Hålla snyggingar!

Nu är jag hemma från kalasandet. Det var trevligt värre. Även om jag som vanligt fick sätta på mig saxbältet och klippa lite grann. Går inte ett kalas utan att jag får jobba :P Nu har jag och palle köpt lite choklad som vi ska mumsa på samtidigt som vi tittar på lite vänneravsnitt. Är inne på sista skivan på säsong fyra nu så jag måste köpa nästa nu! Jag kommer nog somna rättså tidigt dock, var ju uppe klockan 7 imorse. Men imorn lovar jag att det blir en massa uppdatering! Har inget alls planerat fö morgondagen, då matchen blev inställd. Eller jo jag ska  klippa Josse, men det tar ju inte så lång tid :) Så vi hörs imorn babes:)

Godnattpuss!

Sjukt snygg stil!

Denna tjejen har en sjukt snygg stil, och därmed basta :)


image742



image743

Dagens outfit

image739


♥ Chinos, Rules by Mary (mycket chinos för tillfället)
♥ Blommigt linne, H&M
♥ Ormarmband, Glitter

Sötisvovven i bakgrunden :) Och kvällen till ära så har jag lockat håret med platttången :)

Nu är jag hemma igen :)

Hemma från jobbet nu. Idag var sista dagen med gamla chefen. Det känns inte bara bra att han ska sluta.. Det är sorgligt också. Och jag menar inte att det är bra att han ska sluta, utan att det blir bra att få in lite nytt och sådär. De nya ägarna kör väldigt mycket på den nyttiga stilen vilket så klart är skitbra! :)

Nu ska jag göra vid mig och sådär. Ska ju till farfar ikväll. Uppdaterar snart med dagens outfit och så :)


Kate Hudson är en sötnos

image735


image736


image737

God morgon!

Hejsan hejsan :)

Nu är jag äntligen pigg och vaken efter att ha tagit en dusch.. Jag snoozade i över en timme idag, sängen var ju så skön! Idag är det jobb igen som gäller. Varför jobbar jag alltid ihjäl mig på loven? Jag lovade ju mig själv att inte jobba så mkt på påsklovet, men ack. Pengarna frestar. Och när dom väl kommer så är det väl värt slitet :) När jag kommer hem från jobbet ska jag slänga mig i sängen och sova middag :) haha. Och senare ska vi till farfar som fyller år idag.

image738

Vad ska ni göra idag?

Önskeoutfit


image734



Sommar någon?

Kirsten Dunst utskriven från rehab

Jag tycker att det är så sjuuuukt hemst att nästan alla kändisar ska börja knarka och supa och bli beroende av både det ena och andra. Skådespelare som var hur bra och sunda som helst från början åker in och ut på drogavväjningskliniker... USCH! Det är så synd om dom, men innerst inne tycker jag ändå att de får ju skylla sig själva. Det är ju de själva som har valt att börja knarka (eller?) Men vad är det då som gör att det går snett? Är det den stora pressen att alltid prestera bra? Alla medier som skriver om en och följer en vart de än går? All kritik från omvärlen? Eller vad kan det vara? Jag tycker iaf att det är sorgligt att stjärna efter stjärna går ner sig. Britney Spearse, Kirsten Dunst, Lindsey Lohan... bara för att nämna några.

Varför tror ni det blir såhär?


image732

Dagens outfit

image731


♥ Chinos, H&M
♥ Fodral med rygguringning, GinaTricot
♥ Ormarmband, Glitter

Kan man hitta ett snyggare par än dem?

image728

image729

Önskeoutfit

image730

Nyheter hos cocoo.se

Smyckesbutiken cocoo.se är det väl ingen som har missat? Hela tiden kommer det upp massor av härlig nyheter i webshopen, och jag tänkte tipsa om några av marsnyheterna som jag tyckte extra mycket om... :)

Jag älskar smycken som har en betydelse och ett budskap. Därför föll dessa budskapsarmband i silver mig väldigt mycket i smaken. En tunn silverlänk med ett fint budskap på, kan det bli mycket bättre? Nej jag tror inte det!
De olika budskapen på armbanden är till exempel "Karma", "Passion" eller "Destiny". De kostar 145:-, vilket är ett helt okej pris!

image726



Några andra armband som jag tyckte var riktigt tuffa var nitarmbanden som finns i både silver och guld! Sjukt snygga. De kan ju piffa upp vilken tråkig outfit som helst :) De kostar också 145:- st.


image727
Skynda er nu in på
cocoo.se och beställ!! :)

God morgon!

Idag var det sjukt segt att gå upp ur sängen. snoozade i 40 min, inte bra. Haha. Idag blir det jobb igen. Skulle egentligen varit ledig men det förväntas komma mycket folk idag nu när det är lov och fredag å sådär :) Så då behövs det lite exta styrka :) Efter jobbet ska jag åka till Mörrum och klippa Palles farmor och farfar :) Och sen ska jag titta på Pallux när han dömer din första match som huvuddomare, haha. Inte världens roligaste men man får ju ställa upp :)

Så vi hörs väl runt tre tiden när jag har kommit hem :)
Vad ska ni göra idag? Kram!

Dagens shopping del 2

image721
Svart fodral från GinaTricot, 129:-

image722
Vit body från GinaTricot, 129:-


image723
Blå body från GinaTricot, 129:-


image724
Vit tee från Topshop, Kate Moss kollektionen, 299:-
(och så byxorna från H&M igen)

image725
Kate Moss <3 Topshop

Dagens shopping del 1

image717
svarta tygskor från H&M, 98:-. Känner på mig att mina
svarta från Dinsko inte kommer hålla hela sommaren.

image718
Ormarmband från Glitter, 129:-


image719
Chinos från H&M, 298:-


image720
Blommigt linne från H&M, 79,50:-
Svart kjol från GinaTricot, 149:-

Fick mig ett glatt besked när jag kom hem...

