Är det inte bara jävligt typiskt?

Ah, jag blir så arg när jag ser att "vanliga" resebolag" nu har börjat med charterresor till Boracay (Filippinerna). Hallå, det är ju vårt paradis! :( Fattar dom inte att det kommer till att bli som vilket jävla mallorca som helst nu. Det allra skönaste med att komma till Filippinerna och Boracay, det är att man inte träffar på en enda svensk, finsk, dansk, norks, ryss, turk, fransmän eller you name it där. Det är liksom bara vi och filippinarna. Inte en enda turist mer än vi (förutom några kineser, men dom kan man leva med). Och eftersom det inte är en stor turistattraktion (än) så är det hur billigt som helst att leva där.

Det kommer bli precis likadant med Filippinerna som med Thailand nu. För några år sedan var det skithäftigt att åka till Thailand. Det var liksom dyrare än en vanilg resa, mycket längre bort och lite "status" med Thailand. Så är det ungefär med Filippinerna nu. Men idag är det inte ett jvla dugg speciellt att åka till Thailand, för det har blivit vanligare än att åka till Turkiet, typ. Nej, Thailand har blivit norden-invaderat så det bara ryker om det, och hur kul är det? Då kan man ju lika gärna åka till Gotland, eller varför inte bara sandviken (alla sölvesborgare). Det är ju liksom vanligare att folk bygger ett hus i Thailand, än att man bygger en ny sommarstuga i Sverige.

Precis såhär, gott folk, kommer det att bli med Filippinerna också. Varannan människa du träffar på där kommer vara svensk, det kommer vara dyrare att äta på restaurang än vad det är i Sverige, och du kommer knappt kunna shoppa ngt alls för det är så jäkla dyrt. KUL VA?

Ja! Dom har lyckats.

image336

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:



Trackback