gratis är alltid gott :)

Många av er är säkert redan medlemmar på denna sidan men jag kan ju skriva om den iaf. Den funkar ungefär som gratisbio fast här handlar det enbart om att man får presentkort på smink (På kicks om jag inte minns fel) Och det är ju aldrig fel att få lite bidrag när det är dags att handla smink eftersom det inte är direkt billigt! :) Så bli medlemmar här nu och börja samla poäng vettja :)



makeover

Idag hade vi egen hårvård i skolan, så jag och Viki gjorde varann fina. Hon tonade mitt hår med e 10v + clear så att det skulle bli lite "vitare" och inte så gult. (Inte för att det var jättegult utan för att jag gillar när det är kalla toner) Sen klippte hon mina toppar. Jag gjorde däremot en lite större föränring på henne :)

Jag klippte henne ganska så kort uppe på huvudet (uppklippningen) men sparade längden i hennes nacke eftersom det redan är kooort där. Flikade bara ur det lite. Sen klippte jag topparna på sidorna, sluttande framåt. Höger sida är betydligt längre än vänster sida. På vänster sida gjorde jag även en undercut (vilket betyder att man klipper det kortare under och låter längre hår hänga ner över) Luggen klippte jag en bit kortare än vad den redan var och sedan flikade jag hela håret med effileringssax och kniv.
Efter detta färgade jag henne. La 4v och 4n i hela håret (mörk brunt med lila inslag) och sen la vi lite folieslingor i form av smala partier i luggen. Efter som hon var ganska mörk innan visste vi inte riktigt hur slingorna skulle bli, men det visade sig att de blev typ orangea och ritkigt snygga! :)

Här kommer lite bilder:

   
nacken, vänster sida och höger sida.
 
framifrån och undercuten på vänster sida



Visste blev hon snygg? ;)

Idag börjar mitt nya nyttiga liv :)

Haha, som så många gånger innan börjar jag ett nyttigare liv idag. Har varit ganska duktig med det innan då jag gick ner ett x antal kilo, men nu i sommar har det varit svårt och jag tycker inte att diet tillhör sommaren. Men nu ska jag alltså börja igen. Mitt nyttiga liv handlar inte om några förbud, utan endast att jag ska äta så att jag mår bra och går ner några kilo av det. Jag får alltså äta godis och sånt på helgerna. vilket tråkigt liv det skulle bli annars!

Tanken var att jag skulle ut och springa imorse nu när jag inte börjar förrän ett, men vaknade upp med halsont så det får bli efter skolan istället om det har släppt. Nu ska jag äta min nyttig frukost som består av ett ägg, ett stort glas vatten och gröt gjord på rågflingor! De ni ;)



schema



Yehoo vilket bra schema jag har nu. Jag fick strycka mig från psykologin och småföretagandet, vilken lättnad. Ville verkligen inte ha dom kurserna och hade inte ens valt dom men det tyckte tydligen syon :/ la även till kursen avancerad styling så det blir långa måndagar varannan vecka men det får man leva med :)

Måndag:
8.10-15.05 Frisörämnen
15.15-16.25 Avancerad styling (bara jämna veckor)
Tisdag:
13.19-17.10 Frisörämnen
Onsdag:
8.45-11.55 Frisörämnen (jämna veckor)
10.40-11.50 Avancerad styling (ojämna veckor)
13.00.15.30 Projektarbete
Torsdag:
8.10-9.40 Svenska
10.00-11.30 Religion
Fredag:
APU hela dagen 9.00-18.00

shoelove




Jag är kär i dess skorna. Provade dom i Stockholm men köpte dom inte för att jag trodde inte jag skulle kunna gå i dom. Har nu insett att jag borde köpt dom för dom är hur fina som helst (vet att många av mina vänner inte håller med om det, haha) och jag tror att om jag hade använt dom flitigt så hade jag lärt mig gå i dom. Plus att jag hade blivit lite längre vilket jag verkligen behöver :) Så på tisdag är det jag som springer raka vägen in på dinsko och ber till gud att dom finns kvar i strl 38. (käre gode gud). Och priset sen då! 399:-, som hittat.

