Tidsfördriv

Ibland när jag inte har något att göra brukar jag gå in på en sida med "klippdockor". Där kan man själv styla allt från dockornas hår och sminkning till kläder, skor och accosearer. Och ibland lyckas man faktiskt få till riktigt snygga outfits :) Som dessa här nedan till exempel:

image476  image477       


image480  image481

 
image482

Kommentarer
Postat av: emelie

hejsan (: eftersom du går frisör så skulle jag bara vilja fråga en liten fråga. de är så att jag hade rätt så mörkt hår brunt kan man väl säga men de skimrade rätt mycket i rött. nu är de så att jag vill ha brunt/ljusbrunt hår. Så jag gjorde en avfärgning och då blev de ju orange/gul/brun aktigt, hade ju inte väntat mig något annat. men iaf så färgade jag över det med en "ljusbrun" färg. och de blev ju inte så jättestor skillnad. så jag gjorde slingor. å de blev inte heller bra så jag fick färga över allt igen i en mellanbrun färg. och då blev de ju jättemörkt igen plus att de fortfarande skimmrar i rött. finns de inget man kan göra för att slippa de röda ? haha. eller jag har färgat de för mycket nu ?

2007-12-23 @ 22:25:03
Postat av: Nathalie

att håret skimmrar i rött tycker jag nästan bara är bra, för om det inte finns några röda pigment i håret skimmrar det istället i grönt och det är ju aldrig snyggt. Men jag förstår om det stör dig eftersom du inte vill ha det rött. Det man kan göra är ju att färga håret med en så kallad naturfärg/referensfärg eftersom det är kalla färger utan någon rödhet i. Men jag tror ändå att jag vill rekommendera dig att gå till en frisör som kan ordna problemet år dig. Hemma färgningar är aldrig bra. Hoppas det löser sig! :)

2007-12-24 @ 11:56:03
Postat av: Jennie

Vad kul o styla så ;)
Hoppas du haft en fin jul och God jul i efterskott :)

Postat av: victoria

men gud vad kul, inte visste jag att du går på frisör, jag gör också det, jag går på burgårdens frisörskola. brukar se dig på snabbtåget mot gbg ibland, jag har svart hår, vet inte om du vet vem jag är med. skoj!

2008-04-13 @ 22:44:37

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:



Trackback