men hon är ju så söt :) Igår gjorde vi en liten förvandling på henne. Eller så växte hennes hår jäääääättemycket över natten.. ;) Jag gjorde en hårförlängning på henne med hjälp av "vaxploppar". 100 st satte vi i hennes hår och här har ni resultatet :)

Såhär såg hon ut före:

 

Och här har håret växt och blivit lååångt :)

 



Daniellas baluppsättning

Tänkte visa er lite bilder på Daniellas baluppsättning som jag gjorde förra söndagen. Kan börja med att säga att Daniella har en kort pagefrisyr i vanliga fall, men denna dagen förvanlade jag henne till en söt prinsessa med långt, lockigt hår :)

Såhär kort är Daniellas hår i vanliga fall:
 

Såhär såg det ut när jag hade fäst löshåret (med clips)

 

Och såhär blev det färdiga resultatet:

   




Om jag tagit studenten i år...

.. så skulle jag ha gjort det i någon av dehär söta klänningarna från style by stars  :)


 
 


Vi tog dom jäklarna!

Ikväll var det dags för derby. Lörby - SGIF på "lörbypark"... Som vanligt när man möter dom blev det ett jävla liv, men vi kunde tillslut gå segrande ur matchen med resultatet 0-1. För jävla gött! Som vi sa efter matchen: Bara man vinner mot lörby så kan man förlorade alla andra matcher... Faktiskt ganska mycket sanning i det :) För övrigt var det en pissematch utav mig. Förstår inte vad det var med mig. Bly i benen kanske? Det kändes iaf så..

Nu ska jag äta chirre och dirre till en bra film ;) Pusshej!


Btw, Vikkan! Bara några dagar till Liseberg nu ;) Vikkan får en extra puss! :)

Glad midsommar!

Glad midsommar på er allihopa! Hoppas att ni hade en rolig kväll igår :)


Jag längtar...




None


Ska bli sjukt kul med ett nytt jobb :)

Buhu.. :(

Sverige - Ryssland 0-2.
Kan det bli värre?

MVG i hantverksteknik C

Förresten... jag glömde ju säga att jag fick MVG i hantverksteknik C! Så jävla härligt :)

(för er som inte vet så är det "frisörkursen", det praktiska)


Tillbaka!

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka och har tänkt att jag iaf ska försööööööka att hålla er uppdaterade :) Men vi får se hur det går med det ;) Att jag skriver detta inlägg är iaf ett framsteg. Jag och Truls har precis fikat lite. Mamma och pappa är i Grekland för er som inte vet det, så jag är hemma själv i två veckor. Eller jag har varit själv en en vecka nu så det är bara en kvar.

Har inte mycket mer att skriva om just nu. Jag vet att några av er väntar på att jag ska ladda upp bilder från min och palles resa till Kreta, men det kommer tyvärr inte att dyka upp så mycket bilder här utan ni får kika in på bilddagboken istället där jag heter Nathalie89. Bilderna börjar på den 31 maj.

Pusshej!