Gårdagen i (suddiga) bilder


amanda & daniella


virre & sandra


vimmel


jag & maria


emma & emma


Bilderna är alltså från SGIF's årliga kräftskiva vilken alltid blir lika lyckad och roliga varje år :)

hmm..

Nu har jag kommit på hur man ser att det är en etta som precis har börjat som sitter i korridren... Alla har nämligen sina otroligt fula avslutningströjor på sig! :P

nueva estocolmo

Imorn bär det av mot huvudstaden, yehoo!! :)

Shoppat!


Nya jackan och mössan :)




Nya klänningen :)


Från det ena jobbet till det andra

Hej! Idag har jag jobbat. Minst sagt. Började 10 på Ritz och jobbade där till 14. 14.05 hade jag bytt om och 14.07 entrade jag Schackmatts dörrar och började jobba där :) Slutade 18.10 och nu sitter jag här och käkar glass ;) dock gick jag minus idag på Schack matt då jag handlade kläder för över 800kr. Haha. Men det hade ju kommit in så mkt fint :) Visar bilder på det när jag har tid. Köpte iaf en volangklänning, en höstjacka, mössa, vantar och två par björnborg trosor. (såg dessvärre när jag kom hem att jag tagit kalsonger och inte trosor, fan med)

Annars är allt som vanligt. Jag får inte träna och det suger. Känner hur jag sväller. haha :) Men det är ju lika bra det :) För övrigt så har vi äntligen fått in en "riktig" kaffemaskin på Ritz nu. En riktigt värsting maskin för 40 000 - 50 000 :- (enligt cheferna) Det är en sån som man först maler bönor i, och sedan ska man pressa kaffet med 20 kg vikt (hur ska man veta det liksom?!) sen ska man sätta i kaffet och brygga en espresso som ska rinna igenom på exakt 20 sek för annars blir kaffet inte bra. Sedan ska man ånga mjölk tills den blir exakt  65 grader och dessutom få ett fint skum på den... hm. behöver jag säga mer? Det ÄR svårt. Men jag börjar lära mig, snart är jag nog en riktigt Barista ;) Synd att jag bara har två dagar kvar på Ritz, det är ju så roligt att göra kaffe! Men hade det inte varit för kaffemaskinen, Ida, Julia och Sarah så hade jag gärna slutat bums. Men som sagt, två dagar kvar...


Snart kan jag nog göra dessa mönstrena på kaffet eller vad tror ni? ;)

Hv3

Ikväll kikade jag in på Milnergymnasiets hemsida och såg att de hade lagt upp schema för höstterminen. Jag sökte på mitt namn som nu fanns under Hv3, och då slog det mig... Jag ska ju faktiskt börja trean! Hur sjukt är inte det då? Det känns som om det var igår jag grät floder på avslutningsdagen i nian för att jag visste att mina betyg inte skulle räcka till för att komma in på frisörlinjen och jag insåg att jag skulle få gå ett år på IV. Det känns som om det var igår jag var på Hår 007 i Olofström och praktiserade tre dagar i veckan och de övriga två var jag på IV och kämpade som en gris för att höja mina betyg. Jag lyckades höja sju ämnen till MVG och i juli kom beviset på att jag kommit in. Jag var så lycklig. Det känns som igår när jag började ettan och jag och Lisa åkte buss in till Kristianstad med tusen fjärilar i magen, och det känns som igår vi satt i klassrummet och ritade teckningar om oss själva för att vi skulle lära känna varann. Jag kommer ihåg hur man gick igenom treornas klassrum när de höll på att föna dockor och man tyckte att de var skitstora och megaduktiga, och man tänkte att "wow va duktiga dom är, så bra kommer jag aldrig att bli"...

