Flashbacks..

Har suttit hela kvällen och raderat och läst gamla lunarmejl. Ungefär 5000 gamla minnen åkte i sopan.
Har skrattat en hel del under tiden jag läst dem, men samtidigt haft en klump i magen. Jag saknar den gamla tiden! De flesta mejlen raderade jag snabbt utan att läsa dem, men ett hundratal blev kvar. Mejlen som jag läste var från Daniella, Sara, Emma och.. gamla kärlekar... ;)


Mejlen från Daniella innehöll mest vardagliga konversationer, vi skickade säkert tio mejl om dagen till varann :) Mycket handlade om "vem gillar du nu da?" och "är du sur på mig?".., haha, hud vad töntig man var. Tur att det var 2003 och inte idag. Men de innehöll SÅ mycket minnen, och när jag läste dom kom jag ihåg varenda ett! Haha, fick mig många goda skratt! Det var endast roliga minnen som dök upp i huvudet när jag läste mejlen från henne. Vi var inte riktigt kloka jag och Dajan, haha :)

 
jag och daniella på davids student sommaren 2005.


Mejlen från Sara var det blandade känslor i. Fan vad jag betedde mig illa ibland. Men samtidigt hade vi så jäkla roligt ihop, och jag fick tillbaka den känslan som jag hade när vi gjorde alla galna grejer tillsammans. Kommer ihåg exakt hur det kändes när vi körde Saras moped till Bromölla för att hon skulle spana in någon snygg kille när han spelade match, hur vi stannade till vid lasses på vägen hem och tog en varsin hambrugare med ost och lök på, för att sedan åka hem till mig och sjunga Le-Ann Rimes låtar tills vi vek oss av skratt för jag var så hes och lät som Bridget Jones när jag sjöng, och avslutningvis sov Sara hos mig som hon gjorde nästan varje helg. Snacka om minnen! Bra minnen dessutom! Samtidigt får jag en klump i magen när jag tänker på det. Vi har gjort allt tillsammans, och nu hälsar vi inte ens på varann när vi ses på bussen till skolan. Jag vet ingenting om henne längre, mer än det jag kan se på facebook. Och det känns så sjukt! Hur kan det bli så egentligen? Antar att vi var för envisa och stolta båda två för att erkänna att vi gjorde fel, och så blev det som det blev...  Jag vet inte alls hur Sara kommer reagera på detta inlägget, men det återstår att se :)

  
bilder från när vi var i ystad sommaren 2005, bland det sista vi gjorde tillsammans.


Mejlen från Emma var.. sjuka! :) Vilka vänner vi har varit alltså. En period kunde ingen sära på oss. Vi satt ihop, och umgicks dag som natt, VARJE dag.. Haha, det var tider der :) Grillchips och Chocio var vårt motto ;) Vi tyckte lika om allt, gjorde alltid likadana krypin på lunarstorm och var tillochmed kära i samma kille. Det var svårt men det var tack vare det vi blev så bra vänner. Emma fick dock killen, men idag är han spolad tillochmed som vän av oss båda för längesedan :) Det känns verkligen att jag och Emma har ett speciellt band, för ibland kan det gå månader mellan gångerna vi träffar varann, men vi har ändå lika mycket att prata om och det känns alltid som om vi träffades senast igår :) Emma har förresten också skaffat sig en blogg.

  
Emma och jag hösten 2004.