Min bikini hade kommit!! Den skulle ju inte komma förrän i slutet på maj och jag var jättenervös för att jag inte skulle hinna få den innan jag och Palle åker till Kreta. Så det var roligt att jag fick den idag :) Och den passade perfekt :)

image716

Dagens outfit

image715


♥ Svarta chinos, Rules by Mary
♥ Vitt linne, H&M
♥ Skinnjacka, Veromoda
♥ Tygskor, DinSKo
♥ Blommig sjal, GinaTricot
♥ Svart axelremsväska m. rosett, H&M

Vet ni vad? Det blev både Lund och Malmö! :)

Det var verkligen en lyckad shoppingdag idag.  Jag hittade dock inte allt på min lilla lista med jag är nöjd iaf :) Det var ju meningen från början att vi skulle till Lund, men när vi hade varit där i fyra timmar så ringde mamma och frågade om vi inte skulle köra till Malmö och titta lite. Så det gjorde vi :) Var inne på det mindre Monki där, men tyvärr hittade jag inget.. Typiskt.. Men det får väl bli en annan gång :) Jag ska snart ta foto på allt jag har köpt och lägga upp här. Ska bara äta lite våfflor först :)

Här är lite bilder från idag:

image712
Palle och jag i bilen påväg dit.

image713
Jag och min chailatte på espressohouse :)

image714
Jag åt kycklingwok med nudlar till lunch.


Vad har ni gjort hela dagen?

Kom sommar!

Jag längtar sjukt mycket till sommaren. Och nu längtar jag ännu mer när jag ser dessa bilderna på Marisa Miller i en massa snygga bikinisar från Victorias secret...

image705

image706

   

Önskeoutfit

image711

God morgon!

Idag är jag glad för solen skiner och jag ska till Lund och shoppa :) wiii :D Hoppas bara att jag hittar allt jag letar efter annars blir jag sur. Jag har satt upp en shoppinggräns, får se om jag kan hålla den :) Vi ska nog även inom ikea en stund så vi får se om jag hittar ngt roligt där med :) Ska försöka ta lite bilder idag som jag lägger upp när jag kommit hem så håll utkik ;) Jag vet inte när vi kommer hem ikväll, men antagligen rätt så sent.

Vad ska ni göra idag?

Bigtime shopping imorn! :)

Imorn ska jag ju som ni säkert redan vet till Lund och shoppa gärnet :) För några dagar sedan lade jag upp en liten shoppinglista här på bloggen med vad jag ska leta efter. Här är den. Är det ngt mer som ni tycket att jag borde leta efter? Något som ni tycker är ett jätte-måste i vår? Skriv gärna lite tips till mig då innan jag skriver ner listan som jag ska ta med mig imorn :) Tack på förhand :)

Och vad tänkte vi på här då?

image703

Man kan undra vad Kate Bosworth tänkte när hon valde denna outfiten? Har hon aldrig hört talas om uttrycket "less is more"?


Nicky Hilton vet däremot hur man ska klä sig för att vara vårsnygg ;)

image704

Nu har jag tränat klart

Sitter med min olivciabatta som vanligt :) Pappa köper hem en sådan till mig nästan varje kväll. Det är ju så gott :) Träningen var roligt. Lite löp, lite boll, lite spel. Lagom blandning. Ska inte trötta ut er med en massa fotbollssnack ;) Har lite bilder att visa från idag. Eller två bilder är det, från jobbet. (Hej Ida om du läser detta!) Skulle publicerat dom innan men ack... blogg.se strulade.


image701
En liten del av köket på mitt jobb :) Ida och Julia är duktiga och gör smörgåstårtor :)

image702
Min mumsiga lunch. Passade på att göra en specialsallad till mig imorse när vi gjorde salladerna. Det fick bli med pasta, salla, morötter, kyckling, tomat, roccula & groddar med hotasian dressing. Till det en macka och en bit avokado med räkröra. Avokado är ju så gott!


Vad gör ni ikväll?





Hur gör hon för att alltid se så fab ut???

image698


image699


image700


Jag menar i de där skinny pantsen hade väl de flesta av oss sett ut som falukorvar men vickan hon är skitsnygg! :) Hur gör man för att bli sådär snygg egentligen? På de här bilderna är Posh hemma i England för en ruda på stan medans mannen tränar med det engelska landslaget... Så ska min framtid också se ut :)

Finally!

Äntligen kom jag in...Har försökt sedan klockan tre ungefär. Skitblogg.se... Nu ska jag åka och träna så jag hinner inte uppdatera om ngt roligt men OM det går att logga in när jag kommer hem så blir det en hel del bloggning så titta in då :) Kram sålänge!

flätor = hett!

image697


Flätor måste inte vara något som sitter på små flickor med långt hår. Man kan göra sååå mycket mer med dem! Jag tycker det är superhett att ha en inside fläta i luggen tex, som Lauren Conrad här ovan har. Dessutom är det ju superlätt att göra på sig själv på morgonen innan skolan/jobbet. Det är även hur snyggt som helst med en vanlig inside eller outside fläta bak i nacken, eller varför inte en kobra eller fiskbensfälta? Det finns tusen olika varianter att göra en fläta på, och det finns lika många olika sätt att kombinera dem. Man kan göra dem alltifrån slarvigt avslappnade till snyggt strama. Bara en du själv sätter gränserna ;)

Hur brukar du styla håret på morgonen?

Honey I'm home!

Nu är jag hemma igen. SKÖNT! Har en massa grejer som jag ville blogga om, meeeeen bloggen segar som alltid! Tråkigt. Jag ska försöka lite till, så det kommer nog upp några inlägg snart ;)

Har ni haft en bra dag? (:


Jag vill också ha!

image696

Jag vill också ha en MiuMiu väska! Eller varför inte en Louis Vuitton? Geeee mig!

Jag <3 skorna

image692

Önskeoutfit

image693

Jobbet väntar

Nu står de säkert kaffesugna gäster och väntar utanför fiket så det är väl bäst att jag tar min lilla röda fara och kör ner till stan :) Jag slutar 3 idag, så vi hörs efter tre :) Glöm inte att ge mig alla era saftiga tips på ansiktscremer i inlägget här nedanför!!

Ha en bra dag sötisar! Kram!

Tips på bra ansiktskrämer?

Nu har jag duschat och när jag kom ut ur duschen upptäckte jag till min fasa att min ansiktscreme Happyderm från Loréal är slut... Måste alltså köpa en ny, klarar mig inte utan ansiktscreme i en dag. Blir som ett fnöske i hela huvudet :) haha. Så nu undrar jag... Har ni något tips på vilken jag borde köpa? Vilka använder ni? Både billiga och dyra tips är välkomna! Hade ju varit roligt att testa ngn ny och inte bara köra på samma gamla vanliga. Min hudtyp är blandad, men för tillfället väldigt vädligt torr!

