är dom inte söta så säg?













ooh :) jag har sett varje film hundra gånger. får aldrig nog :)

god kväll

hejsan! idag har jag tillbringat dagen med att inte göra någonting viktigt alls. känns sjukt skönt och konstigt att vara ledig på ett lov. har inte varit det sedan jag började på ritz. fast det kryper i mig. tycker om att jobba på loven och tjäna lite extra pengar. som tur är frågade hea (min chef på schackmatt) mig idag om jag kunde jobba vecka 1,2 och 8 nästa år. och visst kan jag det. ska bli riktigt roligt :)

idag har jag och palle bara tagit det lugnt och myst runt hela dagen. bara för att jag kunde sova länge idag så vaknade jag 9, typiskt. men det är skönt att komma upp med :) jag körde och köpte frallor som vi åt till frukost, och sen körde vi ner till stan och kollade i affärer och fikade. när klockan var två körde palle hem till sig för samling inför matchen ikväll och jag körde till serny för att hämta våra bilder. hände en rolig sak där som jag kan berätta om när jag vet mer :) efter det klippte jag roger och sen bar det av till hässleholm för att kolla hockey :)

nu ligger jag i palles säng och väntar på att han ska komma hem, men jag lär nog somna innan det händer. så god natt folks :)

Shake that ass as fast as you can


projektarbete

idag har jag och viki haft vår första fotografering till vårt projektarbete. gick grymt bra! dagen började klockan nio på schackmatt där vi valde ut kläder till dagen. sedan bar det vidare mot salongen där vi fixade deras hår, sminkade dem och klädde på dem kläderna. klippt och färgat dom hade vi gjort i förväg (jag gjorde krook och ekdahl igår) vid ett hade vi bestämt träff med serny. vi begav oss ut mot tredenborg där vi satte upp en massa blixtar till ingen nytta för serny ändrade sig och använde sig bara av solljuset isället :) så jag och viki fick jobba hårt för att reflektera solljuset mot modellerna :) bilderna blev iaf sjukt bra! var svårt att bara välja en bild på varje modell men det gick tillslut. imorn ska jag hämta bilderna hos serny och ta dom till önskefoto för tryckning :) kommer bli hur bra som helst det här :)



våra snygga modeller :)

på röda mattan




fler bilder från ladies night kan ni hitta
här på den 25 oktober.

malmö

alldeles strax bär det av till malmö med tjejerna på salongen för shopping, god mat och ladies night! :) Vi ska även bo lite lyxigt på Hilton ;) kommer bli superkul för man vet aldrig vad som händer när man är tillsammans med de åtta galningarna. Känner på mig att det kommer bli en fartfylld och hård helg, haha :) Hörs imorn när jag kommit hem!

Puss


mitt nya hår! :)



nu har jag ingen utväxt och ett tjockare, längre (cm 10 cm) hår! :)
Känns bra!

min söta klass

såhär ser HVFR3 ut :)


Godmorgon!

Allt väl idag? Med mig är det bara bra. Har sovit ut riktigt inatt. Somnade vid elva och sov till åtta, skönt! :) Idag ska jag till salongen som vanligt på fredagar. Idag är det dock jag som ska sitta i stolen och bli fin. Kommer bi en liten förändring idag, som ni får se sen :) Så titta in lite senare! :) ha en bra dag! puss

resultatet!




resultatet av min "nagelförlägning". Visst, det blir absolut inte lika bra som när
man gör det på salong, men för en kväll duger det hur bra som helst! :)
(och bilden gör naglarna absolut inte rättvisa.. dom ser bättre ut i verkligheten)

bygg naglar själv

nu håller jag på att bygga naglar en andra gång. förra gången jag gjorde det hade jag ju aldrig gjort det innan och det syntes kan jag säga. men man lär sig av sina misstag så denna gången går det mycket bättre :) jag gör det med depends gelkit, superenkelt! och när man lärt sig blir resultatet faktiskt riktigt snyggt. kostar runt 150:-, och det är det värt :) skitbra om man bara vill ha snygga naglar för en kväll :) kanske slänger upp en bild på resultatet sen :)



lördagsgodis gör att man går upp två kg om året?!

det var det värsta. jag som trodde att man var duktig om man bara åt skräp och godis på helgerna, men nu visar amerikanska forskare att man går upp två kg om året även om man bara äter "lördagsgodis". jaha, när ska man då unna sig lite gott? :(

Läs artiklen
här.

