muffinsbak

Hej! :)

Just nu sitter jag hemma hos Palle, ensam. Hn är och tränar som vanligt. Tänkte att jag skulle sysselsätta mig med att baka lite muffins :) Finns det något godare än nybakta vaniljmuffins då? Nej jag tror inte det :)

image492

Min älskling

image491

Julfirande 23 december

Igår hade vi ju som sagt lite julfirande hemma hos oss med pappas sida av släkten. Trevligt värre! :) Vi hade dukat upp långbord och ätnligen fick jag äta den goda julmaten :) Efter det delade vi ut julklappar och tror det eller ej men den som fick flest klappar var ingen mindre än Palle.. :-O Tur att jag får mesta delen av mina ikväll ;) Sedan spelade vi julklappsspelet, ni vet när man har slagit in en julklapp i hundra lager papper så ska man ha vantar mössa och halsduk på sig när man försöker öppna den medans en annan slår en tärning för att försöka få julklappen.. Farfar vann! Och sist med inte minst så spelade vi Alias, och jag och Palle vann. Tur det, annars hade jag nog inte kunnat sova som den tävlingsmänniska jag är :)

Här kommer lite bilder från kvällen:


   
 
  

GOD JUL!!!

image483

Tidsfördriv

Ibland när jag inte har något att göra brukar jag gå in på en sida med "klippdockor". Där kan man själv styla allt från dockornas hår och sminkning till kläder, skor och accosearer. Och ibland lyckas man faktiskt få till riktigt snygga outfits :) Som dessa här nedan till exempel:

image476  image477       


image480  image481

 
image482

dagens outfit

Längesedan jag visade en dagens outfit här i bloggen, så jag tänkte bjuda på det nu. Snart kommer släkten på pappas sida hit och firar jul. Snacka om att jag längtar efter julmaten, har inte ätit en bit julmat än i år så det ska bli gott :)


image475

  • Vit skjortklänning från Veromoda
  • Lacktights från Veromoda
  • Lackskärp från Lindex

Äntligen

Äntligen har pappa fått tummarna ur oh köpt sig sin 50 tumare som han har tjatat om i ett år så att vi har skavsår i öronen. Nu återstår bara  ett år med tjat om hur jäkla bra tvn är, haha.

image473

"Jag har lite grön kryptonit i fi...." FI..VADÅ?! :)



hahahahahahahahahahahahahahaha

N <3 V

image471


image472


kolla in vilka fina bilder jag hittade hos vikz :) Imorn ska hon förövrigt följa med mig hem så ska vi färga hår och mysa :) haha. en påse från videomix får nog följa med hem va? ;)

God natt!

Hemkommen från träningen och nu sitter jag här och äter videomix godis, inte bra.. haha. Videomix har verkligen världens bästa godis! Alltid nytt och fräscht plus att dom har allt. Tänkte lägga mig i sängen och kolla lite greveholm nu ;) Det är så jäkla bra! Love it.

Salongen imorn, ingen skola. Ska bli roligt, har ju inte varit där på två veckor eftersom jag var ledig förra torsdagen. Har två kunder imorn. En klipp och sling, och vid tre kommer Pallux mamma så ska jag klippa och färga henne :)

I helgen är jag äntligen helt ledig! Ska inte inte jobba eller någonting, superskönt ska det bli! Så på lördag ska jag och Palle åka till Karlskrona och julshoppa och ha mys :) Längesen jag var på Gina Tricot nu, känner att det är dags :)

Nej nu ska jag slussa :) Puss!


Världens bästa tjejer

Idag har vi varit och bowlat med alla HV-klasserna, trevligt! :) Jag, Viki, Carro, Emelie och Olga var såklart i ett lag ;) Tur att jag går i samma klass som de tjejerna, dom gör verkligen allt mycket lättare i skolan. Går inte en dag utan mina och Vikis attacker :) Synd bara att alla bor så långt iväg, det blir ju inte att man kan umgås utanför skolan. Viki bor i Hässleholm, Carro i Simrishamn, Emelie i Åhus och Olga i K-stad... Inte några ställen man åker varje dag direkt, förutom K-stad då ;)

Nej, nu måste jag plugga. Har världens samhällsuppgift att göra, måste ta itu med den. Kan inte öppna den på min dator så jag håller tummarna för att det går på ngn av de andra... :/ Och ikväll blir det träning.. :)

   
  
  

Bokat och klart...

Igår bokades resan :) Den 31 maj bär det av till Grekland och Kreta,
samma ställe som förra året. Kommer bli helt undebart! :)


image460

I will try to fix you..



Coldplay - Fix you

En av världens finaste låtar om du frågar mig!