Men nu är det helt plötsligt JAG som är en trea, och dom nya ettorna som kommer att gå igenom vårt klassrum när vi fönar volym och de kommer att tänka att "det där kommer jag aldrig klara" (för så tänker man). Det känns helt ofattbart och helt sjukt. Sorgligt eftersom jag vet att jag har mindre än ett år kvar tillsammans med klassen men ändå känns det så jävla härligt att veta att det är jag som kommer stå där i juni och sjunga "för jag har tagit studenten fy fan va jag är bra!" .. och jag vet att det kommer kännas sååå bra! bla eftersom jag verkligen gjorde rätt val när jag valde att gå iv ett år trots att min mamma inte riktigt gillade det. Men se vart jag har kommit på det. Jag går nu i trean (snart iaf) praktiserad på (enligt mig) sölvesborg bästa salong och jag har fått ett MVG i hantverksteknik C :)

Nu är det nästan så att jag längtar lite tills skolan börjar igen ;)
Jag saknar iaf mina girls; Viki, Empa, Carro, Linda, Olga och Mysan :)


en 19 årig tant?

Idag blev jag kallad för tant på jobbet. "visa glassen för tanten..." OKEJ?! Tant... kunde hon inte sagt flickan, tjejen eller iaf damen? Nej då, tant it is. Det kändes märkligt och jag blev inte speciellt glad... Tant kunde hon förresten vara själv. Eller som chefen sa: jävla kärring! Haha ;)




God natt

Nu lämnar jag in. Ska lägga mig i sängen och kolla på lite SATC. Myspys :) Truls är dessutom på goshumör, kan inte bli bättre :) Så nu ska vi gosa ner oss i sängen. Puss och godnatt

baklänges åttor...

Hej!
Vilket skitväder det har varit idag! Vaknade hemma hos palle och trodde att det var dammen utanför som hördes men det var istället värsta regnovädret. Tråkigt! Fast det hade varit mysigt om man hade varit ledig idag så hade man kunnat ligga inne hela dagen och titta på film och äta en massa onyttigt :) Men jag jobbade ju, som vanligt...

Nu ikväll har jag varit på min andra laserbehandlig. Får se om det blir några fler nu. Han sa iaf att jacket kändes bättre idag än vad det gjorde i torsdags. Skönt :) Men jag får fortfarande inte träna. "En MYCKET lätt träning idag" löd det. Och det innebar att jag inte fick springa ett enda steg framåt, utan endast löpa baklänges. Detta skulle dessutom göras i åttor. Haha, kan tänka mig att det såg ganska roligt ut. Detta varvade jag med lite styrketräning för baksidan. Höll på ungefär en timme och jag tror att jag vet vem som kommer ha träningsvärk imorgon..

Snart kommer halva släkten (farfar, farbror, kusin x2 och kusins pojkvän) och ska bli klippta. Känner att jag kommer få hålla på till midnatt. Men ja ja. Det blir ju en slant av det ;) Håller på att spara till min USA-resa (om nu Dajan ska vara aupair) Det håller vi tummarna för! :) Fast på ett sätt inte. För jag måste ju vara utan henne så länge då :(

Puss!


löpardojorna fick komma på idag ;)

Dagen i bilder


Innan idag gick jag och Truls ner till vår brygga för att sola :)


Jag doppade fötterna (shit vad vita mina ben ser ut, haha scary)


Vi delade på en god moussebakelse som jag köpt på jobbet :)


Truls myser :)

Dagens outfit




♥ Shorts, MQ
♥ Tee, Ginatricot
♥ Sandaler, från Kreta
♥ Väska, H&M

God morgon

Hallå hallå! :)

Idag är jag ledig och eftersom att det inte är ett enda moln på himlen så är jag på strålande humör! :) Det enda negativa är väl fetebandaget runt låret och att alla andra jobbar så jag har ingen att åka till stranden med :( Men det får gå bra att pressa i trädgården idag :) Har även en del saker att uträtta. Måste till apoteket och köpa ny ansiktskräm och tejp till bandaget, måste till schack matt för att köpa en klänning som jag kan ha när jag jobbar där på onsdag (jag kommer att dö om jag jobbar i lånngbyxor en gång till) och så måste jag köpa hem lite ätbart eftersom hela familjen har åkt till Helsingborg för att Linnéa ska spela cup i helgen. Hemmasjälv alltså, nice ;)

Vad ska ni göra idag? Jobba, sola, annat?

Puss