Världens bästa reklam :)

Ni har väl inte missat den nya ica-reklamen. Den är verkligen störtskön :) Kolla in den här om ni inte redan gjort det :)


Victorias secret fashion show 2009

Kollar på årets fashion show på trean nu. Jag säger bara oh my god, oh my god, oh my god! Dom är så jääävla snygga! Och vilka enroma skapelser dom har på sig.. Oh my god en gång till :)


Lyckan är total!

Måste bara dela med mig av min lycka; idag blev skorna med stort S mina! Efter många om och men hittade jag ett par 37:or i samarkand utanför växjö! Wihoo :) Jag pratar såklart om de här:


:)


Gol JulGod jul allihopa :)


så jävla typiskt

Var i Kristianstad i lördags och såg dessa skönheter. Fanns två par kvar, ett par 38 och ett par 40. Jag hann inte prova dom då men jag var där igår igen och letade efter dom men hittade bara storlek 40. Inte alls typiskt. Åh vad jag vill ha dom :(


Bild lånad av självaste Kissie, haha :)


Flashback

Var det bara jag som fick flashbacks i söndags när coyote ugly var på tv?
Är det bara jag som lyssnar på LeAnn Rimes hela tiden nu? Haha :)


Please remember - LeAnn Rimes


jag har köpt världens finaste klänningÄr den inte underbar? :)
Kommer från Vila, 299:-


asos.com

Gud vilka snyggingar jag hittade hos asos. Jag vill ha allihop! Jag älskar boxformade tröjor!


Lussekatter

Idag bakar jag och mamma lussekatter. Mumsfillibabba! Nu ska vi snart äta bakpotatis med tonfiskröra och efter det ska vi gå ut och gå och sen ska vi göra polkagrisknäck! :)glöggmys

Igårkväll var alla på jobbet hembjudna till Malena för lite glöggmys. Hon bjöd på en massa gott, lussekatter, polkagrisknäck, pepparkakor med brieost, vindruvor och glögg. Mysigt att träffas lite utanför jobbet också :)Snettan, Paula, Paulas dotter Alice, jag och Steffie.


Annika, Malena, Jenny 1 och Jenny 2 med Malenas voffsing Nemo.