En ny älskling

för den är så sjukt bra.

framtiden?

har precis varit på möte med laget. om hur framtiden kommer att se ut och så vidare. vilka ska fortsätta, vilka ska sluta? tyvärr ska många av de äldre sluta, vilket jag tycker är sjukt tråkigt. dom har liksom alltid funnits med ända sen jag började i damlaget. kommer inte kännas likadant utan dom. sen till ett ännu större problem, vem ska träna oss nästa år? jag röstar helt klart på att försöka övertala Roger, och det gjorde de flesta andra med. annars fanns det ett antal aktuella namn, men inget jag fastnade för av olika anledningar... så nu håller jag allstå tummarna allt jag kan för att lisa och nina ska lyckas övertala honom. undra hur många gratis klippningar jag ska erbjuda honom för att han ska stanna? ;)

nu till ngt roligare. fick biljetterna till höstfesten. årets fest, utan tvekan. längtar sjukt mycket. dessutom är det ladies night i helgen. med salongen. ska också bli himla roligt. och shopping i malmö på det. :) och på tal om salongen så blir det färgkurs där hela dagen imorn. det innebär alltså att jag inte ska till skolan :) plus för det. en tekniker från Paul Mitchell kommer till salongen och ska lära oss lite nya blandningar och lite nya färgtekniker. kul kul. men blir aldrig en fullärd frisör.

nu ska jag käka lite makaroner. har inte varit hemma eller ätit sen imorse så nu är jag hungrig. puss o hej!

mumma




gårkvällen räddades med lite ben&jerrys
och nu ska det som är kvar av den ätas upp :)

puh..

nu har jag precis varit ute och gått i 1,5 timme. trodde jag var smart när jag tog på mig vinterjackan men det visade sig vara riktigt varmt ute. usch, va hett det blev. thank god for kolsyrat vatten :) nu ska jag sova, men först lite vänner :) bjuder er på en av de finaste låtarna jag vet. time after time med eva cassidy.
 



God natt!

lovely



såhär kan jag absolut tänka mig att gå klädd på sgiffesten.
 får kolla om denna kombination finns i malmö på lördag ;)

äntligen!

Gud vad glad jag är för att ginatricot äntligen har blivit webbutik :D kan inte bli bättre, eftersom jag besöker ginatricot ungefär en gång i halvåret. sjuuukt bra. nu kan man äntligen klicka hem det man vill ha. denna hamnade i min shoppingbag direkt, får se om det blir något mer :)


sölvesborgs rihanna



förlåt daniella, men jag måste visa :)
idag har jag klippt daniella och visst
blev hon fin? :)

p.s

idag hittade jag en grym pälsjacka på cubus. men är jag en pälsjacketyp?

god kväll!

precis hemkommen från mässan. det gick bra! vi fick ihop lite över tusen kr till klassen vilket inte är helt fel :) det får vi göra något kul för. plus våra drickspengar ;) själv klippte jag två st. en tjej som jag klippte gick på c4 skolan och hon skulle tydligen vara med i nåt uppträdande typ en kvart efter att hon satt sig i stolen och det trodde hon att hon skulle hinna. haha det gjorde hon såklart inte. hoppas det gick bra för dom ändå :) hehe.

innan mässan var jag ju och shoppade lite presenter. blev även örhängen och nagellack till mig själv :) och så lånade jag hem en jättefin fransklänning från jobbet som jag funderar på att ha på sgif-festen. nackdelen om jag köper den i sbg är ju att halva festen har den på sig. inte så kul. så vi får se hur jag gör. väntar på att min klänning från stylebystars ska komma så jag kan bestämma om jag ska behålla den eller inte :) hittade hela sex paket till syrran, och ska köpa ett till imorn. gud vad jag skämmer bort henne... haha.

nu ska jag lägga mig i sängen med min påse vidoemixgodis (förlåt viki, hemmakvällspåsegodis) och titta på vänner. har sett klart alla sex and the city avsnitt nu. det känns hemskt. höll nästan på att börja gråta när det var slut. haha! så nu väntar jag med spänning på att filmen ska hamna i brevlådan. men som sagt, nu ska jag börja på vänner igen :)

god natt!

gymnasiemässa

Idag börjar jag inte förrän kvart över fem, haha. Skönt. Slutar dock inte förrän 8, halv nio. Det beror på att vi inte har några vanliga lektioner idag utan vi ska vara med på gymnasiemässan. Den sista gruppen, alltså min grupp, ska stå där och klippa för 100 kr. Så vill ni ha en billig klippning och har vägarna förbi kristianstad så passa på ;) hehe. Innan dess ska jag till tandläkaren tjugo i två, och sen ska jag köra in till kristianstad för att köpa lite födelsedagspresenter till syster som fyller år imorgon. Vet inte vad det är med mig i år. Brukar aldrig vara såhär sen med presenter. Men det löser ju sig ändå :) Problemet är bara vad jag ska köpa... Något förslag?

nu ska jag äta lite makaroner och köttbullar sen ska jag ner till stan och kika inom jobbet för att se om dom har fått in ngt snyggt ;) Puss och hej!

MVG!

Bedömningen ikväll av gesällexaminatorn gick jättebra! Hon satte ett klart MVG på min
uppsättning och sa att den var klockrent gjord ;) Ren och snygg! Haha, va roligt :)





godmorgon!

