hejdå blogg.se, hej devote

Har nu bestämt mig för att jag ska vidga mina vyer lite grann och byta bloggplattform. Förhoppningsvis ger det mig bloggsuget och inspirationen tillbaka. Min nya blogg adress kommer bli nathalieelina.devote.se, alltså precis samma adress bara att blogg.se är bytt till devote.se. Vi får se hur det blir, antingen blir det skitbra och då stannar jag på devote, eller så blir det skitkasst och då går jag tillbaka till blogg.se. Jag hoppas att ni kommer att följa mig även där, för det kommer bli precis samma blogg och samma innehåll, förhoppningsvis bara lite bättre :) Ni som prenumrerar på min blogg via blogglovin kan ju fortsätta att prenumrera på den nya bloggen, lägg bara till den också :)

Min nya bloggadress blir alltså nathalieelina.devote.se


Min älskade header följer såklart med mig till devote, iaf för ett tag ;)

NATHALIEELINA.DEVOTE.SE


Kommentarer
Postat av: Cajsa

Hejsan sötaste :D hur är läget? :) Skönt med helg säger jag...^^Skulle du vilja hjälpa mig i typ två sek? (A) Behöver fler som röstar på mig på dessa två länkar:
http://hundratusen.nu/#/mix/IryI och http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=HTiS2KqhkUkW5y6NmOtM469l#bikiniGallery. Skulle vara toppen om du ville rösta 5 stjärnor på bikinin och lägga en röst på min tuggummipåse. :) gör gärna en egen påse också om du vill och hjälp mig lite extra. ;-)Kramis sötaste! :D

2010-03-28 @ 17:19:00
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: eLi

Har solen varit din vän idag?

2010-04-15 @ 17:30:23
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/
Postat av: frida

fin blogg!

2010-10-11 @ 00:27:30
URL: http://ffridak.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:Trackback