Tävling hos Kelly!

Söta Kelly tävlar ut denna superfina väska i sin blogg, och jag är självklart med och tävlar :) Vill du också ha en chans att vinna den? Väskan hade varit perfekt för mig då min gamla Friis sjunger på sista versen tyvärr. Har letat efter en ny men eftersom utbudet av just Friis inte är det största här i lilla Sölvesborg går det inte jättebra... :/ Dessutom är den otroligt snygg och stor så man får plats med allt man vill ha med sig :) Tänk att ha den med sig till Kreta när jag och Pallux ska dit den 31 maj? Hade ju varit värsta lyxen ;)


image523
och eftersom Kelly älskar "shabby chic" stilen så gjorde jag en liten shabby chic inspirerad bakgrund ;)

Här bor jag!

Titta vad jag hittade på internet... :)

image520

image521

I det gröna huset längst bort...


Ny karriär som florist?

Idag var vår klass och hälsade på florist-tvåorna. Vi fick göra hårsmycke, diadem och en ros som vi smyckade. mycket roligt var det! vecka nio kommer dom till oss så ska vi klippa och färga dom :)

  


Snart ska jag hem till palle. Ska klippa och färga hans mormor och sedan ska vi beställa thaimat. inget ovanligt när det gäller oss. men det är ju så gott :)

full rulle

det kan man verkligen säga att det har varit idag. hade bestämt med palle att han skulle komma till salongen vid ett för klipp och färg, och daniella skulle komma 16 för lite bottenfärg. men det sket sig för dom hade bokat in tre kunder på mig :) jätteroligt! en luggklippning, en barnklippning och en klipp och färg som var en riktigt knepig en... men jag klarade ut det :) så palle får komma nästa vecka istället :)

nu är det spinning som står på schemat... jag orkar inte. det är ju svinjobbigt. men jag ska bita ihop och gå dit :) efter det hade jag tänkt åka hem till pallux och överraska honom :) pusshej!


Ge mig vår!!!!

Gud vad jag längtar till våren. Tränade i spöregn ikväll vilket är det värsta jag vet. Nej ge mig vår och sommar.

Jag är speciellt sugen på att handla nya vårkläder. Ge mig en paperbagwaistkjol, orangea strumpbyxor, ett svart AA-fodral, en snygg parkas, massa härliga sjalar i olika färger och former, en satinjacka, vita tygskor, söta skor i alla former för den delen, mönstrade klänningar, axelremsväskor i härliga färger, en "sjalluva", nya lacktights, fjädrar och paljetter.... denna listan kan göras lång.

God natt

Kvällsmat

image516


Hej! Idag har jag inte gjort mycket mer än att vara i skolan. Alltså ingen träning idag vilket är jäkligt skönt! Så jag tog som vanligt min tupplur när jag kom hem från skolan, och nu ikväll har jag klippt mormor :) Just nu ska jag alldeles strax avnjuta min kvällsmat som består av olivciabatta med skinka och grönsaker, passionsfrukt och en apelsin. Det kallar jag mumma! :) Ha en bra kväll. Puss på er!

Nu har allvaret börjat

Första träningen på kontgräset idag, iaf för min del. Sjukt härligt att slippa det hemska gruset! Allt går så mycket lättare på gräs :) Dock är det under sådana här träningar som jag undrar varför jag spelar fotboll. Om det verkligen är värt det? Jag är en ganska lat person när det kommer till löpning och sånt, men jag biter ihop och gör det (efter lite gnäll). Känner på mig att träningarna kommer bli tio ggr värre än vad det var idag, för idag var det ju "mjukstart"... :) Men det blir nog bra det också!

image515

American apparel

Har bestämt mig för att beställa en sådan här snygging från nelly.se. Ska nog satsa på en svart, får nog mest användning för den färgen. Ska dock vänta någon månad eftersom jag inte tänkt att börja använda den förrän till våren. Tror den kan bli riktigt snygg bara som den är eller med ett par jeansshorts ;)



image513image514

Frisk!!

Jajemänsam, nu är jag frisk! :) Skönt.

Salongen idag. Riktigt rolig dag. Slingade och klippte fasters hår. Det hände dock en liten olycka. När hon satt i shamponeringen och väntade på att de översta slingorna skulle bli klara rann det tydligen ner blekning imellan mina foliépaket, och vipps så var det snygga orangea fläckar PRECIS där hon har benan, haha... Men det fixade jag lite snabbt med 5CB och lite 4N :) Efter det kom Josse som inte var alls nöjd med sitt hår efter att ha slingat det på Capelli för 1200 spänn. Så jag gav mig på det och efter en och en halv timme var hon blond och jättenöjd med sitt hår. Allt detta för endast 300 kr. Billigt och bra :) "Jag ska aldrig mer byta frisör" lovade hon innan hon gick :)

Blev till att sluta lite tidigare idag eftersom alla var klara vid lite över fem, skönt! Och när jag var påväg till bilen slog det mig gensat att jag för tusan inte hade ätit något sen klockan nio imorse. Aj då. Så jag gick snabbt in till Resta och köpte mig en gyrossallad UTAN dressing (eftersom jag har blivit nyttig;) )

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta så jag kan dra mig utåt gymet för lite spinning och styrka med laget ;)

PUSS!

inget vidare...

nej, jag mår inget vidare idag heller... fy bubblan. hoppas hoppas hoppas det är bättre till imorn då jag har tre kunder på salongen och så ska vi träna RPM/core med laget imornkväll... vill inte missa det.