Idag börjar jag inte förrän ett, riktigt skönt! Vad som är mindre skönt är att vi ska vara i skolan ända tills klockan nio, halv tio ikväll eftersom vi ska ha programråd... Som jag sa i förra inlägget. Vi slutar inte förrän fem idag så jag hinner inte hem imellan eftersom rådet börjar halv sju. Där imellan ska vi gå hela klassen och äta middag på ngt ställe, trevligt :) Jag röstar på rosegarden :)

Vad ska ni göra idag?

uppsättningar

idag gjorde jag två uppsättningar i skolan. en till programrådet imorn som ska bedömmas av gesällnämnden (:s) och en till mässan på torsdag.. roligt att en frisyr ska bli bedömd av gesäll nämnden eftersom jag har tänkt att göra en sån uppsättning på gesället som jag gjorde idag... :) Får se vad dom säger om den! :)

   


 


till programrådet för bedömmning


   


till mässan

bio mys med tjejerna

ikväll har jag varit på bio med mina pinglor daniella, vickan, virre och jajja :) vi såg patrik 1,5 och den var ruskigt bra! både grymt rolig och lite sorglig på samma gång. Vickan och virre fällde tydligen några tårar ;) Efter bion blev de andra äventyr :)

hade tänkt att ägna ett helt inlägg åt gårdagens tvåmålsskytt med jag har ångrat mig för han är dum. så han får endast en liten hörna i detta inlägg ;)

<3




are you redy for us..?

gardrobsrensning

Just nu ägnar jag mig åt lite gardrobsrensning. Det behövs alltid. Eftersom jag numera jobbar på Schackmatt så händer det ju inte alltför sällan att jag kommer hem med en påse, och snart får det inte plats mer. Har kommit på en hel del saker nu när jag håller på att rensa...

* jag har sju par chinos (SJU!!!) tre beiga, två svarta, ett par blå och ett par grå.
* jag hittade ett par jeans med massa hål i. perfekt eftersom det är hett just nu.
* jag behöver nya bastoppar. både linnen, kortärmat och långärmat...
* jag sparar alldeles för mycket gammalt skit som inte används.


kärlek

Jag älskar den

mmmm.... :)




neverstop till frukost slår aldrig fel ;)

jag har tydligen varit snäll på senaste... :)

 


Denna fina buketten fick jag av Palexander igår när han kom till mig :) Tack hjärtat!

det närmar sig med stormsteg...

Snart är det dags för gesällprovet för min del! Eller snart och snart... i maj avlägger man det praktiska.. men det är ju faktiskt bara 7 månader dit och det går snabbt. Har börjat fundera lite på vad jag ska ha för modeller och sådär.. Idag hittade jag iaf min finish/fönvågs modell. En söt 80-årig farbror som Malena ska ha nu när hon gör sitt i november :) De känns himla skönt att ha hittat honom eftersom den modellen är det svåraste att hitta. Har även börjat tänka lite på vilka modeller jag kan ha till de andra momenten men inte riktigt kommit på det än. Det är svårt det där :)

För övrigt har jag varit på salongen idag :) Kul kul. Dock har jag haft det ganska lugnt. Endast två kunder idag, en herrklipp och en klipp och färg. En avbokad också. Men det kan vara ganska skönt ibland :) Fick min nya sax idag. Superskönt. Har klippt med min gamla avlagda alldeles för länge.. Känns däremot sådär att punga ut 2500:- för en liten sax :/

Nu blir det tacos till middag och sedan tänkte jag ut och röra på mig lite, kanske går en runda till ica och köper ngt gott? :) Så får det nog bli. Vad ska ni göra ikväl

...

Hört det ryktas om att jag är dålig på att uppdatera? haha, det stämmer ganska bra. Jag säger det nästan varje gång jag skriver att jag ska bli bättre på att uppdatera men det händer aldrig. Jag hade min glansperiod vid påsk någongång och jag älskade det. Ställde klockan en halvtimme tidigare bara för att kunna blogga. Det kommer nog aldrig hända igen men jag ska iaf försöka att bli bättre. På allvar denna gången :)

Idag har kag både varit duktigt och mindre duktig. Vi kan börja med det mindre duktiga. När jag kom hem från skolan sov jag mellan klockan 2 och 6. FYRA TIMMAR! kan ni fatta att jag sov bort fyra timmar av en underbar, nästan ledig dag? Shiet. Ångrar det sjukt mycket. Brukar oftast sova när jag kommer hem från skolan men inte så länge. Max två timmar sen får det vara nog. haha, skönt va det iaf :) Vad har jag gjort som varit duktgt då? Jo, jag tog tag i mitt liv och skre klart uppgiften i svenska och skickade in den idag trots att hon inte satt ngt datum för när den skulle vara inne. Kändes bra att ha den ur världen. Och när jag ändå var igång så tyckte jag att jag lika gärna kunde skriva lite i min loggbok till projektet som jag inte gjort på år och dar. sagt och gjort, fick ihop mer än en sida, hade mycket att berätta :) Så just för tillfället är det inget jobbigt som hänger över mig, SKÖNT :D

Nu kom Palle så nu får jag vara social :) Puss!