what's the problem?

Fsn, har tagit en massa bilder på allt jag shoppat de senaste dagarna, plus på mitt nya hår.. men så funkar det inte att ladda upp dom. Nu blir jag lite putt alltså...

klipp, plugg, idol och victoria beckham

Hej allihop.

Idag är jag inte på jättebra humör. Anledningen till det är gårdagens match. Ska inte gå in på detaljer, men det känns surt att förlora en sådan vikig match när vi gör tre mål pch motståndarna egentligen bara två. Men men, vi kommer igen i kvalet...

Idag, skola som vanligt. Jag hatar måndagar; segt att gå upp, våran längsta dag (15.15, hemma 16.30). Idag var det extra segt att gå upp eftersom jag inte sovt ut ngt i helgen, jobbade i lördags 9-15, gick upp vid åtta. och igår var det ju match och vi hade frukost med laget innan det så det var bara till att snällt stiga upp halv 9.

Nu har jag precis klippt min kära lagkamrat Anzo :) Världens längsta och finaste har hon :) Nu ska jag plugga lite på hudprovet som vi ska ha i Makeup kursen på onsdag, sen blir det tv hela kvällen; idol och Victoria Beckham "dokumentär".

Puss!

<3


Nya skor

Idag har jag varit på skopunkten, ni vet tag-tre-betala-för-två-affären. Men tyvärr så hittade jag bara ett par. Nämligen de här fast inte vita utan svarta;


image352

Mitt riktiga jag



image351

Äckligt snyggt

image348
En klockren outfit enligt mig. Från
Asos.

dagens kund

Idag har jag klippt min kära vovve :) Så nu är han inte såhär långhårig längre:

image347

Visst är han tuff i sin döskalle-tee? ;)

världens mysigaste låt

åh vad jag älskar celine dions it's all coming back to me now. den är så jäkla fin och mysig! perfekt att lyssna på när man ligger i sängen och höstregnet  faller mot regnet, eller när man sitter i bussen påväg mot skolan tidigt på morgonen. Men det som jag mest förknippar denn låten med är Filippinerna, när vi var där första gången låg jag och somnade till denna låten på stranden nästan varje dag i tre veckor. helt underbar :)

och denna videon visar till celine är en sån jäkla duktig sångerska som verkligen kan sjunga lika bra live som i studion! sjukt bra!



haircut

Yesbox, idag var jag på salongen och klippte av  alla mina fula toppar, så nu känner jag mig korthårig igen :( (trots att vi bara tog 1 cm) Fick också med mig schampo och balsam/inpackning från davines med mig hem :)

image346

Hade klippmodeller idag i skolan. Jag klippte mamsen. Blev faktiskt riktigt bra :) Ska bli kul att komma igång riktigt nu, både på salongen och i skolan.

Har även shoppat lite de senaste dagarna som jag tänkte visa, men just nu hittar jag inte kameran så det får bli en annan dag :)

Puss!


ursäkta mig


ber om ursäkt för dålig uppdatering. blogg.se har inte riktigt funkat som jag har velat de senaste dagarna.

låttips anyone?

Hade tänkt at göra en ny skiva som jag kan spela i min bil :) (när jag köpt en cd-spelare till den vill säga, haha) Så nu behöver jag tips på lite låtar. Så kom igen nu, ingen lämnar denna sidan utan ett hett låttips, okej? :)

dagens outfit

image344

  • Jeans med hög midja, Veromoda
  • Marinblått linne med ryggringning, Veromoda
  • Går stickad mössa, H&M

lindex-shopping

image343

  • Rosa BH&trosa, 149:-
  • Svart smalt skärp, 39:-
  • Lila smalt skärp, 39:-

Coffee house och bad

Hej!

Redan i skolan eftersom mamma och jag körde min bil hit till kristianstad, och hon börjar innan mig så här sitter jag. Någon idiotsjuka har hoppat på mig, bara sådär. Har ont i halsen och mår illa, snygg kombo. Ska förmodligen följa med Viki hem till Hässleholm efter skolan, om jag mår lite bättre vill säga :)

Igår blev det ändrade planer, träningen ställdes in och vi fick ett meddelande från coach som lät ungefär såhär  "vi träffas på coffee house 18.30 för en fika och efter 19.15 har vi tillgång till badhuset för lite rehab av era slitna kroppar". Mycket uppskattat! Dock blev det inget plugg på litteraturhistorian (vilket btw är helt onödigt!), så jag får råplugga i helgen istället.

Puss!


sista minuten

Oh, jag sitter här och kollar runt på lite resor. Vill verkligen komma iväg. Synd bara att man inte kan kolla vilka sista minuten resor det kommer att finnas i december. Det är nämligen då jag och Palleponken hade tänkt oss :)

Vart är det varmt i december?