stina den lyckosten har klänningen jag vill ha...

Ni vet klänningen jag skrev om i fredags, den som jag verkligen vill ha mn som inte finns i min storlek någonstans.. Stina har en sådan. Jag är inte avundsjuk alls. Men jag hoppas det löser sig :) puss!

god natt på er

Nu ska jag snart sova. Är jättetrött efter den hårda jobbe-dagen :) Kommer drömma om latte, kärleksmums och kycklingsallader inatt, haha. Imorn ska jag äntligen sova ut. Det ska bli skönt. PUSS

image171

Me like

image170


hahahaha..

(Tjej ~16 kommer gående mot spårvagnshållplatsen samtidigt som hon pratar högt och tydligt i mobilen så att alla kan höra vad hon säger.)
Tjejen: Jag var nyss inne på NK och köpte den där sjukt snygga tröjan vi kollade på igår. Asså den är verkligen den snyggaste jag sett och den satt helt perfekt, så jag köpte den. Det är ändå mamma som betalar och vaddå, 2500 är ju faktiskt inte såååå mycket?(paus)? Vad sa du baby??(paus)? Klart vi ska ses och ta en drink före, vad sägs om en Cosmo?
(I samma stund börjar mobilen som hon redan ?pratar? i ringa i örat på henne. Hon rycker till och ser lite förvirrad ut.)
Tjejen: Du darling, det ringer på andra linjen nu, jag måste ta det. Puss!

tjuvlyssnat.se


Hard work work

Japp, idag har jag jobbat på fiket för första gången :) Helt okej. Det var faktiskt lite roligt, även om det var gaaanska stressigt. Kommer bli det perfekta sommarjobbet :)

Nu, kalas! :)

det blev en bra avslutning på dagen trots allt..

Ja, denna dagen har varit pest och pina ända fram till matchen ikväll. Vår svenskalärare gav oss två sjukt stora uppgifter vi ska göra. Och så har vi en massa andra arbeten att lämna in... Känns lite jobbigt just nu. Och inte nog med det. Hittade världens finaste klänning som jag tänkte ha på Alles student och sådär.. Men den fanns såklart bara i M och jag behöver en S. Hoppas att någon affär kan beställa hem en  S till mig iaf..

Men nu till dagens viktigaste! Ikväll var det ju match mot Ronneby som väntade. Den började förbannat dåligt, vi låg under med 2-0 i halvlek. Men vi reste oss och vann tillslut matchen med 3-2 :) Sådana vinster är det bästa som finns. En riktig laginsats :)

Nu ska jag titta på Vänner och äta lala :) Kanske lite glass med.. ;)
Imorn ska jag jobba på fiket för första gången... Hoppas det går som det ska.

Puss och kram!

image169

Dumma..

Idag har min lilla älsklingsvovve blivit biten av en större hund :( Han har ett sår på sidan och en stor tuss av hans päls är borta :( Stackars min lilla Trulle :(

image168

Det är ingen hemlighet att jag älskar skor

image167

Perfekt sommaroutfit!

image165

Jag skulle mer än gärna gilda runt i denna outfiten i sommar! Så söt!

Idag kom min mamma till skolan..

Idag har jag slingat min mamma i skolan. Det gick fin fint! :) Fick bra omdöme av Evelin dessutom; Bra val av hätta och väteperoxid, självständig, bra slutresultat :)

Och inte nog med det så fick vi sluta tre timmar tidigare idag. Jag körde hem, gick kanon.
Och som om detta inte vore nog så är det underbart väder ute idag och jag längtar till sommaren något enormt! På tal om sommaren förresten så har jag fått jobb :) Har jag sagt det innan? Iaf, ska jobba på Café Ritz mitt inne i stan :) Helt perfekt! :)

Känner att jag borde ut i det fina vädret idag men vännerboxen på mitt rum lockar också. Får se hur det blir :)

image164

Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra!! :)

18 år idag faktiskt. Känns dock likadant som igår. Kan bero på att jag gick i skolan till fyra, hemma vid tjugo i fem, direkt till körskolan, och därefter träning. NU är jag äntligen hemma :)
 Kommer kanske bilder på presenterna när jag har fått alla :)

 
image163

Att man aldrig kan få nog..

H&M idag. Igen. Köpte ett par helt vanliga, enkla, svarta shorts. Sofie drog även in mig på scorette, vilket hon aldrig skulle ha gjort. Jag är helt besatt av skor. Hittade två par som jag skulle kunna slänga ner i väskan direkt. Men jag lugnade mig lite. Fast.. På fredag kanske.. ;)

image161

Shopping @ the philippines

Tänkte visa lite av det jag shoppade när jag på Filippinerna :)

image149
Blommig tub/bandeu klänning. Köpt på Whoops.

image151
Hängselbyxor. Köpta på Tomato.

image152
Vitt linne med fickor. Köpt på Topshop.

image153
Svart linne med bar rygg.

image154
Gul tee med grått tryck. Köpt på People are people.

image158
Grå klänning med fickor. Köpt på Topshop.


image155
Jeans. Köpta på Whoops.

image156
Röda Converse skor.

image157
Svarta ballerinaliknande skor med vita blommor. Köpta på Rusty Lopez.

image159
Body butter (strawberry, coconut, passionfruit & pink grapefruit) Duschgel (papaya) parfym (roughberry) och lip butter (coconut och papaya). Allt köpt på The Body Shop.

image160
Parfym Escada Magnetism och Lipgloss från Lancôme (Melon). Köpt på Amsterdams flygplats.

älskade H&M

Har ju trots allt varit borta från mitt älskade H&M i nästan fyra veckor, så idag efter skolan bar det direkt in där :)
Köpte en scarf och en klänning :) Gillade klänningen extra mycket nu när jag är lite brun, blev så fint med det färgglada då :)

image147

image148

Honey I'm home!

Nu är jag äntligen hemma igen. Eller inte bara äntligen, för nu börjar jag längta tillbaks till värmen igen.. Det var iaf skönt att komma hem och träffa Palle och Dajan igen :) och idag träffade jag ju bustjejerna i klassen :)

Superhärligt väder har det varit här hemma de här dagarna också! Perfekt. Jag älskar den svenska våren, men vem gör inte det?

Puss!