GOD JUL!


flashback...
2004 & 2005. Då var det du och jag Emma :)

att prata i sömnen

Jag: mhmm..bla....mhmm.. (pratar otydligt i sömnen)
Palle: va, vad säger du nattie?
Jag: (yrvaket och helt allvarligt) DU SER FÖRJÄVLIG UT!
haha... ibland säger man allt bra roliga saker i sömnen! :)

Bli medlem du också!


hmm..

sådär roligt att vakna lite över 6 av att hela huset skakar... kände ni också jordbävningen?hahaha...
Vilket trevligt kollage jag hittade på skolans hemsida. usch, vilken bild :)
http://www.buf.kristianstad.se/milner/frisor.html

brown eyed girl

Har länge velat testa färgade linser eftersom jag tycker att det skulle vara kul att se hur jag hade sett ut om jag varit brunögd. dessutom kan det ju vara en rolig grej att ha någon gång då och då till exempel vid fest ;) har kikat runt lite och hittat några riktigt billiga på färgadelinser.se! Har även hört från en massa att sidan ska vara riktigt bra! Jag vill ha ett par bruna som sagt, och just nu kostar de 199:- istället för 250:-  :)
har du provat färgade linser?

Den perfekta nyårsblåsan?

Snart är det dags för årets nyårsfest. Alltid samma visa varje år. Vart ska man vara, vad ska man ha på sig, bla bla bla... den första frågan ser redan ut att vara löst i år då jag redan har blivit bjuden på två tillställningar och jag och viki har en reservplan om allt skulle gå åt pipsvängen :) haha. men nu till den andra frågan, vad ska man ha på sig? jag tycker att nyår år ett perfekt tillfälle att klä upp sig riktigt. jag menar hela kittet med snyggaste klänningen, high heels och en grym partymake. hoppas verkligen att jag hittar en snygg nyårsblåsa som inte kostar skjortan :)

Vad ska ni göra på nyår och vad ska ni ha på er?gratismode.se

Bli medlem här ---> http://www.gratismode.se/?c=19475 och få en massa gratis presentkort. det kan ju inte bli bättre, eller hur? :)

vad händer sen?

att vi kanske (förmodligen) inte har något lag kvar nästa säsong kan göra mig gråtfärdig. jag tycker att det är så otroligt sorgligt. säkskilt eftersom roger har sagt att han kan tänka sig att fortsätta träna oss om vi får ihop ett lag. jag blir så ledsen på alla som säger att dom ska spela, men ändå skiter dom i att komma på träningarna. jag har inte heller varit på många träningar nu i vinter men jag har iaf alltid hört av mig till roger och sagt det och haft mina anledningar. det räcker inte att komma och börja träna i mars, april för då kommer det inte finnas något kvar. och är det så vi vill ha det? inte jag iaf... att börja i något annat lag har aldrig funnits i mina tankar. en gång svart alltid svart. men nu har jag fått börja tänka om. vill jag fortsätta spela fotboll? JA! och då måste jag förmodligen flytta på mig :( eller vi. för vi är många som drabbas.

Vill ha!jag vill ha dom har stentvättade jeansen från ginatricot. varför finns
dom inte på deras webbutik? :( (bild lånad av elli)

C902

Denna kommer att hamna i min brevlåda inom dom närmsta veckorna. Med ett telenorabonnemang. Är så sjukt trött på tre nu. Jag har till exempel ingen teckning i skåne och det blir höga räkningar varje månad för att det inte finns något tillval som telenor har att man betalar en viss summa varje månad och får skicka hur mycket sms man vill. Så nu är även jag snart en i telenorgänget :)All I want for x-mas is...?

Hmm... Vad önskar du dig i julklapp? Själv har jag inte
en aning om vad jag önskar mig. Så ge miglite tips :)