Vilket är ert bästa tips på ansiktscreme?

image597

God morgon!

Uppe med tuppen var det ja... Men efter sex timmars sömn är jag inte pigg kan jag tala om. Hade helst bara legat kvar i sängen. Ska ta en dusch  nu så jag piggnar till lite.

Brb

Godnatt!

Nu ska jag titta på något vänneravsnitt innan jag ska sova. Klockan ringer om sju timmar, ihh... :/

Sov gott! :)


Shoelove

image695

Kolla in bebismagen...

image694

Jag tycker hon är otroligt söt! Hoppas att hon inte slutar på samma sätt som sin syster..

Tips på läppbalsam!

Jag är en sån person som under den här tiden på året ständigt går med spruckna och fnasiga läppar, INTE ROLIGT! Inget läppbalsam funkar på mig.. Jag brukar använda försvarets hudsalva, den är okej men långt ifrån bra. Så nu undrar jag; Har ni ngt tips på ngt riktigt dunder läppbalsam som till och med kan få bukt på mina torra läppar? :)

image691

Våffeldagen?

Jag hade helt missat att det var våffeldagen idag... Då var det ju inte så konstigt att en massa kunder frågade om vi hade våfflor idag... Haha. Och jag fattade ingenting :) Ja ja där ser man :)

image690

Har ni ätit några våfflor idag?

Vad har hänt med David Schwimmer???

image689

Men guuud... Hur ser han ut?!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från jobbet igen... Har varit en lång dag. Men mycket pengar blir det :) Fick även lön idag ju, så nu kan jag shoppa loss på torsdag :)

Hände en lite roligt grej idag tycker jag... Ni vet serien vänner? Dom sitter ju alltid på samma café varje dag, och har alltid samma platser i soffan. Exakt så är det ett gäng gubbar som gör hos oss. Dom kommer varje dag runt fyratiden och sitter alltid vid soffan längs väggen :) Och i vänner så börjar ett avsnitt med att det redan sitter några andra på deras favoritplats, och precis så var det idag! När gubbarna kom in genom dörren och upptäckte att det redan satt några på "deras" plats blev de helt paffa och bara tittade på varann :) Sen gick de tysta och satte sig nån annan stans, men så fort deras soffa blev ledig flyttade dom till den :)

Haha dom är så söta! Nu ropar mamma att maten är klar.. Brb ;)

Önskeoutfit

image677

Önskeoutfit - kille

image676



Härmed inviger jag en ny kategori på bloggen; Herravdelningen

Nu så..

Nu kör jag till jobbet igen, för andra gången idag :) Är hemma lite över sex igen så då hörs vi :)

Ha en bra dag!

Sååå typiskt..

Gissa vad? Såklart började jag inte förrän senare (klockan 11 actually). Så där stod jag klockan kvart i nio... Bara till att köra hem igen. Vad ska jag göra nu då? Tog med mig några frallor hem så dom sitter jag och mumsar på nu. Hade dock inget gott pålägg hemma så som fick bli naturella :) Får väl ta och titta på ett par vänner avsnitt sålänge... Haha, vad klantig jag är :) Dessutom var dom nya ägarna där idag. Vet inte om det var ett gott eller dåligt intryck att jag kom två timmar för tidigt? Vad tror ni? :)

image688

Önskeoutfit

image687

Mangos nya ansikte; Penelope Cruz

image685


image681

  


image686

Fina bilder va? :)

God morgon!

Idag är jag minst sagt uppe med tuppen :) Ska ju jobba... Och jag vet inte om jag börjar klockan nio eller tolv, haha. Så jag får väl vara där vid nio och börjar jag tolv så får jag åka hem en stund :) Det är värsta snökaoset här. Eller kanske inte om man jämför med er som har 3-4 dm snö, men det är sjukt mycket mer snö här idag än vad det har varit innan. Iaf här hos Palle. Jag bor nästan 3 mil härifrån så jag hoppas att det inte är lika mycket snö hemma hos mig :) Och jag hoppas verkligen inte att det snöar på torsdag när vi ska köra till Lund och shoppa.... :/

Vad händer mer idag då? Jag jobbar förmodligen till tre (eller till sex om jag börjar tolv), och efter det hade jag tänkt att jag ska ut och gå en lång runda. Vi hade ju ingen träning igår så jag måste verkligen röra på mig... Bara det inte snöar en massa för då skiter jag i det. Och efter det ska jag inte göra någonting, så vi får se vad som händer :)

Vad ska ni göra idag?

Nu lämnar jag in..

Imorgon ska jag jobba på fiket. Därför lämnar jag in lite tidigare ikväll än vad jag gjort andra kvällar. Men imorn blir det mer bloggning :) Fortsätt kommentera och sådär så svarar jag på det imorn :)

Sov gott med er allesammans :) Puss!

Tävlingsdags!

image680


Var med och tävla hos
Shopaholicmamman du också! :)

Jag ska sy och jag ska klippa...

Nu vet jag vad jag ska önska mig när jag fyller 20 nästa år; EN SYMASKIN!! Jag är så himla trött på att alltid behöva låna mormors eller Palles mammas symaskiner, och hade jag haft en egen hade jag sytt betydligt mer. Varför önskar jag mig inte den när jag fyller 19 nu i april då? Jo för jag har redan önskat mig en digitalkamera :)

Har ni någon symaskin?

image679

Sarah Jessica Parker världens osexigaste?

image678

Sarah Jessica Parker blev utsedd till världens osexigaste kvinna av Maxim. Hon var inte särskilt nöjd över utmärkelsen, vilket man kan förstå, och hon kommenterade det hela genom att säga: "Är jag verkligen den osexigaste kvinnan i världen? Wow, det kom lite som en chock!" .. Och det gjorde det för mig också kan jag säga.

Kvällsmat

Efter middagen hos Palles farmor innan idag var jag mätt hur länge som helst. Men när Palles mamma kom ner och sa att hon hade gjort lite kvällsmat blev jag genast hungrig igen :) Hon är nämligen bäst på att laga mat! Det blev en kyckling och bulgur sallad med fetaost, rödlök, tomat, gurka, sallad, ägg och äpplen. Kycklingen hade hon först stekt och sedan kokat den i kokosmjölk och café de paris sås(tror jag det var iaf) så det blev extra god smak på salladen! Till det hade hon stekt hönekakor i smör och salt så att de blev lite krispiga :) Gott Gott var det!
Dessutom har jag även köpt mina vindruvor nu som jag har tjajat om så länge ;) Jag lägger alltid mina druvor i en skål med iskallt vatten, tycker de blir godast och krispigast då!



image674 image675

Fabulous!

image673

Trenden med blommigt och småmönstrat är den absolut hetaste i vår tycker jag! Det är något jag kommer köra sjukt mycket på :) Denna sötsaken kommer från asos och kostar ca 900:- +frakt.