Klippningar, hemmaspa och frukt

Hej igen! :)

Har inte blivit mycket bloggande idag eftersom jag har plöjt mig igenom en stor del av vänner säsong 2 idag. Dvs legat i sängen exakt hela dagen. Men vid sex fick jag ta mig upp för då kom Sofie och Josse som skulle bli klippta :) Dom är roliga dom två. Dom ska till Indien nästa fredag och idag fick dom reda på att man måste ha visum för att komma in i landet, och ett visum tar ca tre veckor att få hem :/ snacka om panik. Så dom får troligen köra till sthlm imorn för att fixa det :) haha.

När dom gått hem la jag mig i badet och hade ett eget litet hemmaspa, kände mig så ofräsch efter att ha legat i pyjamas hela dagen. Så jag skrubbade hela kroppen, gjorde hårinpackning, ansiktsmask, rakade benen och smorde till sist in mig med lite bus :) Så nu känner jag mig tiptop :)

Nu sitter jag här och har gjort mig en stor frukttallrik bestående av clementin, päron, bana och äpple, MUMMA! :) ska snart gå och lägga mig i sängen igen och fortsätta mitt vänner-tittande :)

image509


Puss och kram!

sjuk

Hej!

Idag är jag sjuk och hemma från skolan. Visste att det var något som inte stod rätt till igår. Fick plötsligt världens huvudvärk och blev varm som en kamin. Somnade som en stock på tåget hem, trots en bredvid mig och en framför mig. När jag vaknade av "Nästa uppehåll: Sölvesborg" upptäckte jag att jag tom sovit med munnen öppen, haha. Jo men mycket riktigt så hade jag feber när jag kom hem. Så jag la mig och sov tills Pallux kom halv sju och väckte mig.

Så idag har jag sovit läääänge :) Skönt skönt. Imorn kan jag dock inte vara hemma för vi ska ju ha färgkurs i skolan, och jag måste gå på den! Inget jag vill missa. Och dessutom är det ju jag som står för vår grupps modell också, så nej tack, ingen mer sjuka nu.

Idag ska jag alltså bara ta det lugnt. Är hemma själv dessutom, ett stort plus! Ska kolla vänner och titta bloggar hela dagen :)

Puss!

image508

tacotime

image504


mmm... :)

Min nya kalender

Har precis blivit klar med min kalender som jag har gjort om lite. Fick inspirationen från Esther som också har gjort en superfin almanacka. Jag valde dock lite mer personliga bilder till min :) Ni får ursäkta de odugliga mobilbilderna.


(framsida)


(baksida)

klipp klipp

Nu kom farbror så nu blir det till att ta fram saxarna och börja klippa :)

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på vänner, det ska bli skönt :) Är extra trött ikväll eftersom jag inte har sovit middag idag som jag gör varje dag annars, haha ;) Det är ju så skönt!

Godnattpuss!

Färgmodell sökes!

Det är såhär att vi ska ha en färgkurs i skolan med Goldwell på onsdag, och min grupp har inte hittat någon modell ännu. Så jag undrar alltså om det är någon här som skulle kunna tänka sig att ställa upp?

Det enda jag vet är att vi kommer färga i bruna toner, dvs inget blondt. Du ska helst vara lite "mellanbrun" så att det finns något att färga in i, svart går inte alltså. Vi kommer inte att göra en jätteextrem färgning, utan något som du passar i men som samtidigt är lite häftigt!

Om du vill ställa upp skriv en kommentar här i bloggen, eller skicka ett sms till mig mobil ni som har numret!

Tack på förhand :)


image499

image500
(jag slingar en klasskompis hår i skolan)

Jennys klipphörna

Hej!

har praktik nu men har dock inte jättemycket att göra för tillfället. ngn som vill klippa eller färga sig? ring mig så fixar vi det på studs ;)

puss sålänge

Året låt på grammisgalan: Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck och Miss Li

Och den är så jävla värd det!
















 

<3 2½ år

image498

Chaite

Måste erkänna att chaite är min nya "last", haha. Det är sååå gott! Jag kör på en variant från Indiska som även Kelly har tipsat om innan. Till det har jag sliceat (stavning?) upp en mango :) Det kallar jag tisdagslyx! :) Och för er som inte vet vad chaite är för något så är det ett indiskt te med smak av bla. kanel, kardemumma och nejlikor som blandas med hälften varmt vatten och hälften varm, skummad mjölk. Har ni inte redan testat det så måste ni göra det!


image497

Jag dricker helst mitt te ur dessa stora, vita muggarna från
Indiska som mamma och pappa fick av mig i julklapp.