Mejlen från de gamla kärlekarna då? Haha, DÄR fick jag mig ett gott skratt vill jag lova. Helt sjukt hur töntig jag var, och elak mot dom stackars killarna, haha. Läste bla ett mejl jag skrev till Palle för snart fyra år sedan dagen efter hanöhus och jag hade betett mig minst sagt konstigt mot honom... var ett konstigt mejl också för den delen, men hela jag var nog ganska konstig på den tiden.. :) Behöver inte gå in på mer detaljer än så. Fick mig iaf en riktig flashback.. Och den tiden saknar jag INTE! :)


flashbacks får sammanfatta detta..

dagens workout

ja det kan man verkligen påstå att jag fick idag på vägen till tåget. Jag hade nämligen bestämt mig för att ta 558an hem som tar 50 minuter, men den går en halvtimme innan tåget så jag är framme samma tid som om jag tagit tåget. men problemet var bara att när jag kom till hållplatsen stod det att bussen bara går till bromölla. jag kollade på klockan, 23 min till tåget går, hinner jag? började gå och springa om vartannat i en jäkla fart, det är faktiskt riktigt långt från vår skola till tågstationen, på andra sidan stan. och jag hann! en minut innan tåget gick satt jag där, lagom svettig och riktigt andfådd. haha :)

Söndagsångest

Usch vad jag hatar söndagar egentligen. Det enda jag tänker på hela söndagarna är att ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt för imorgon är det skola och så har jag en hel vecka med skolgång framför mig.... BLÄ! Och idag är det absolut inte bättre för jag har suttit och skrivit en analysera och diskutera fråga till samhällskunskapen som ska vara inlämnad imorn. Dock lite stolt över mig sälv att jag gick upp halv elva för att skriva den, så nu har jag iaf den gjord :)

Blir nog lite lunch på McDonalds sen, är sjukt sugen på det! :) haha, det är inte bra. Och igår blev det thaimat, som vanligt. Det går inte en vecka utan att vi äter det 2-3 gånger. Börjar faktiskt bli lite trött på det nu..

Har även en visdomstand som håller på att ploppa ut. Gör fruktansvärt ont! :( Inget roligt alls. Dessutom säger många att den kan hålla på å växa i flera år.. KUL!

Nej nu ska jag gå :) puss!

En styck liten vovve

image451

Kolla in underbaringen! Får man lov att vara så söt?

Uppe med tuppen

Inte illa att sitta klarvaken och äta godis klockan nio på en lördagsmorgon va? ;)

Har precis gjort vid min lagkompis Nina i håret eftersom hon ska på bröllop idag. Fick bli såhär tidigt för jag börjar ju jobba vid tio. Glömde tyvärr att ta bilder på uppsättningen men jag får be Nina att ta några bilder och skicka till mig sedan :) Tjusig blev hon iaf! :)

Snöar gör det också ute.. Mysigt tycker jag! Synd bara att det inte lägger sig..

Nej nu ska jag snart köra. Tänkte åka ner till jobbet lite tidigare och äta frukost :) Puss!

Färg

 

I fredags efter skolan så ville viki färga sitt hår. Så vad gör man inte, klart man ställer upp :) Vi tog oss till salongen och satte igång. Det blev en 2N (svart) runt om och en 4VR (mörkbrun med violett/röd ton) uppe i  :) och se så fin hon blidde! :)

Hallå!

Dålig uppdatering igen, men men. Vissa dagar blir det helt enkelt inte av. Idag har jag iaf varit på salongen hela dagen. Det ringde en man som ville bli klippt och jag tog mod till mig och sa att jag kunde göra det :) Och han blev så fin så! :) Sen kom Linnéa och så klippte och färgade jag henne. Jag tyckte det var dags för en riktig makeover på henne så jag färgade även hennes ögonfransar och ögonbryn + plockade dom för första gången. :)

I tisdags hade vi beeptest på idrotten, tio över åtta! Jag satt så skönt och sov i bussen, men det var bara till att hoppa av och springa ett jäkla beeptest fem minuter efter uppvaknandet, USCH! jag hatar det. Är det någon av er som har gjort beeptest? Det är verkligen fruktansvärt. Men lat som jag är så tog jag reda på hur länge man skulle hålla på för ett vg, så jag sprang bara till det. Hade nog kunnat hålla på ett tag till om jag inte varit på himla lat :)

Nu hade jag tänkt köra ner till ica och köpa mig en cola (dålig vana, i know) och sen ska jag hem och titta på vänner :) tröttnar aldrig på de! så jäkla bra.

ha en bra kväll allesammans! :) puss

ta mig tillbaka..