Hårfärgen!

image672

Jag älskar Tyras hårfärg på denna bilden! Exakt sådan färg vill jag ha om jag ska bli brunett igen. Inte för mörk, inte för ljus, nej HELT PERFEKT!

Vad tycker ni?

Rödtott

image670

Vad tycker ni om Ashlees nya hårfärg? Jag tycker den är hemsk! Hon klär inte i den för fem öre.

Dagens outfit

image668

♥ Blommig klänning, H&M
♥ Svart lackskärp, Lindex
♥ Strumpisar,

Fortsätt att skriva bloggtips!

Fortsätt att komma med tips på bloggar som ni tycker är bra!

Önskeoutfit

image666

Dom säger att hon är snygg men jag vet inte?

image664

Okej, skorna är jävligt snygga men resten? Jag tycker mer det ser ut som om hon precis kommit från stallet. Man kan liksom riktigt känns hästlukten i skjortan och se halmresterna på hennes ben. Eller? ;) Jag kanske har fel?

Vad tycker ni?

Färdig för avfärd!

Nu är jag färdigduschad, sminkad och påklädd :) Det tar konstigt nog inte så lång tid för mig på morgonen, trots att det kanske verkar så :) Dagen till ära har jag på mig min blommig klänning från H&M, svart lackskärp i midjan och svarta strumpisar. Till det blir det nog mina älskade svarta tygskor från Dinsko ;) Det kommer upp en bild lite senare!
 

image667
bjuder på en härlig bild på Tyra Banks. Nej men jag längtar inte alls till sommaren!? :)

Bloggtips!

Kan ni ge mig några tips på bloggar som ni brukar läsa och som är bra? Jag skulle vilja ha några nya att följa :) Det spelar ingen roll om det är din egen eller någon annans blogg som du tipsar om, bara du tipsar :) Det spelar heller ingen roll om det är en modeblogg, inredningsblogg, dagboksblogg, humorblogg eller vad det nu kan vara, alla tips är välkomna! Så kom igen nu allihopa! Någon blogg har ni säkert som ni följer ;)

De bloggar jag läser dagligen kan ni hitta lite längre ner på bloggen till vänster, under favoriter!


Jessica med sin söta mage

image665


God morgon!

Hej allihop! Allt bra med er idag hoppas jag? Med mig är det bra :) Har precis vaknat nu. Vad hände med den duktiga Nattie som gick upp innan klockan tio? Usch... Tycker inte om att sova så här länge! Idag ska jag hem till Palles farmor på påskmiddag. Är inte påsken över snart? Men det är väl så att alla gamla vill bjuda vid högtider :) Så det blir säkert god mat och en himla massa svull idag igen! Inte bra det. Dessutom har vi ingen träning ikväll heller, aj då. Eller träning har vi, men under eget ansvar. Och hur bra är jag på det? SKITKASS! haha :)

Vad ska ni göra idag? :)

Önskeoutfit

image663

Mitt bloggnäste

image662

Det är alltså här jag sitter och bloggar för det mesta. Med ett glas cola (dock tomt på bilden) och godisskålen bredvid mig. Tur att jag ser så glad ut på bilden :)

Vart brukar ni sitta och blogga?

Dagens middag

Ikväll blev det tacos och tortillabröd med pappas egen gegga (skinka, rocculasallad, ädelost och kesella) i. Jag säger bara mums! Skönt med lite vanlig mat nu efter all påskmat som man ätit i helgen :) Dock har jag inte köpt mig några vindruvor än som jag pratade om. Jag orkar helt enkelt inte köra ner till stan. Nu ska jag och Palle titta på lite vänner avsnitt. Jag kan verkligen inte få nog av det. Dessutom är vi snart klara med säsong fyra så jag måste köpa femman. Kanske ska göra det i Lund? Ja, ja..

Vad gör ni ikväll?


image660   image661

Ny visningsbild

image654
 

Har fixat och trixat lite med en ny visningbild nu då den gamla var waaaay to old. Den nya stämmer mer överrens med hur jag ser ut nu; blond och längre hår. Dock är den lite suddig. Vet inte vad jag ska göra för att den inte ska vara det? Någon som är ett snille på detta?
   

Ormarmband

Jag tycker att ormarmband är grymt snyggt! De finns ju i många olika varianter och prisklasser, och jag är inte den som kan tänka mig att lägga ut flera tusen på ett smycke. Därför är det bra att det finns lite billigare alternativ. Detta svarta ormarmbandet kommer från cocoo.se, och jag tycker det är perfekt! Det kostar 195:- och som vanligt är det fraktfritt inom Sverige. Kan det bli bättre? :)

image651

Någon som har ett ormarmband?

Ett rum helt i min smak

Shit vilket snyggt rum! Det hade jag absolut inte tackat nej till.. Det svarta och röda, alla mysiga detaljer, sängen, den lågt hängande lampan, det stora föstret... Allt är helt i min smak! Tänk om man hade vunnit en miljon... Jag hade defenitivt använt en stor del av pengarna till inredning. Det är ju så roligt! Allt kommer såklart från IKEA...

image652

image653

Har ni några bilder på ert rum/er lägenhet får ni gärna länka! Jag tycker det är så roligt att se och få insperation av andra  :)

Min älskling

image650
 Är han inte söt när han räcker ut tungan sådär? :)

Har ni några husdjur?

Honey I'm home!

Hejsan :)

Nu är jag hemma igen från matchen. Den gick ganska så bra men slutade tyvärr med förlust. Fast det är inget vi deppar över eftersom de spelar i ngn div högre än oss och vi spelade bra.

