fruktsallad med apelsingrädde
Åh vad fruktsallad är gott! Speciellt när man har apelsingrädde till :)
Perfekt mellanmål, kvällsmat, frukost eller efterrätt :) Fast har man det till frukost kan man ju ha vaniljyoghurt till istället för grädde.
I min fruktsallad har jag;
- Äpple
- Banan
- Apelsin
- Ananas
- Vindruvor
- Kiwi
- Physalis
- Bär (på sommaren)
Vill man kan man ha i tex russin eller hackade nötter också.
Apelsingrädde:
- 2 dl apelsinjuice
- 100 g socker
- 2 äggulor
Detta vispar man och kokar sedan upp det tills det är tjockt. Sedan häller man det i den vispade grädden och rör om. Himmelskt gott! :)
Kommentarer
Postat av: Malena
Åh apelsingrädde var något nytt. Tack för tipset.
Kram M
Trackback