Tjejlistan 07/08

Vikkan sa att det var fegt om man inte gjorde denna, så jag får väl göra henne nöjd :) Och gör den du med vettja! :) Säg gärna till mig när du gjort den så jag kan se dina svar ;)


1. Vilken BH har du på dig just nu? En svart
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Ett par vita Björn Borg med röda flugor på
3. Är du nöjd med dina bröst? Jo vars.. haha
4. Är du nöjd med din röv? Nej!
5. Uppsatt eller utsläppt hår? Utsläppt
6. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om? Söt, snäll, omtänksam :)
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta? Jag har aldrig riktigt tänkt på det, men kläderna spelar en sjukt stor roll!
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Jag tycker ingenting, men har absolut inget emot det.
9. Vart vill du helst bli kysst? Munnen
10. Och om inte där? Ja...
11. Har du några snygga killkompisar? Absolut!
12. Har du kysst någon av samma kön? Det har hänt :)
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Att han inte är som de felsta killar är, allt vad det nu innebär
14. Vad är ett minus? För självsäker
15. Har du sex med strumporna på? NO WAY, det är det osexigaste som finns!
16. Vad är det pinsamaste du har gjort under sexakten ? Har tyvärr inget att dela med mig av
17. Vad är det pinsammaste den andra partnern har gjort? Samma svar som ovan
18. Är du en hejjare på att kyssas? Det hoppas jag! :)

älskade MQ!

Idag var jag på MQ's rea. Den affären kan man bannemig alltid lite på! Vill nog påstå att MQ är min favoritaffär. Och ni kan då förstå hur arg jag blev förra veckan när jag glömde bort tiden för "vip-rean" (för silver och guldmedlemmar) som startade klockan 8 på morgonen. Har fortfarande inte förlåtit mig själv för det... Men idag tog jag iaf mig tid, och jag hittade en hel del, men eftersom jag just för tillfället inte är jätterik så var jag duktig och köpte endast en svart sidentunika/blus eller vad man nu vill kalla det från Stockhlm :) Fin fin den. Och på tal om det så har jag fortfarande inte visat mina fynd jag gjorde i Karlskrona på mellandagsrean... :P

Imorn börjar skolan igen och jag vill verkligen INTE. Dessutom börjar den med ett beep-test klockan 8 imorgonbitti. Fyfan. Jag kanske borde ta en sovmorgon? Tål att funderas på iaf..

Puss!

Jag längtar...

Jag längtar efter sol och värme. Bort med den här jäkla kylan.. Snö tycker jag är mysigt så länge det är plusgrader, men den här jäkla kylan orkar jag inte med... Usch! Har jobbat idag med, sista dagen på min "femdagarsintervall", skönt! Kommer bli underbart när lönen kommer. Har lovat mig själv att jag ska få beställa parkasen från H&M då, men ska jag satsa på en svart eller grå?

Imorn är jag ledig, första vanliga dagen på lovet som jag är ledig. Har ju bara varit ledig de röda dagarna annars. Dock är det ju sista dagen på lovet imorn :/ Känns inte alls roligt. Nu ska jag iaf snart hem till Palle, så ska vi mysa och äta kladdkaka som jag tog hem från jobbet (syndar lite idag). För övrigt har Palle tagit tag i sitt liv och ska börja plugga på Komvux imorn. Det glödjer mig eftersom jag har varit så trött på att han inte gör någonting alls.


Kan det inte bli det 31 maj klockan 15.30 nu? Vid den tidpunkten sitter nämligen jag och Palle på flyget mot Grekland.. ;)

image495

Dagens outfit

image494

Inget lov här inte...

Hej!

Nej det är inte mycket till jullov för mig detta. Har jobbat hela denna veckan, och ska även jobba imorn. Plus att jag jobbade i mellandagarna.. Puh.. Just nu känns det inte alls bra. Känner att jag hade behövt vila lite innan skolan börjar, men det kommer bli underbart när pengarna kommer in på kontot den 25, då jäklar! Ska lägga undan lite till resan men resten ska jag bränna fort som tusan :) tror inte det blir några problem.. haha.

Ikväll ska min familj hem till Palle och fira trettonafton, om nu det är ngt att fira? Vi ska iaf äta gott och sådära :) Men för min del blir det ingen efterrätt eftersom jag har börjat mitt nya liv nu. Och tro det eller ej men jag har klarat det bra hitills, fastän att jag har jobbat bland en massa kakor och semlor varje dag :)

Puss!

H&M

image493



Idag fick jag hem H&M katalogen och jag skulle ljuga om jag sa att det inte kliade i fingrarna. Dessa saker ovan är jag extra sugen på. Synd bara att jag shoppade upp hela min lön i Karlskrona förra veckan. Fynden därifrån har jag ju förresten inte visat ännu. Det får jag minsann göra någon dag :) Nu ska jag sova. God natt på er, PUSS!