Fick precis ett "påskägg" av palle. En stor påse godis :) Gott gott. Synd bara att jag lovade mig själv att inte äta godis idag... ;) Jag ska nog köra och köpa lite vindruvor sen, är så sjukt sugen på det! Har varit det ända sedan igår kväll men då var det ju inte öppet någonstans... Tur att frukt är så himla gott så man har ngt att snaska på på vardagarna :)

Vad har ni för er?

image649

Jag i skolan

image641 
image642

Jag går världens roligaste program! Tänkt att få göra det man älskar i skolan, hela tiden! Vi klipper, färgar, stylar och håller på mest hela tiden :) Och jag älskar det! just på denna bilden håller jag på att styla min modell Li. uppgiften denna dagen var att var och en i vår klass skulle ha en i ettan som modell och styla henne från topp till tå, med kläder, smink, hår, naglar, redigering av foto.. ALLT!  Och jag valde att köra på temat "fashion".. såklart ;) Det var en superkul uppgift som jag gärna hade gjort om :)
Här har jag gjort lite "afro" på Li, samt sminkat henne ganska naturligt och klätt henne i mina kläder :) (dock har hon inte allt på sig ännu) Senare gjorde jag om henne helt för jag tyckte att det var så roligt:)

Vad läser/läste ni på gymnasiet?

Gardrob från Ikea

Hade jag haft ett megarum skulle denna skönheten fått klä en vägg. Tänk va snyggt att kunna se alla sina finaste skor och kläder, hela tiden! Och när man blir trött på det så drar man bara för gardinen... Åh. Fast största drömmen hade ju ändå varit en walk-in-closet... Men vem har inte den drömmen?

image648

och med denna bild inviger jag en ny kategori här på bloggen; Inredning!

Välkomna alla nya läsare!

image647

God morgon!

Allt bra idag? Här i Sölvesborg skiner solen som aldrig förr :) Idag ska jag spela match. Mot nättraby. Vi får väl se hur det går. Annars har jag inte en aning om vad jag ska göra idag. Så vi får se vad som händer :)

Vad ska ni göra idag? :)


image646
jag sökte på "sol" på google och fick upp denna bild...
Tänk att ligga i den solstolen nu då. aahh....

Fin under

Underkläderna tycker jag nästan är minst lika viktigt som fina kläder. Man känner sig iaf mycket finare om man har snygga, matchande underkläder. Därför älskar jag att köpa söta trosor och BHar :) Jag tycker att H&M har ett himla bra utbud när det gäller underkläder, men man kan även hitta vissa godbitar på tex. Lindex och Gina Tricot.

   

Fast hon kan det där med att vara snygg också...

Även när hon leker med barnen..

image640

och hon påstår att hon inte har opererat sig?!

image639

Men de allra finaste är ändå de här...


Eva Cassidy - Time after time


Eva Cassidy - Fields of gold

En av de finaste låtarna jag vet



Vilken är din favoritlåt?

Det här ska jag leta efter i Lund

Imorn ska jag till Lund så jag lägger upp önskelistan en gång till:

1. Ett par prickiga strumpbyxor 




2. En mönstrad kjol




3. Ett par beiga chinos




4. Några bodys, gärna med rygguringning




Något mer som ni tycker att jag borde köpa? :)

Jag längtar tills den 31/5

För då ska jag och min älskling åka till Grekland...!!
Här är lite bilder från hotellet vi ska bo på, Dimitra.

   
   

Den perfekta bikinin

Jag har beställt denna leopardfärgade bikinin med rosa kanter från H&M, men har ej fått hem den ännu. Dock vill jag ha någon ny till. Jag och Palle ska ju till Grekland i juni och då vill man ju gärna ha ngt fint att ha på sig på stranden :) Letar dessutom efter en snygg baddräkt då jag tycker att det är sjukt snyggt, både som den är och till jeansshorts.

Har ni ngt tips på en snygg bikini eller en snygg baddräkt?

image625 image626

vår hos dinsko

Ni har väl inte missat att DinSko har öppnat en webshop? Toppen tycker jag att det är då de skorna man vill ha kanske inte alltid finns i närmaste affär! I vår är det mycket färgglada och mönstrade skor som gäller, vilket passar min utmärkt då jag mest gillar att ha svarta och vita kläder på mig. Då blir ju skorna som en liten färgklick! :)
Här kommer mina favoriter från deras vårkollektion!

    
   
   


Och så nårga för herrarna:


   

(bilderna är klickbara)

sötig

image608
från asos såklart :)

De omtalade bambooörhängena

Ingen har väl missat den senaste och hetaste trenden i smyckesväg; BAMBOOÖRHÄNGENA!
Personligen tycker jag att det är supersnyggt, och jag skulle gärna vilja ha ett par. Vi får se, det kanske blir en beställning från
cocoo.se? Där finns de i alla möjliga storlekar och former. Jag skulle vilja ha ett par runda i den mellersta storleken.

Vad tycker ni om bambooörhängena?


image606
     
image607

Dagens outfit

image605


Dagens outfit består av:

♥ Lacktights, Veromoda
♥ Lila kjol (uppsydd), H&M
♥ Tee med Hello Kitty tryck, H&M barn
♥ Svart parkas, H&M
♥ Svarta tygskor, DinSko
♥ Väska med rosett, H&M
♥ Svarta långa vantar, H&M

Nyduschad, nu blir det stan!

Nu har jag duschat så nu känner jag mig fräsch igen. Jag tänkte på det att jag använder sjukt mycket produkter när jag duschar och efteråt. I duschen använder jag schampo och balsam från Tigi, och vanilj duschtvål från Body shop. Efter använder jag Loréals Happyderm i ansiktet, Paul Mitchells Super skinny serum och Schwarzkopf balsam/volymspray i håret när det är blött. På kroppen använder jag ngt av mina bodybutter eller bodylotions från Bodyshop, idag använder jag jordgubbs bodybutter. När håret sedan är torrt använder jag Tigis afterparty i det. Och under armarna har jag LdBs deodorant dry silk :) Till att styla håret brukar jag använda Schwarzkopfs pulvervax och ett spray från Tigi. En hel del va? Jag har säkert glömt ngt med.. haha.

Vad brukar ni använda för skönhetsprodukter?

   
    

God morgon!

God morgon allihopa! :) Är allt bra med er idag? Med mig är det jättebra! Det är ju lov och allt. Såg dock nu när jag vaknade att jobbet hade ringt till mig imorse... De ville väl att jag skulle jobba men nej tack! :)

Palle sover fortfarande. Jag är faktiskt lite förvånad över mig själv att jag redan är uppe. Men hur skönt är det inte att gå upp tidigt då? Man hinner ju med så mycket mer på dagen! Idag hade vi tänkt att åka till badhuset, men tyvärr så var båda badhusen här i närheten stängda :/ Får se vad vi hittar på. Jag är lite sugen på att åka ner till stan och kolla lite affärer och fika på ngt mysigt ställe :)

Vad ska ni göra idag? :)

image594

Tatuering?