   
  
  
 
(klicka för större bilder)


image447
 

Filippinerna 2007

Helgens sång ála Patrik Lindén

Vår kära ordförande i SGIF hade skrivit en mycket fin låt dagen till ära. Såhär gick den, jag gillar vers 3 och 4 bäst ;)


(Melodi: Jag fångade en räv...)

Välkomna ska ni vara hit till Slottets fina länga
och Nöjeskompaniet ska få dansgolvet att svänga

Refr...
Oj oj vad vi är bra i glada SGIF
En gång svart är alltid svart
är mottot som vi har

Året som vi genomgått har varit riktigt lyckat
Medaljer runt sin hals har vår ungdomslag blitt smyckat
Refr...
Till trean var vi nära med galant spel under året
men nog om det för jag vill ej strö mera salt i såret
Refr...
Nästa år med nya tag ni Damer pallar trycket
För ni är bäst på alla sätt. Vi älskar er så mycket
Refr...
Vår grusplan är ett minne blott och till vår stora glädje
en konstgräsplan, så grön och grann, är toppen får vi medge
Refr...
Ett andra år i tvåan spelade vårt kära A-lag
På våren gick det ej så bra och oron steg för var dag
Refr...
Att åka ur, det finns inte, precis så har vi sagt det
och killarna, de bet ihop och fixade kontraktet
Refr...
Snart så blir det stor buffé med kött och kyckling-vinge
Sen 100-kronors-lotteri med Bertil och Bert-Inge
Refr...
Till slut så vill jag tacka de som festen gjorde möjlig
Ingen nämnd och ingen glömd, jag bugar och blir böjlig
Refr...


Gå in på sgif.nu och klicka på "höstfest 2007" så kan ni även höra skönsången :)

Måndag igen

Helgerna går så jäkla snabbt. Världens bästa helg har det varit dessutom. Årets fest har ägt rum, tråkigt att det är ett helt åt tills nästa gång. Vill ni se bilder därifrån så gå in på min facebook och kolla ;) Annars har jag inte gjort ett dugg, bara legat i sängen och tittat på vänner. Perfekt! ;)

Idag har jag klippt mina små grannar, Astrid 4 år och Elsa 2 år, plus deras pappa. En utmaning att klippa så små barn med det gick mycket bättre än förra gången :) Roliga är dom också! Astrid hade sett mig "inatt" innan hon skulle till dagis när jag var ute i kylan och "pustade min bil"... haha :) så söt!

Nu hade jag tänkt ta mig ner till stan sen blir det fotbollsgalan. Inget annat?

Ett litet smakprov på bilderna kan ni få ;)

       


Idag säger jag bara såhär..



My boo

bara kul i skolan idag, tack och lov

Japp har varit en himla rolig skoldag idag. Började dagen klockan 8.10 med att vi fick göra vad vi ville, så jag tog med mig Pallan till skolan och färgade hans hår. Blev mycket snyggt! :) Efter det färgade jag och Viki varandras ögonfransar, och sedan var det lunch. Köttbullar till mar idag dvs ätligt vilket är mycket ovanligt på Blekedamm. 90% av skoldagarna äter jag fil.. Efter lunchen var det manikyr för hela slanten. Verkligen roligt att lära sig, och skönt att få! Har tyvärr bara bilder från den avslutnade lackningen. Mina naglar är de med fransk manikyr och Vikis är lila :)

   
 

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle göra ner till stan och sola. Det är höstmarknad här i stan idag men eftersom det har blivit mörkt borde det vara över så att jag får plats att ställa min bil nånstans :P Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på vänner, har fått säsong 8 nu :) Imorn blir det salongen 9-18, en del färgningar och klippningar som står inbokade där, kulkul :)

