En bra start på dagen!

Nu sitter jag här och dricker en blåbär och banan smoothie. Supergott och hur enkel som helst att göra! Jag tar 3dl vaniljyoghurt, en skvätt mjölk, 1 banan och 1dl frysta blåbär. I med det i mixern några sekunder och sen är det klart! :) Ska alldeles strax ut och springa en runda. Måste ju komma i form till studenten och Kretaresan ;) Vid tio över ett börjar skolan.

Vad ska ni göra idag?


Blåbärssmoothie

Dom ska bli mina!


Tjäna pengar på shopping!

Gör som jag, börja tjäna pengar på att shoppa på nätet! Hemligheten är att jag går till sidan där jag ska handla vid en länk på market2member och så får jag faktiskt pengar tillbaka på allt jag köper! Man kan handla på bland annad Nelly, Halens och CDON men det finns ca 400 butiker till!

Det kostar inget extra och medlemskapet är helt gratis! Missa inte detta nästa gång du ska handla på nätet! Bli medlem via
denna länken.Byxorna med stort B


Från chicy.se såklart..

Ge mig ett par mjukisshorts och en hålig tröja..http://www.fashiontoast.com

Vad är det för en dag... ?!

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag
för det är MIN 20ÅRSDAG HURRA HURRA HURRA!!!!!! :)
"perfekt sommarblond - på egen hand"

Fick hem senaste numret av veckorevyn idag, och jag blev väldigt arg och irriterad när jag läste deras artikel om hur man kunde bli "perfekt sommarblond" på egen hand. Att bleka håret hemma är något av det värsta man kan göra. Hur många av er har inte sett en tjej med längre hår som har en vit utväxt och gula/orangea toppar? Jag har iaf sett ett hundratal såna tjejer. killar med för den delen. Och det beror ju på att de absolut inte vet hur man ska hantera blekning. Därfrö tyckte jag att det var idiotiskt av Veckorevyn att skriva en "guide" eller vad man ska kalla det till hur man slingar och bleker håret hemma. Mitt bästa tips till er är att ALDRIG NÅGONSIN bleka håret hemma. 90% av gångerna blir det katastrof, och då får man ändå gå till frisören och fixa till det, eller gå runt och se ut som en kyckling i huvudet.
Dessutom hade deras snygga modeller blivit vidgjorda på salong...
Dom lurar ju verkligen sina läsare genom att försöka få dem att tro
att det kommer bli lika dant när de gör det hemma själva.. BU!

Börjar bli dags att hitta studentklänning...

Denna från stylebystars var väl fin.. tänkte jag innan jag såg framsidan på den.
Gillade inte den alls. Va synd! Det skulle ju ha varit vanliga axelband på den..
(ja axelband är nog bäst att ha denna dagen, haha)

 

Har inte tid

Vet att det inte blir mycket uppdateringar här i bloggen för tillfället, men jag har helt enkelt inte tid. Hoppas ni förstår det (även om jag vet att en del inte gör det) Jag uppdaterar när jag har något bra att skriva, inte bara för att jag ska. Då blir det ju ingen bra blogg, eller hur? Hoppas som sagt att ni har förståelse för detta, och uppdatering kommer när jag hinner!

The perfect look

Såhär vill jag också se ut i vår. Chicy.se gör det igen..