Har länge funderat på att tatuera mig. Jag vet vad jag vill göra men problemet är att jag inte vet vart jag vill göra den. Ett måste är iaf att jag ska kunna dölja den. Jag vill absolut inte ha något som syns hela tiden. Innan ville jag ha den på sidan av magen typ på höften, men nu är jag så glad att jag inte gjorde det för jag hade ångrat mig. Har man bikini på sig går det ju inte att dölja liksom. Så jag tror att jag ska göra en i nacken. Eftersom jag har långt hår kan jag ju dölja den, och vill jag att den ska synas kan jag sätta upp håret. Jag vill inte göra den för att den ska synas jättemycket utan mer för att den verkligen betyder ngt för mig.

Motivet har jag tänkt ungefär såhär, kanske ett lite annorlunda typsnitt, men i det stora hela ska den se ut såhär. Nu till min fråga, tycker ni att jag ska ha den i två rader, eller i en?

image593

Har ni några tatueringar? Vart isf? Länka gärna om ni har en bild på den :)

The holiday

Nu har jag och hjärtat mitt kollat klart på The Holiday. Har ni sett den filmen? Den är ju så sjuuuukt bra! Finare film finns nog inte. Jag blir helt varm i hela kroppen av den :) Första gången jag såg den var på flyget hem från Filippinerna... Därför tänker jag tillbaka på den resan när jag ser den, vilket gör den ännu mer speciell :)

image592


Har precis varit ute och gått en runda med Trullemannen också. Fy vad kallt det är ute! Och nu har det även fallit lite snö här i sölvesborg... tusan med! Men det är inte så mycket så jag hoppas att det är bortsmält tills imorn.

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Denna långfredagen har verkligen varit lång. Kanske beror på att jag har suttit vid datorn största delen av dagen? Har jag inte bloggat så har jag spelat Sims. Älskar det spelet :D

Vad gör ni ikväll?

Tävling!

Jag är med och tävlar om biobiljetter sponsrat av Gratisbio.se. Tävlingen arrangeras av Sanna Kumlin och pågår fram till den 2:a april. Ta chansen du med!

Nu blir det chokladtårta! (:

image591

Mumma... :) Dock har jag ätit sjukt mycket onyttigt idag så imorn får jag nog ut och springa en runda eller ngt imorn :)

Haircut

På veckorevyn kan man som säkert många redan vet testa hur man skulle se ut i olika kändisars frisyrer. Jag testade några olika och jag sparade dom som mitt huvud passade bäst in i (alltså dom som såg verkligast ut).. Dock passade inte min hy och hudfärg in i deras kroppar alls, men kolla bara på huvudet :) Haha. Det blev visst bara blonda..

image584


image585

image586

image587

image588

image589

image590

Kan ni se vilka kändisar det är? :)

Min kväll är räddad

Hela dagen har jag varit sugen på smågodis. Alltså vanligt, hederligt smågodis. Inte en massa påskägg eler chokladtomtar ;) Nej utan riktigt godis. Och nu äntligen fick jag tummarna ur och körde ner till Ica och köpte lite smågodis plus en påse bilar :) Trullemannen följde såklart med i bilen. Att åka bil är det bästa han vet :)


image583

Asos har många guldklimpar

   

De vida jeansen

Det verkar som att de vida jeansen kommer tillbaka mer och mer.. Jag gillar det inte riktigt. Just nu känns det som om jag aldrig kommer sätta på mig ett par sådana. Men man ska aldrig säga aldrig... ;)

image578

Vad tycker du? Hot or not?

Gissa vad jag sitter och smaskar på...

image577

En chokladtomte! Haha... Det borde ju vara en påskhare, men eftersom jag har två sådana här kvar sen i julas tänkte jag att jag kunde smaska lite på en idag :)

Tävling hos blixman!


image576
Jag är med och tävlar om det här snygga läppglanset från Dior hos
Blixman. Var med och tävla du också! :)

Dagens mysoutfit

image575Ingen vacker outfit idag direkt, haha. Men det lär bli bättre ikväll om jag orkar ta på mig ngt snyggt tills mamma och pappa ska ha gäster. Jag hade ju inte tänkt att umgås med dem direkt, men jag får väl iaf hälsa :) Blir nog ingen promenad för min del ännu på ett tag iaf, det regna som attans här. Fast det är iaf bättre än snö :)



Jag har på mig:
♥ Svarta mjukisbyxor, H&M
♥ Vit tee med tryck, VeroModa
♥ Svart kofta, Gina Tricot
♥ Duntofflor(?), DinSko
♥ Mysvovve i famnen :)






Det blir Lund

Skrev ju hör i bloggen för ngn dag sen att jag hade lite problem med vart jag skulle åka och shoppa på torsdag.. Om jag skulle till Malmö där monki finns, eller om jag skulle till Lund där topshop finns. MEn nu har jag bestämt mig för att det blir Lund. Anledningen till det var dock inte Topshop, eftersom jag var mer sugen på Monki, utan det var att i Lund finns det ett shoppingcenter där ALLA affärer finns. Det kan ju vara ganska skönt nu när det är kallt ute och sådär. Så ska jag åka till Malmö framåt sommaren istllet :) Bra va?

Men nu undrar jag. Har ni sett ngt riktigt snyggt på Gina Tricot som jag absolut bara måste titta efter när jag kommer till Lund? :)


image574
jag älskar denna outfiten!

påskfrukost

Nu har jag precis avnjutit en påskfrukost med mamma och pappa. Det är så mysigt när man plockar fram lite extra till frukosten tycker jag. Och ägg på morgonen är hur gott som helst! Jag är en sådan person som äter nästan allt, även sill. Så det fick det bli till ägget idag :) Gott gott.

Tycker ni om sill?:)

image573

Godmorgon!