Ha en bra kväll allesammans! Puss från mig

kappan med stort K

Har blivit en hel del opersonliga inlägg ikväll, men jag har hittat en massa godbitar på Asos som jag bara var tvungen att visa. Denna kappan till exempel tyckte jag var helt underbar! Älskar den höga kragen, längden och att den blir lite tightare där nere! ca 1500 kr hos asos.com


image422

kate moss

image421

riktigt snygg outfit.. enkel men såå snygg!

höstoutfits från asos

image420

no words

image419


jag saknar min bebis

image418

tisdag

Hallå hallå. Har precis tagit en dusch för att tvätta bort sjukan lite, om man nu kan det? Iaf känns det lite bättre :) Sitter här och dricker en stor kopp varm mjölk med menthol/eukalyptus halstabletter och honung i. Inte särskilt gott men ack så bra. Känner riktigt hur halsen lenas och hur det täppta näsan öppnar sig, haha :D

Har absolut inget att göra idag. Hatar att vara sjuk! Visst är det skönt att vara ledig men det finns absolut inget att göra, och att åka ner på stan och kolla i affärer är ju bara till att glömma.. Men jag hade iaf tänkt att jag skulle köra ner till ica lite senare och köpa mig ett stort marabou nonstop (min nya favorit) och kanske beställa en kebabtallrik, bara för att lyxa till det lite och tycka lite synd om mig själv ;) Har inga vänner avsnitt kvar att titta på heller :P tråkigt. Så det får väl blir disneychannel hela dagen antar jag ;)

image416     image417

en annan favorit


 

Mariah Carey - We belong together

Nattie på konstig cykel

Hittade en ganska gammal bild på mig när jag cyklar på en sån dära hoppande cykel på Tosselilla. Och så tig jag bort bakgrunden i photoshop för jag tänkte att ni vill ju såklart bara sen mig ;) haha. ganska störigt att framdäcket är lite avhugget.. det sabbar


image415

nya skor, nytt te och sjuk

En liten uppdatering såhär på kvällskvisten kan väl vara på sin plats. Har ju liksom inte blivit så mycket bloggning på senaste. Har gått och blivit sjuk. Inte ofta det händer mig men när det väl händer så händer det rejält. Började med halsont igårkväll, och sedan dess har det bara blivit värre. Körde hem från skolan idag efter frisörlektionen, kände att jag inte ville bli mer sjuk. Vill vara frisk till onsdag då vi ska ha manikyr i skolan, och till lördag då det är SGIF-festen!

Körde iaf inom skopunkten innan jag körde hem, får ju passa på när man tar bilen till skolan. Var ute efter ett par stövlar och jag hade spanat in de bruna nedan. Ville verkligen ha dom i svart med men jag trodde inte det fanns, så lyckan när jag hittade dom var stor ;) Tog även ett par svarta pumps med ganska höga klackar som det tredje paret. Vill inte lägga in bilden på dom från skopunktens hemsida för dom ser inte alls fina ut, så ni får se dom en annan dag när jag orkar ta kort.



 
Här är iaf den svarta stöveln som jag även köpte i brunt. Förvånansvärt snygga för att komma från skopunkten faktiskt, och ett extra plus för att dom är varmfodrade! :)

Har precis varit iväg och klippt mammas kompis nu också, och på vägen hem passade jag på att åka inom ica och köpa ett nytt te och ett lager med halstabletter. Te't smakar passionsfrukt, mango, grädde och karamell. Kan det bli annat än gott?

Nu ska jag lägga mig och titta på vänner. Alldeles snart klar med säsong sju. Tittat på 20 avsnitt på två dygn, inte illa ;) Ha det så bra allihopa! pusspuss

hello

Nyss hemkommen från jobbet. Ska alldeles strax äta och efter det ska jag och Daniella kolla på idol sen ska vi bowla klockan 10. Trevligt! :)