Tycker att jag är uppe ganska tidigt för att vara en ledig dag. Men det är så skönt att komma upp i tid! Man hinner med så mycket mer under dagen då :) Idag hade jag tänkt att jag ska ladda mp3n och ut och gå en runda (om det slutar regna ngn gång vill säga). Sedan har jag inte en aning om vad jag ska göra. Ikväll ska mamma och pappa ha gäster så då blir det iaf god mat hemma :) Pappas fläskfilégryta med chili creme fraiche, broccoli och soltorkade tomater med klyftpotatis till. Den är god den :) Till efterrätt har mamma gjort en chokladkaka med 78% choklad :)

Super skönt att det är lov nu iaf. Jag ska njuta som bara den fram tills tisdag, för då börjar jag jobba :/ Men jag behöver verkligen pengarna så jag får väl bita ihop..

Vad ska ni göra idag? :)

image572

Stämmer ryktet?

..att de här två skulle vara ett par?

image571
ja, dom är ju söta båda två iaf...

Dags för träning igen..

Nu ska jag alldeles strax bege mig till gymet för ett spinnigpass, och därefter ett corepass (mage-rygg).. orkar egentligen inte, men jag måste verkligen. Särskilt efter den bakelsen innan idag haha...

Här har ni världens bästa låt som ni kan lyssna på under tiden jag tränar :)




puss sålänge!

vill du gifta dig med mig?


Dum blondin

image570

Tänte bara tipsa om det schampot jag använder; Dumb Blonde från Tigi. Det doftar ljuvligt av jordgubb och det återfuktar håret och gör det supermjukt. Ett extra plus för att det löddrar så bra :) Speciellt bra för blonda och slingade hår, men kan användas av alla hårtyper. Kostar ca 200:- styck och finns att köpa hos frisören :)

Vad använder du för schampo och balsam?

Dagens outfit

image569Precis hemkommen från salongen nu. Superskönt att sluta lite tidigare idag. Brukar vara drygt att jobba ända till sex och sen träna vid åtta, så idag var det perfekt!

Ska ta en liten nap med Trullemannen nu var det tänkt, samtidigt som Diseychannel står på i bakgrunden. Kalla mig barnslig med den kanalen är världens bästa! :)

Dagens outfit består av:
♥ Klänning, Vero Moda
♥ Strumpisar, Indiska
♥ Vita tygskor, Le Coq
♥ Till: svart skinnjacka och
axelremsväska med rosett








Hemma på lunch!

Nu är jag hemma på lunch. Var på jobbet och köpte en sallad, mums :) Fick även med mig en bakelse hem med nötbotten och fransk choklad, den är inte att leka med... SÅÅ GOD!

Har inte mycket att göra på salongen idag tyvärr då det har blivit en del återbud... Men så är det ibland. Kommer förhoppningsvis hem lite tidigare :)

Vad gör ni idag?

image568


praktik

Hej!

Allt bra idag?
Idag är det torsdag och det innebär praktik; ROLIGT!
Vad ska ni hitta på idag? Puss

Dagen

Hej igen! 

Precis hemkommen från träningen nu. Blev en ganska lugn träning med mycket "gömt" löp, vilket jag gillar. Med det menar jag att vi har övningar och olika spel där man springer mycket utan att man tänker på det.

Dagen idag har annars varit bra. I skolan hade vi som sagt kunder och jag slingade vår förra mattelärare Mattias. SHan ble så snygg så :) Efter det hade vi lunch och vad åt jag Viki, Carro och My om inte på trendie? ;) Deras kycklingbaguetter is the shit! Väl hemma sen sov jag ju, i nästa tre timmar! Skönt som tusan.

Nu hade jag tänkt kika runt lite här och se om jag hittar ngt intressant, sen ska jag lägga mig och kolla på vänner som vanligt :)
Någon annan här som också älskar vänner?

Ha en bra kväll! Puss

image566


image567
jag slingar en klasskompis på bilderna

Nu har jag tagit igen mig lite...

Hej igen! :)

När jag kom hem från skolan sov jag en stund, så nu är jag tillbaka i verkligheten igen :) Ska köra och träna om fem minuter, usch jag orkar egentligen inte det. Hoppas att det blir en lugn träning utan en massa löp idag...

Vi hörs ikväll :) kram!

God morgon!

Sovit fyra timmar i natt... INTE bra alls. 05.20 är ingen rolig tid att gå upp. Alldeles strax ska vi ha kunder i skolan, vilket jag tyvärr inte alls känner för idag. Hoppas att jag får telefonen...Efter skolan ska jag hem och SOVA ända fram till träningen 19.30. Det behövs verkligen. Skönt att det bara är imorn kvar och sedan är det lov. Extra plus för att det är praktik imorn och inte skola. Vad jag vet så har jag en kund imorgon vid tio, klipp och sling, annars vet jag inte om det hade tillkommit ngn mer det återstår att se. Måste erkänna att det hade varit skönt med endast en kund imorgon, men vi får se :)

Nu ska jag vara lite social med mina klasskompisar. Ha en bra dag allihopa! Kram!

Hur ser er dag ut?


Efterfest

image565
Jag måste bara tipsa om denna underbara produkt från Tigi. Den heter afterparty och är en typ av leavincreme som gör håret supermjukt och härligt. Jag brukar använda den i torrt hår för att få det extra glansigt och mjukt, men den funkar även att sätta i vått hår för att tex. göra det lättkammat. Passar speciellt de med långt hår! Den kostar runt 200:- tror jag, och den är värd varenda krona! Dessutom luktar ju Tigi's produkter underbart allihopa...
Är det någon här som är lika beroende av Tigis produkter som jag är?
Vad använder ni annars för hårvårdsprodukter?

jag har megaproblemet

På påsklovet hade jag tänkt att åka och shoppa i någon lite större stad där det finns roliga affärer. Frågan är nu om jag ska ta Malmö (där Monki finns) eller Lund (där Topshop finns)...???

Vad ska jag välja, Topshop eller Monki??? :/

image564

Monki love

  
 
 
  

Jag tror jag älskar Monki.

big no no

image555

Haha, hittade denna bilden från när vi var ute i fredags på Harry´s hemsida. Big no no på den.

stjärnor, hot or not?

image554

Jag vet inte riktigt vad jag tycker vad jag tycker om det här med stjärntryck på kläderna.
Vad tycker ni, hot or not?

suck...

Det snöar här i Kristianstad och det går verkligen FETBORT! :(



image553

Rosettfrisyren

image552


                                                                                                            -me likie

inget vidare...

Har varit dålig uppdatering här på sistone. Det beror på en hel del saker. Dels har min älskade vän, världens bästa vovve, min Truls blivit sjuk. Igårkväll fick vi åka akut till djursjukhuset i Hässleholm med honom. Inte alls roligt. Blir han inte frisk vet jag inte vaf jag tar mig till...

En släkting och nära vän till familjen har gått bort i dagarna... Det är en stor sorg, särskilt för mina kusiners familj och för byn San Rafael på Filippinerna. Det är så orättvist att fel människor ska tas ifrån jorden. Det finns människor som ligger på dödsbädden och ber om att få dö för de tycker att de gjort sitt här i livet, och det finns människor som jag tycker förtjänar att dö, tex sådana som har mördat andra eller gjort andra hemska saker. Men istället är det han som tas bort. Det är förjävligt! En frisk och glad 64 åring som precis blivit klar med sitt livsverk på Filippinerna. Knappt ett år fick han njuta av det... Jag finner inga ord. Vi kommer alltid sakna dig, du kommer alltid att fattas oss...

Blir nog inte mycket uppdaternade på ett tag. Iaf inte förrän jag vet hur allt blir med min Trullebulle-älskling.

image551

God natt bloggen

Nu har jag skickat iväg ytterligaretvå sommarjobbsansökningar. Hoppas på svar från några iaf...
Har tränat ikväll. Riktigt pissträning från min sida, vet inte vad det var med mig. Får rycka upp mig till lördag då vi spelar DM.

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på vänner (ovanligt?) Skönt med lite sovmorgon imorn. Börjar klockan 9 på salongen. Har fullspäckat schema även imorn. Först slinga Daniella, sen två st klipp och färg. Får se vad vi ska hitta på med dom :) ROLIGT!

Godnatt

Resultatet av dagens lektion

image543 

Idag blev det en lockig, lite slarvig uppsättning gjord. Är långt ifrån nöjd med reslutatet men jag gillar idén så det blir till att spinna vidare på den någon dag :) Tänkte att en sådan här frisyr kan vara lite aktuell nu när det vankas bal och grejer. En del som jag ska göra vid har nämligen sagt att de har tänkt sig lite lockigt och lite uppsatt.

Här är två uppsättningar jag gjorde för någor vecka sedan. Dessa är jag desto mer nöjd med :)

image545

 

I skolan

Nu är jag i skolan. Vi har frisörlektion nu och alldeles strax ska vi få "öva" på vad vi vill... Gissa vad jag ska göra om inte uppsättning? :) pussohej

God natt

Nu är jag klar med tre CV, får skriva fler imorn... Jag tycker det är viktigt att man inte lämnar in ett och samma till alla företag, utan att man skriver ett personligt till var och ett. Det hade iaf jag vilja fått om jag var arbetsgivare.

Nu ska jag och pojkvännen min sätta på lite vänneravsnitt, men jag somnar nog ganska snart. Har ju inte tagit min dagliga powernap efter skolan idag, och det känner jag av kan jag säga :)

God natt på er sötnosar! puss

CV

Sitter här och försöker skriva några CV till olika arbetsplatser. Måste ju söka lite andra jobb om det inte blir ngt på  Ritz. Men såklart är det Ritz i första hand om jag får vara kvar där! Tycker det är knepigt dethär med CV... Vad ska man skriva och inte skriva? Jag är livrädd att jag ska skriva något som inte alls passar i ett CV.



image542

Nytt i gardroben

   

1. Blommig klänning från H&M, 198:-. Gryyyymt söt! Tänk er den, smalt skärp i midjan, bara ben, svarta skor och SOMMAR! Det klickar...
2. Vitt ribbat baslinne med knappar från H&M, 79:-
3. De perfekta jeansen!, kommer från BikBok, 299:- fick jag betala för dem... Som hittat!
4. Lila, vippig kjol från H&M, 198:-. Hade tänkt att jag ska sy upp den ungefär 15 cm... Dels för att jag inte gillar det fadade så mycket och dels för att den är waaay to lång.



Dessutom köpte jag två böcker på bokrean... :)

Café Ritz

Eftersom det numera är officiellt att Ritz ska byta ägare behöver jag ju inte längre hålla hemligt vad det är jag är bekymrad över. Detta kom som en chock, och chefen har inte ens pratat med mig personligen än, utan jag har endast hört det av arbetskompisarna. Anledningen till varför jag är orolig är att jag inte har en aning om hur min sommar kommer att se ut. Har jag jobbet kvar eller inte? Jag hatar att inte veta. Jag måste i vilket fall som helst söka flera sommarjobb nu, vilket jag tycker är riktigt sent ute. Känns som om alla andra redan har sökt en massa jobb, varit på intervjuer och möten, och en del har redan sina jobb klara. PANIK! Tycker det känns grymt taskigt av nuvarande chefen att inte kläcka ur sig detta tidigare, så man hade kunnat söka andra jobb osv.. Att få reda på en sådan här sak mindre än en månad innan de nya ägarna tar över stället känns inte bra alls. Hur blir det dessutom med mitt helgjobb? Jag klarar mig inte på studiebidraget, 1050:- är verkligen för lite för mig i månaden...

Ja ja. Kan inte det nya ägarparet bara ringa till mig nu och säga hur allt kommer att bli? Jag tål inte att inte veta...

BTW har jag precis bakat muffins. Underbara..


image536

Det vill inte

Har fotat allt jag har shoppat idag och o fredags, men det funkar inte att ladda upp bilder? Får väl visa det imorn istället då da...

jag längtar tills den 31/5

image535

jäkla skit

Allt gick som på räls och jag hade inget att oroa mig för.. Fram tills i lördags. Trevlig nyhet jag fick då. Fan med. Jag blir så arg och ledsen på samma gång. Nu blir det till att ha denna underbara klump i magen tills allt har ordnat sig.

Har iaf varit sjukt duktig och satt över ett par tusen från mitt vanliga konto till mitt sparkonto. Även om det tog emot känns det bra... haha.

pussohej

Dagens vill ha

Ett par sådana här byxor skulle passa mig alldeles utmärkt just nu. Jag bara älskar modellen och färgen! Just detta paret kommer från Monki, men även de från Gina Tricot (se ett par inlägg ner) skulle sitta fint! Till dem skulle jag bära en svart body från American apparel med djup uringning i ryggen och ett par svarta platta skor. Kanske mina nya tygskor från dinsko? Och såklart en axelremsväska hängandes över axeln. Guuuud vad jag längtar till våren och bara ben.

image534

Nice

image533
nelly.com

hahahaha